Cok zor bi surec bizde lazimliga oturttuk gitti yere goturdum onu buraya yapman lazim diye yarim saat bekledigini biliyorum. Lazimlikta kaldirmadim beklettim. Sonunda basardim. Odul koydum en sevdigi sey cikolata cisini yap sana bunu vericem sunu vericem. Onun sevdasina yapti. Sonra gecede baglamadim tabiki her saat basi tuvalete kaldirdim. Sabirli davrandim agladi cok agladi ama tamam deyip yatirmadim yerine kararli oldum ve cisini yapmadan yatirmadim. Lazimlikta gozleri kapaniyodu o derece yapana kadar bekledim. 2gun sonra gece kaldirdigimda aglamalarida bitti cok sukur bu kadar bizimkisi 1hafta surdu.
Benim de gece problem
Her saat başı kaldırdım demişsiniz
İşe yaradı mı
Ben de gece ayaktayim sürekli
İşe yaradiysa ben de devam edeyim
Çünkü tutamiyor
Yani altına kaçırma değil, bayağı ıslatıyor
Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Bugün 2. Gün 5 dakikada yapmıyor artık altına gece de yatirmadan önce yaptırmıştim alarm ile uyandım kaldırdım çok ağladı seni sevmiyorum anne diye

sonra yapmadi tabi tuvalete bir sonraki alarm ile uyandigimda altına yaptığını gördüm. . Şuan yatak çamaşır nevresim yikamakla mesgulum

allahım sabır
Ben de günlerdir aynı durumdayım
Her sabah yatak yorgan yıkanıyor
NaNaptiniz merak ettim
Halledebildiniz mi
Sanirim benim oğlum pek ödülle yapmayacak. Parka gideriz dedim anne hava soğuk ya sen cikarmazsin ki soğuk havalarda dedi. Çikolata yeriz o zaman dedim. Cvp çikolata sevmiyorum ya anne!
Benim oğlum da ilk hafta kakasini ısrarla altına yaptı
Hatta aynı sizinki gibi yaparken "ben ödül istemiyorum anne" dedi
Benim oğlum 36 aylık
Bugün tuvalet eğitiminde 17. Günümüz
Ilk hafta çok zor geçti
Yazın 30 aylıkken denedim
34 gün uğraştım
Psikolojik sorunları oluşunca bırakmak zorunda kaldık
Hamileydim o zaman
Çok zor günler geçirdik
Şimdi bebeğim 3 buçuk aylık
Kayinvalidem bizde kaldı iki hafta