ee sussun diye vermişsiniz zamanında eline tableti telefonu
malesef şimdi düzeltmekle uğraşacaksınız
onun tv izlememesini, cep telefonuyla oynamamasını istiyosanız siz de oynamayacaksınız.
Haklısın tabi. Bu kış gelene kadar bizde de yasaktı. İlgilenmezdi bile. Ama eve kapandıktan sonra ve özellikle babasının amcasının sürekli susturmak için eline tutuşturmasindan sonra böyle oldubu yaş gurubunun ilgilisini ne çeker onu öğrenmek istiyorum.
Yarim gun krese gönderme sansiniz var mi?
Çocuklar tabletle bilgisayarla hic tanismazsa aramiyorlar. Benimki 3.5 yasinda hic bilmez mesela. Cunku evde telefona dokundurmuyorum diger seylerle de o uyanikken acmadigimiz icin tanismadi. O yuzden bilgisayar oyunu denen seyden bihaber büyüyor :) siz de ne var ne yok kaldirin. Ulasamayinca unutur.
Yaslari yakin sayilir cocuklarimizin. Benimki en cok boya yapmayi, resimli kitaplara bakmayi, arabalarla oynamayi bi de yapboz yapmayi seviyor. Donem donem degisse de genel ilgileri bunlar. Ama her cocugunki farklidir siz de ilgisini cekecek seyleri deneyerek bulacaksiniz. Cok parcali ahsap puzzle lardan alin mesela. Cok guzel vakit geciriyorlar.
Haklısın tabi. Bu kış gelene kadar bizde de yasaktı. İlgilenmezdi bile. Ama eve kapandıktan sonra ve özellikle babasının amcasının sürekli susturmak için eline tutuşturmasindan sonra böyle oldubu yaş gurubunun ilgilisini ne çeker onu öğrenmek istiyorum.
acilen krese gonderin,zaten kres yasi gelmis orda zamanin nasil gectigini anlamiyorlar.
eve gelince de siz oyalar sonrada uyutursunuz.
Canim bebisinin sariligi gectimi.
oglun icin oyuncu anne oyunlarini öneriyorum.
evden tv yi ve tableti kaldırma imkanınız var mı, telefonları da onun göremeyeceği şekilde muhafaza etme.
yani diyelim ki siz sigara bağımlısısınız, işte sizin dikkatinizi sigaradan dağıtacak aktiviteler bulsak bile yanınızda sürekli sigara bulunsa vu alışkanlığınızı bırakabilir misiniz?
Bahsettiğinize göre çocuğunuz da tv bağımlısı olmuş, bir müddet tamamen bu ortamdan uzaklaşmalı diyorum ben.
başka eve karışamazsınız belki ama kendi evinizdeki düzeni değiştirebilirsiniz.
Rica ederim ne demek :) bunlarin disinda birlikte bir seyler de yapabilirsiniz. Biz bugun karton kutudan bebek evi yapiyoruz mesela, gerci yarim kaldi evde kartonumuz kalmamis, onu da alinca kaplariz, cok guzel olacak bence :)
Eki Görüntüle 1724257
oyuncu anne - şermin çarkacı yazar 3 çocuklu çalışan bir anne.
enerjisine hayran kaldığım bir anne üstelik.
çocuklarıyla sürekli oynadığı oyunları paylaşıyor.
kitapları ve sosyal medya üzerinde hesapları var. her anneye tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?