Tecrübeli Annelerden Acemi Annelere Alışveriş Tavsiyeleri

lilipit

Bitkin
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
13.030
14.808
298
Arkadaşlar merhaba,

İlk bebeğime hamileyim, benim gibi burada bir çok arkadaş var, 2. , 3. bebeğini bekleyen tecrübeleri annelerimiz var.

Onlardan yardım istiyorum

Hangi marka, hangi tarz ürünler almalıyız? Keşke almasaydım dedikleriniz? Daha sonra görüp pişman olduklarınız vs. herşey hakkında önerileriniz çok değerli.

Hastane de çok lazım olanlar, pijama sabahlık tercihleriniz,

Kullandığınız bebek arabası markaları,

Kullandığınız bebek kozmetik ürünleri,

Bebek bezleri,

Tulumlar, vs vs

Çoooooook teşekkürler

Tebrik ederim arkadaşım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini. Benim iki yaşında ikizlerim var bir kız bir oğlan.
Alışveriş için acele etmemelisin bence. ilk aşamada ihtiyacın olacak şeyleri al. sonra diğerlerini ihtiyaç duydukça alırsın.
hastanede gecelik, iç çamaşırı vs . senin için lazım olacak evet.
Bebek için:
Zıbın çok rahat giydiriliyor yenidoğana o yüzden kullanmanı tavsiye ederim.
Tulumları atlet olarak hala giydiriyorum. çok rahat oluyor.
kıyafetlerini altlı üstlü almanı tavsiye ederim. bi yeri kirlenince sadece altını ya da sadece üstünü değiştirmek pratik oluyor.
emziğin bir aksesuar değil ihtiyaç olduğunu çocuklar doğunca fark ettim. işe yarayan bir şeymiş :)
bebek arabasını katlanınca en az yer tutanından seçmeni tavsiye ederim.
Bebek bezi konusunda her markayı denedim diyebilirim. ilk zamanlar primanın premium care serisini kullandım. hakkaten kupkuru oluyor. birkaç aylık olunca hangi marka kampanyadaysa onu alıp kullandım. Canbebe en hesaplısı ve hiçbir bezin birbirinden üstün yanı yok.
burundan sümük çekmeye yarayan burun pompası almanı şiddetle tavsiye ederim. sık sık kullanman gerekecek.
kıyafet olarak herşeyden birsürü birsürü alma. bebek giyemeden küçük kalıyorlar. HEdiyeler de geliyor. bu çok güzeldi ama hiç giydiremedim dediğim şeyler oldu benim.
Bebek doğmadan süt sağma pompası, mama falan alanlar oluyor. bence doğumdan sonra ihtiyaç olursa alınmalı bunlar.
Biberon alınabilir hastaneye götürmek için. İlk anda sütün gelmezse mama verilebilir. Mama alınır ama biberonun kaynatılmış olması gerekitiği için önceden almak hazırlamak gerekir.
Bir de illa pahalıdır kalitelidir diye çok bilinen o markalara kucak dolusu para vermeyin derim. zira genelde pek bi farkı olmuyor ürünlerin kullanım açısından.

keyifli alışverişleriniz olsun :)

detaylı yazdığınız için çok teşekkür ederim,

çok faydalı oluyor gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…