Evlilik sürecindeyim, merakla bekliyorum cevapları..Öncelikle merhabalar burada yeniyim sizlere tecrübeleri hanfendilere erkeklere bir kaç şey sormak istiyorum 6 aylık evliyim eşimi seviyorum aramızda bir sorun yok bana yardım eder ilgi gösterir ve sözümü dinler fakat arama geçmişimde açık kadın profiline girdğini gördüm çok üzüldüm söylediğimdede bakmadığını öyle bişey olmadığını söylüyor ne yapmam lazım bu normal mi olabilirmi nasıl tepki vermeliyim cinselliğimizde bi problem yok düzenli ilişkimiz var bazen günde 2 kere bile gireriz sarılır öper nasıl böyle bişey yapar şoktayım
Çok kafam karıştı evlilikte neler büyütülmeli neler büyütülmemeli bilmiyorum daha büyük sorunlar gördükçe saçmalama da diyorum kendime ama bilemiyorum okuduğum kadarıyla çoğu kişi bunun olduğunu takılmaması gerektiğini söylüyorEvlilik sürecindeyim, merakla bekliyorum cevapları..
Teşekkür ediyorum üzüldüm baya ben seni seviyorum dedi dünden beri gönlümü yapmaya çalışıyor bende laf sokup duruyorum sorun yapmıyım o zamanSana bişey diyim en aşkım aşkım olanı bile bakıyor. Cinsel hayatı mükemmel olsun gene bakıyorlar. Günümüzde sen bakmasan bile bir sekil önüne de çıkıyor. Bence çok sorun etme kavga etmeye değmez ama gene bir gözün üstünde olsun abarti davranislar her gün her gün görürsen rahatsız olduğunu belirtirsin.
Aslında karıştırmıyordum kendi telefonum şarjdaydı arama geçmişine girince gördüm şifresini bilirim bişey saklamaz benden instagramda öyle fotoğrafa baktığını görünce şaşırdımEvli de olsanız telefonu karıştırmak hoş değil ne siz onun nefe o sizin özelinize müdahale etmemeli
Bazen bu tarz görüntüler istemedende açılabiliyor, belki gerçekten bakmamıştır.. eğer baktıysa da yapmasa iyiydi ama merak diye bir duygu var, sen kendini sorgulama olayın seninle alakası yok, sen ne kadar mükemmel olsan da bakıyor erkekler.. Ne kendini nede eşini hırpalama, sabrını tüketme..Öncelikle merhabalar burada yeniyim sizlere tecrübeleri hanfendilere erkeklere bir kaç şey sormak istiyorum 6 aylık evliyim eşimi seviyorum aramızda bir sorun yok bana yardım eder ilgi gösterir ve sözümü dinler fakat arama geçmişimde açık kadın profiline girdğini gördüm çok üzüldüm söylediğimdede bakmadığını öyle bişey olmadığını söylüyor ne yapmam lazım bu normal mi olabilirmi nasıl tepki vermeliyim cinselliğimizde bi problem yok düzenli ilişkimiz var bazen günde 2 kere bile gireriz sarılır öper nasıl böyle bişey yapar şoktayım
Bazen bu tarz görüntüler istemedende açılabiliyor, belki gerçekten bakmamıştır.. eğer baktıysa da yapmasa iyiydi ama merak diye bir duygu var, sen kendini sorgulama olayın seninle alakası yok, sen ne kadar mükemmel olsan da bakıyor erkekler.. Ne kendini nede eşini hırpalama, sabrını tüketme.
Evlilik ve evleneceğin kişi ile ilgili en son sana akıl verecek kişi ben olabilirim belkiEvlilik sürecindeyim, merakla bekliyorum cevapları..
Sana bişey yok dediyse daha bişey sorma , eşini yakın takibe al baktin durum ciddi tekrar tartışırsınız konuyu , evliliğini kavgayla yıpratma ama dediğim gibi yakın takibe al belli etmeÖncelikle merhabalar burada yeniyim sizlere tecrübeleri hanfendilere erkeklere bir kaç şey sormak istiyorum 6 aylık evliyim eşimi seviyorum aramızda bir sorun yok bana yardım eder ilgi gösterir ve sözümü dinler fakat arama geçmişimde açık kadın profiline girdğini gördüm çok üzüldüm söylediğimdede bakmadığını öyle bişey olmadığını söylüyor ne yapmam lazım bu normal mi olabilirmi nasıl tepki vermeliyim cinselliğimizde bi problem yok düzenli ilişkimiz var bazen günde 2 kere bile gireriz sarılır öper nasıl böyle bişey yapar şoktayım
hemen çocuk yapma bir yılı atlatın önce, duruma göre bakarsınÖncelikle merhabalar burada yeniyim sizlere tecrübeleri hanfendilere erkeklere bir kaç şey sormak istiyorum 6 aylık evliyim eşimi seviyorum aramızda bir sorun yok bana yardım eder ilgi gösterir ve sözümü dinler fakat arama geçmişimde açık kadın profiline girdğini gördüm çok üzüldüm söylediğimdede bakmadığını öyle bişey olmadığını söylüyor ne yapmam lazım bu normal mi olabilirmi nasıl tepki vermeliyim cinselliğimizde bi problem yok düzenli ilişkimiz var bazen günde 2 kere bile gireriz sarılır öper nasıl böyle bişey yapar şoktayım
Görmezden gelmedim kızdım ayıp bu ne dedim normal de eşim sosyal medya bile kullanmaz ortaktır hesabımız telefonunun şifresinide bilirim yinede görünce üzüldümCanım görmezden gelme ama hoşlanmadığını üzüldüğünü belirt sorunu büyütüp huzurunu kaçırma
Ben acemiyim herşeye kavga edesim geliyorSana bişey yok dediyse daha bişey sorma , eşini yakın takibe al baktin durum ciddi tekrar tartışırsınız konuyu , evliliğini kavgayla yıpratma ama dediğim gibi yakın takibe al belli etme
Ailem sürekli çocuk yap korunma diyorhemen çocuk yapma bir yılı atlatın önce, duruma göre bakarsın
Banada dediler ama yapmadım, eşim iyice evi beni benimseyene kadar bekledim , hemen çocuk yaparsan hicbir sınır koyamazsın hayatın altüst olur yinede sizin bileceğiniz bişey, nacizane fikrim buAilem sürekli çocuk yap korunma diyor
Bende böyle düşünüyorum iyi olmaları bizi sıkmadıkları anlamına gelmiyor hep erkek aileleri böyle ama yaBanada dediler ama yapmadım, eşim iyice evi beni benimseyene kadar bekledim , hemen çocuk yaparsan hicbir sınır koyamazsın hayatın altüst olur yinede sizin bileceğiniz bişey, nacizane fikrim bu
Maalesef öyle, siz sınır koyun , evinizi iyice benimseyin bekleyin biraz çocuk için çok erkenBende böyle düşünüyorum iyi olmaları bizi sıkmadıkları anlamına gelmiyor hep erkek aileleri böyle ama ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?