tecrübeli bayanlar yardım lütfen

kahve85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2014
1.654
799
63
hata yapan ama hatasını bir türlü idrak edemeyen eşime ne yapsam da hatasını farkına varmasını sağlasam. aramıyorum dünden beri oda aramıyo evede gelmedi akşam. nerde olduğunu biliyorum gerçi ama haber vermedi bana. bu yaptığı şeyi burnundan getirmek istiyorum ama nasıl? 3 gün sonrada doğumgünüm var

Her tartışmanızda eve gelmiyo mu
Bu çok ciddi bi sorun bence
Doğum günü hediyesinden daha önemli

eve gelmediğine göre ufak bir tartışma olmamış.:44:

öncelikle hatası nedir yani seni senin hata olarak gördüğün belkide hata değildir eve gece gelmediyse ya annesinde ya kardeşinde yatmış olması lazım arkadaş vs. kabul edilemez hatasını anlamanın tek yolu karşına alıp konuşmak böyleyken böyle şundan rahatsız oldum tekrra yapma eğer anlayışlı bir insansa şayet bir de acaba doğum günün olduğu içinmi hemen eşinle arayı bulup kutlama yapmak istiyo falan olmayasın ama sana değer veren bir eş ise kavga tartışma yada hatada yapmış olsa her durumda doğum gününü kutlar enazından öyle olması lazım diye düşünüyorum

Alıp karşınıza konuşmayı deneyin bence, insanlar konuşa konuşa anlaşır. Yok konuşmaktan anlamıyorsa, bence hiç uğraşmayın, her durumda anlamayacaktır. Ama merak ettim, hatası nedir ki? Belki de hata sadece onda değildir.

hatası küfür etmekmiş kızlar sürekli küfür eden bi eşe sahipmiş konu sahibi dün de aynı şekilde konu açmış okudum şimdi

Tam anlataydınızda biz de ona göre yorum yapsaydık...

Ne sebepten tartıştınız?

Ewi terkedecek kadar we gelmeyecek kadar sorununuz ne?

Doğum günün gerçekten çok mu önemli senin açından?
Bunu kıstas alıyorsan eğer hala biraz daha olgunluk sınırına gelmesi lazım ilişkinizin?
Eşin bir erkek olarak nasıl karısını evde bırakıp da arayıp sormuyor? Nasıl bir fıtrat bu? Bunu konuştun mu hiç?

Erkekler çocuk gibi gerçekten bunları okuyunca gerçekten böyle olduğuna inanıyorum ben sorun neyse gelin bir araya konuşmayı deneyin arkadaş eşlerinizi bırakıyorsunuz evde bir başına pes ya

adam eve gelmemiş.... ama doğum gününden bahsediyorsun.....

adam eve gelmemiş.... ama doğum gününden bahsediyorsun.....

yanlış anlaşılmasın böyle bir takıntım yok. dün olmadık bi laf üstüne küfür etti telefonda ama gayet normal kızgın falan değil. daha önce çok konuştuk bu küfür olayını istemiyorum diye anlatamadım. kapadım teli suratına senin küfürünü çekemicem diye. aradı açmadım. açsam neden yüzüme kapatıyosun diye gene küfür edicek biliyorum çünkü. işten geldim çocuklayım evde. aradım açmadı. mesaj atti aradım açadın bak keyfin sen diyo

nereye gittiğini biliyorum kimle olduğunu ama bu nebiçim bi özgüven insan ben geç gelicem diye haber veriri. doğumgünüm var diyorum çünkü kimse böyle geçirmek istemez herhalde bugünü. gerçekten küfür olayına çok kırıldım keşke anlasa benden özür dilese. inanın öyle büyük sorunlarımız yok ama ben tepki verince hemen gardını alıyo erkek ya istediği zaman çıkar istediği zaman gelir durumu. ben ne yapsamda bu adam hatasını anlasa ?

Erkekler çocuk gibi gerçekten bunları okuyunca gerçekten böyle olduğuna inanıyorum ben sorun neyse gelin bir araya konuşmayı deneyin arkadaş eşlerinizi bırakıyorsunuz evde bir başına pes ya

kaç kere konuştuk kırılıyorum dedim. gururumu kırma karınım dedi. ben sana kötü konuşmuyorum dedim olmadı. bide dışarda falan nasıl dikkatli benim için kimseyi benim yanımda küfür ettirmez karım yanımda falan havaları oysa en kötüsünü kendi yapıyor.

Sende çık git
Gelince sizi evde bulamasın da nasıl oluyomuş görsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…