Tecrübeli erkek karısından soğur mu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi esraser
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım tecrübesizliğin belki onun hoşuna da gidebilir ama kimisi gerçekten bundan hoşlanmayabilir de. bu yaştan sonra bi de öğretmenlik mi yapıcam diyenler oluyor, duyuyoruz görücü usulü evlikiklerde. çok saçma bir düşünce ama işte, herkes ayrı düşünüyor.

ayrıca önceden tecrübe yaşamış kadınlar 'temiz' veya 'masum' olmuyor mu??...bazı arkadaşlar konuyu buraya getirmiş, abartmayın bence...

canım, nişanlılık döneminizde bu konuyu açıkça konuşmalısınız. sen zaten anlarsın düşüncesini o zaman, endişelenmene gerek klamaz canım, üzülme sen =) sevgiler.

akrabam olan biriyle görücü usulü tanıştık. benden 7 yaş büyük biri çok fazla cinsel tecrübesi olduğunu düşünüyorum. çünkü ailesiyle oturmuyor ve başka şehirde yaşıyor.

benim kafama takılan şey ben daha önce hiç biriyle birlikte olmadım acaba onu cinsel yönden ya tatmin edemezsem benden soğur mu?
yani çok deneyimi olması ve benim tecrübesizliğim sonucu ilerde sorun yaşayabilir miyim? benneyaptımki

ben evli değilim ama paylasmak istedim fikrimi. şimdi arkadasım bu kişi zaten senin akrabanmış yani seni az bucuk tanıyor demektir. hiç tanımıyorsa bile eminim senin acayip tecrübeli mütiş ateşli falan bi insan oldugunu düşünerek başlamamıştır bişilere. onu da geçtim zaten bi de bunun evliliğe gidene kadar birbirini tanıma faslı var. o dediğin kadar tecrübeliyse zaten anlıycaktır senin konuyla ilgili hangi seviyede oldugunu. eger senin tecrübesizliğin yüzünden sorun yasıycagını düşünürse o da bunu bile bile evlenmez heralde senle. yanii bunu düşünmesi gereken kişi sen değilsin ki o. neden bu kadar kafana taktın ben hiç anlamadım.. ayrıca böle bi düşüncenin üzerine evlilik mi olur evlilik cinsellikten ibaret değildir ki. ben sadece kendine güvenini kazanman açısından cinsellikle ilgili buldugun her kaynağı okumanı, kafana takılan her şeyi araştırıp öğrenmeni öneririm sana. böylece bu "tecrübesizim" fikrin "bilgiliyim"e dönüşür pratikte olmasa da teorikte bir sürü şey öğrenmiş olursun. onun dısında yok ilerde şöle olur mu böle olur mu düşünceleri çook gereksiz bence. çünkü zaten "ilerde" sen de tecrübeli olucaksın.. yerimseniben sevgiler..

benim eşimde benden 10 yaş büyük ama aramızda bu hiç sorun olmadı.bence olgun erkek iyidir korkma.zaten tecrübeli birini arasa bulurdu üzülme.

Back
X