Tecrübeli Arkadaşlar İçeri

Benim çin takvimine ve nub teorisine göre kız dı. Ama grçen hafta doktorum çok net bir şekilde gördüğünü ve erkek olduğunu söyledi

Hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşım ama inanın benim 2 prensesim var dünyalara değişmem...ama en sevmediğim algı su ki hamileyken xinsiyti sorunlara 2.kizom geliyor dediğimde "neyse olsun Allah vermiş ne yapacaksın" derlerdi sinirkupu olurdum...ben kızına hep kız kardeş istiyordm zaten...sizin de hayrlisiyla olsun ama ne olursa olsun iyiki bu olmuş diyeceksiniz eminim

Benimde olsun kız olsun bi oğlum var 4yasinda allah izin verirse tabi .herşeyin hayırlısı olur

Benim 4yasinda bir oglum var suan 5 haftalik gebeyim. kiz olmasi gonlunden gecer elbet ama Rabbim ne kararlamissa o. Ben ilkindede kiz istedim bir oglum oldu simdi 50 kıza degismem. Yine bir oğlum olacaksa hosgelir sefagelir. Bence dert etmeyin zaten cok az kalmis ogrenmenize. Kizda olsa esiniz en az 1 ay sonra iyiki kizim olmus diyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…