Merhaba , yazdıklarınızdan sadece küfürbaz bir eş sıkıntısı anlaşılıyor.. Anlamadığım şu ; o insanı değiştirmeniz mümkün değil;çünkü anlaşılan bu onun yapısı..ve bu huyunu daha önceden biliyor olduğunuzu düşünüyorum;yani bir insan bir sabaha uyanıp bir anda küfretmeye başlamaz diye düşünüyorum.bence hatasını anlasın stratejiniz bu noktada sizi daha da yanlışa götürecektir;hatasızken hatalı duruma düşme riskiniz olabilir.. Mesela ona,onun suyuna giderek hatasını anlamasını sağlayabilirsiniz.( evi terketmek misilleme yapmak vs bunları yapmak sadece huzurunuzu daha da bozacaktır) bazen hiç birşey olmamış gibi davranın ; duygusallığınızdan doğum gününüzü düşündüğünüzü zannediyorum; mesaj atın çekinmeden ; '' doğum günü pastam çikolatalı/meyveli olsun canım ''gibi . .. hatta ara sıra bazı konulara,tv de çıkan bir habere bir film dizide küfredin.. Mesela ; arkadaşınızı yolda gördüğünüzde ; eşinizin telefonunu açmayışınızda ; eşinizin buna tepkileneceğini biliyor olmalısınız.. Kolay değil elbet hakarete maruz kalmak.. ama ben derim ki; intikam modunda çözüm aramayın
Saygılarımla . . .
bu arada canı sıkılan arkadaşlarım olursa ; ''Canım sıkkın ; çünkü . . .. .'' sayfamıza beklerimmm