Evleneli 1 yıla yaklaştı ve eşimin tembelliği beni canımdan bezdirdi. Bekarken böyle değilmiş,ev arkadaşıyla kalıyormuş, iki haftada bir evi süpürüp siliyorlarmış, beraber yemek yapıyorlarmış, hep iş bölümü varmış aralarında...Neyse benle evleneli inanın hiç bişeye elini sürmez olduBende çalışıyorum , o da çalışıyor. ben biraz erken geliyorum, yemeği her gün yapıyorum ama yemekten sonra sofrayı toplamaya, makineye atmaya bile yardım etmiyor, hafta sonu temizliği beraber yapalım diye kaç defa söyledim, surat astım, kavga çıkardım ama nafile, sen benim yaptığımı beğenmezsin diyip, işin içinden çıkıyor...off off haksızlık bu yaa, bende bel fıtığı var, biraz ayakta dursam, iş yapsam, ağrılarım başlıyor...Sırf bu ev eşlerinden dolayı başının etini yiyorum, bazende susup oturuyorum, napiim ben yaa? sizin eşleriniz yardımcı oluyor mu? nasıl iş yaptırtıyorsunuz, bi akıl verin Bu nedir yaa, ben hizmetçimiyim?
Sende yapma demeyin nolur? Evi pislik götürüncede rahat edemiyorum
Yardımcı kadın alın, siz de yapmayın o da yapmasın.Evleneli 1 yıla yaklaştı ve eşimin tembelliği beni canımdan bezdirdi. Bekarken böyle değilmiş,ev arkadaşıyla kalıyormuş, iki haftada bir evi süpürüp siliyorlarmış, beraber yemek yapıyorlarmış, hep iş bölümü varmış aralarında...Neyse benle evleneli inanın hiç bişeye elini sürmez olduBende çalışıyorum , o da çalışıyor. ben biraz erken geliyorum, yemeği her gün yapıyorum ama yemekten sonra sofrayı toplamaya, makineye atmaya bile yardım etmiyor, hafta sonu temizliği beraber yapalım diye kaç defa söyledim, surat astım, kavga çıkardım ama nafile, sen benim yaptığımı beğenmezsin diyip, işin içinden çıkıyor...off off haksızlık bu yaa, bende bel fıtığı var, biraz ayakta dursam, iş yapsam, ağrılarım başlıyor...Sırf bu ev eşlerinden dolayı başının etini yiyorum, bazende susup oturuyorum, napiim ben yaa? sizin eşleriniz yardımcı oluyor mu? nasıl iş yaptırtıyorsunuz, bi akıl verin Bu nedir yaa, ben hizmetçimiyim?
Evli degilim ama sevgilimle bir yildir birlikte yasiyoruz asagi yukari biraz tecrube edindim...
Anasi nasil alistirdiysa oyle gidiyorlar. Benimki is yapiyor ama mesela babasi gibi arkadaslarimiz gelince sanki evin otoritesi oymus gibi davranir yalniz kalinca kuzu gibidir...
Yani bence yetistirilmeyle alakali. Arkadas evinde yapmak zorunda oldugundan yapmis simdi siz varsiniz kendinde bi mecburiyet hissetmiyor bence..
Bu nasıl tezatlarla dolu bir mesajdır böyleEvin işi bayana düşer . Şahsen ben erkeğimin iş yapması itici geliyor. Tabiki hastalik olmadigi sürece. Bence üsteleme eşine senden soğur. Benim eşim ben demeden ben sofra kurduysam o kaldırıyo. Makinaya çamaşırdır bulaşıktır akşam menüleri vss. Yapıyo . Ben bırak yaparım diyorum ne fark eder diyo. Tabi yorucu bi işte çalısmiyo bnada yardim ediyo evlendiğimizden beri böyle .
erkeğin ev işi yapması iticiyse eşine neden yaptırıyosun bunları, ona fırsat vermeden hepsini kendin yap mademEvin işi bayana düşer . Şahsen ben erkeğimin iş yapması itici geliyor. Tabiki hastalik olmadigi sürece. Bence üsteleme eşine senden soğur. Benim eşim ben demeden ben sofra kurduysam o kaldırıyo. Makinaya çamaşırdır bulaşıktır akşam menüleri vss. Yapıyo . Ben bırak yaparım diyorum ne fark eder diyo. Tabi yorucu bi işte çalısmiyo bnada yardim ediyo evlendiğimizden beri böyle .
orta okulu ve liseyi yatılı okumuş, üniversite ve sonrasında hep ev arkadaşlarıyla kalmış, beraber kaldığı arkadaşlarından kimle konuşsam, yenge sen çok şanslısın, eşin hem titiz, hem çalışkan hem hamarattır diyorbana bu maharetlerini niye göstermiyor bu adam niye????
Evin işi bayana düşer . Şahsen ben erkeğimin iş yapması itici geliyor. Tabiki hastalik olmadigi sürece. Bence üsteleme eşine senden soğur. Benim eşim ben demeden ben sofra kurduysam o kaldırıyo. Makinaya çamaşırdır bulaşıktır akşam menüleri vss. Yapıyo . Ben bırak yaparım diyorum ne fark eder diyo. Tabi yorucu bi işte çalısmiyo bnada yardim ediyo evlendiğimizden beri böyle .
Ben hep diyorum elleme fakat şimdi bebişimiz geliyo . Bana iş koymaz canım . Kıskanma tamammıerkeğin ev işi yapması iticiyse eşine neden yaptırıyosun bunları, ona fırsat vermeden hepsini kendin yap madem
Evleneli 1 yıla yaklaştı ve eşimin tembelliği beni canımdan bezdirdi. Bekarken böyle değilmiş,ev arkadaşıyla kalıyormuş, iki haftada bir evi süpürüp siliyorlarmış, beraber yemek yapıyorlarmış, hep iş bölümü varmış aralarında...Neyse benle evleneli inanın hiç bişeye elini sürmez olduBende çalışıyorum , o da çalışıyor. ben biraz erken geliyorum, yemeği her gün yapıyorum ama yemekten sonra sofrayı toplamaya, makineye atmaya bile yardım etmiyor, hafta sonu temizliği beraber yapalım diye kaç defa söyledim, surat astım, kavga çıkardım ama nafile, sen benim yaptığımı beğenmezsin diyip, işin içinden çıkıyor...off off haksızlık bu yaa, bende bel fıtığı var, biraz ayakta dursam, iş yapsam, ağrılarım başlıyor...Sırf bu ev eşlerinden dolayı başının etini yiyorum, bazende susup oturuyorum, napiim ben yaa? sizin eşleriniz yardımcı oluyor mu? nasıl iş yaptırtıyorsunuz, bi akıl verin Bu nedir yaa, ben hizmetçimiyim?
yok haşa demedim, dermiyim öyle şey, hatta bi iki kere salata yaptı, seviçten ne yapacağımı bilemedim,gözlerim doldu, ömrü hayatımda ben böyle leziz salata yemedim dedim, daha ne diyim?daha önce onun yaptığı işi beğenmeyip lafmı söyledin, sen benim yaptığımı beğnmezin demiş
Ay canım benim ya. Aslında şans işi eşim öyle yetişmiş vallahi hakkını yiyemem. Baştan odunsa sonradan düzelmiyo bu erkekler. Ben aldığımda yontulmuştunolur böyle şeyler yazmayın bacılarım , yarama tuz basmayın, kimle konuşsam bizim eşimiz herşeye yardımcı olur diyor, şunu yapar bunu yapar diyor, kek yapanı, yaprak saranı bile duydum benimki beni hiç sevmiyo galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?