hata yapan ama hatasını bir türlü idrak edemeyen eşime ne yapsam da hatasını farkına varmasını sağlasam. aramıyorum dünden beri oda aramıyo evede gelmedi akşam. nerde olduğunu biliyorum gerçi ama haber vermedi bana. bu yaptığı şeyi burnundan getirmek istiyorum ama nasıl? 3 gün sonrada doğumgünüm var
hatası küfür etmekmiş kızlar sürekli küfür eden bi eşe sahipmiş konu sahibi dün de aynı şekilde konu açmış okudum şimdi
hata yapan ama hatasını bir türlü idrak edemeyen eşime ne yapsam da hatasını farkına varmasını sağlasam. aramıyorum dünden beri oda aramıyo evede gelmedi akşam. nerde olduğunu biliyorum gerçi ama haber vermedi bana. bu yaptığı şeyi burnundan getirmek istiyorum ama nasıl? 3 gün sonrada doğumgünüm var
Hmm biri konu açınca eski konularına bakmak gerekiyormuşş
hayır tatlım eski konusuna falan baktığım yok konuları gezerken tasadüf gördüm 2. sayfada açarsan görürsün nıcınden tanıdım
adam eve gelmemiş....ama doğum gününden bahsediyorsun.....
Erkekler çocuk gibi gerçekten bunları okuyunca gerçekten böyle olduğuna inanıyorum ben sorun neyse gelin bir araya konuşmayı deneyin arkadaşeşlerinizi bırakıyorsunuz evde bir başına pes ya
Her tartışmanızda eve gelmiyo mu
Bu çok ciddi bi sorun bence
Doğum günü hediyesinden daha önemli
yanlış anlaşılmasın böyle bir takıntım yok. dün olmadık bi laf üstüne küfür etti telefonda ama gayet normal kızgın falan değil. daha önce çok konuştuk bu küfür olayını istemiyorum diye anlatamadım. kapadım teli suratına senin küfürünü çekemicem diye. aradı açmadım. açsam neden yüzüme kapatıyosun diye gene küfür edicek biliyorum çünkü. işten geldim çocuklayım evde. aradım açmadı. mesaj atti aradım açadın bak keyfin sen diyo
nereye gittiğini biliyorum kimle olduğunu ama bu nebiçim bi özgüven insan ben geç gelicem diye haber veriri. doğumgünüm var diyorum çünkü kimse böyle geçirmek istemez herhalde bugünü. gerçekten küfür olayına çok kırıldım keşke anlasa benden özür dilese. inanın öyle büyük sorunlarımız yok ama ben tepki verince hemen gardını alıyo erkek ya istediği zaman çıkar istediği zaman gelir durumu. ben ne yapsamda bu adam hatasını anlasa ?
Sende çık git
Gelince sizi evde bulamasın da nasıl oluyomuş görsün
çocuk var evde kısıtlanıyosun ister istemez. erkekler ne rahat kafalarına göre biz kadınlar öyle olamıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?