Tecrübeli Arkadaşlar İçeri

sibel_87

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2016
17
0
1
38
Merhabalar arkadaşlar aranıza yeni katıldım.bebeğim 14+3 günlük dün kontrol vardı doktor emin değilim kız gibi dedi ama eşimde çok erkek istiyor.Hamilelik dönemim de çok rahat geçiyor bulantı kusma hiç yok.Rus testi,çin takvimi vs gibi testler erkek çıkıyor.Eşim çok sabırsız olduğu için sizlere danışayım dedim.Resim ultrason sonuç resimlerini buraya atsam yardımcı olurmusunuz? En azından fikir verirsiniz.Hepinize çok teşekkür ederim.

Takvimlere inanma canim ama doktor zaten tam konusmamis. Benim arkadasimada ayni senin gibi once kiz dediler sonra erkek dendi. Saglikla gelsinde canim kiz erkek evlat hepsi cok seviliyor

kesinlikle haklısınız ama bazı nub test sonuçları felan cinsiyet için bilgi veriyormuş resim atsam yorumluyabilirmisiniz?

Nub topigi var kk da oraya at yorum yaparlar belki, ama kimse dr. Dan iyi bilemez ki...bana da 14.haftada kiz dedi ve kizim oldu...iyi ki de olmus :)

Ilk bebeginizmis bir de, kasmayin bence. Hani bi kizin olsa erkek istesen ya da oglun olsa kiz istesen anlarim da suan hic farketmemeli...sunu da soyliyim babalar kizlarina olurler...

valla benim için hiç farketmiyor ama eşim erkek istiyor tabiki de önceliğimiz sağlıklı sıhatli olması ben en iyisi gene buraya son çekilen sonuçları atayım :)

12 haftalik varsa at, nub orda belli oluyor diye biliyorum. Bir de 7. 8. Haftada kesenin icindeki konumuna bakiliyor

Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Kesin öyle oluyor diyemem ama ultrason görüntüsünden bizim Büyükler erkek olduğunu tahmin etmişti tutturdular. Söylediklerine göre erkek çocuğun vücut hatlari erken belli olurmuş. Kolu bacağı kabataslak tabi. Kız bebek daha bütün dururmus. Ben onların yalancisiyim

birazdan ikili test,ağustos 18'deki ultrason ve dünkü kontrol sonuçlarını yüklüyorum

Kizsa eger bebeginiz buna nasil bi cözumünüz olacak..

14.haftaya gelmissiniz ilk bebeginiz

eşinizin ne istedigimi önemli Allahn

size verdigimi bu kadar cok üstune düsüyosunuz kizsa gercekten ne

yapicak eşiniz çok mrk ettim herkesin

gönlünden belki geçer ama bu aşırı istek durumunu hiç hoş

karşılamıyorm doğrusu..

siz beni yanlış anladınız sanırım.Kız olursa da başımızın tacı olacak erkek olursa da bizim heyecanımız cinsiyetini biran once öğrenmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…