sözlümün işi her an olabilir tanıdığı var sorun olan benim şimdilik ayrıca bende çocuk deilim tabiki işimiz aşımız olmadan evlilik olmayacağını biliorum benim kafama takılan onların umursamaz tavırları korkum ise ben işe girsem bile bu tavrın dewam etmesi ve büyük ihtimallede öyle olacak çünkü onlar kendi hayatlarından bi gram bile ödün vermek istemiolar benciller biraz umarım allah yardımcım olurda kimseye muhtaç olmadan hallederiz bu işi.sabretmeyi hep bildim ama korkarımki bu sefer sabrım boşa çıkıcak öneriler için çok tşk sevgiler....bir ilişkinin en zor yılı 7. yılıymış...bu yılda ya devam ya tamam deniliyormuş genellikle...
sizi çok çok iyi anlıyorum ...
ama kayınvalidenizi de haksız bulmuyorum...
diyelim ki evi verdiler bir şekilde istediğiniz gibi dayayıp döşediniz ve düğününüz de oldu geçti
ama ikiniz de iş bulamadınız...peki sonrası ne olacak?
bence kayınvalideniz mantıklı hareket edip ilk önce ikisi de iş bulsun sonra biz yardım ederiz düşüncesindedir...hem sözlünüz dah ayeni askerden gelmiş...bırakın biraz nefes alsın...daha askerlikteki stresi atamadan iş bulma stresine girmiş , sonra da düğün...
ben hep derim evlilik ve doğumun hayırlı bir zamanı vardır...o zaman gelmeden biz ne kadar da hırpalansak birşey olmuyor...sadece üzüldüğümüzle kalıyoruz...
bende uzun süren bir ilişki yaşadım ve 9. yılımda evlendim...
sabretmeyi ve bazı şeylerin olmasını beklemeyi öğrendim...
acele etmeyin herşeyde bir hayır vardır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?