Kızlar Merhaba
3 yaşını yeni doldurmuş bir oğlum var tuvalet eğitimine başladık. Geçen yaz denemelerimiz olumsuz oldu hazır olmadığını düşünüp bıraktık. Hata mi ettik bilmiyorum.
Tuvalete götürüyorum yapmıyor tuvaletten çıktığımız dakika altına bırakıyor. Güzel güzel konuşuyorum korkutmamaya çalışıyorum ama inanin 5 dakikada bir altına bırakıyor. Giiiit diye de bagriyor öyle gezmek istiyor. . Sizler nasıl baş ettiniz çok kısa bi zaman oldu ama kıyafet yetiştiremicem korkarım ki
Nasıl davranmam gerekiyor biliyorum sabırlı olmak şart ama nasıl baş edebilirim bilmiyorum yardimci olun lütfen. .
Ve bir süre konum taşınmaz ise çok iyi olur teşekkür ederim hepinize. . Sevgiler
Edit: alıştırma kilotlari aldım fakat ondan çok rahatsız oldu giymiyor
Kesinlikle zor bir süreç Allah yardımcınız olsun
Sabrın sonu selamet elbet sizin yavru da alışacak
Yorumları okumadım yazanlar olmuştur belki birkaç tavsiyem olucak size kendi yaptıklarımdan
3 ay daha bekleme şansınız varsa yaz gelince alıştırmaya başlamanız daha rahat olur . Don atlet gezdikleri için daha az çamaşır batar. Halıları kaldırırsınız koltuklarada sıvı geçirmez örtü serersiniz.
Israr yok hatırlatma var . İlk günler 15 dk da sorun , söylemeye başlayınca süreyi yarım saate 1 saate çıkarırsınız
Çıkartma alın tuvalete yaptıkça duvarlara yapıştırırsınız.
İmkanınız varsa ficher prise ın şarkılı klozetini alabilirsiniz.
Minik şekerler sakızlar alıp çiş kakadan sonra ödül verebilirsiniz( hep öyle alışmıyorlar tuvalet alışkanlığını edinince unutuyorlar artık bu ödülü)
Sakın kızmayın korkutmayın
Kesinlikle bir daha bezlemeyin
Çişi yaklaşık 1 haftada kakayıda 1-2 ayda tuvalete yapmaya başlıyorlar. Bol bol külot alın :)
Tamamen alıştığı düşündüğünüz andan sonra kazalar olacaktır çok normal görmezden gelin
Gazanız mübarek olsun :)