Tecrübeli evliler bakarmısınzz

Bu yoruma aşırı katılıyorum. Yani ister istemez sosyal medyanın etkisiyle siz teşhirci olan şeyleri görmek istemeseniz de önünüze çıkıyor. Kimse kendini kandırmasın erkeklerin %99 u görünce bir bakıyor yani ama hepsi kötü amaçlı da değil fakat engellenemez bi olay bence bu ne yazık ki . Şimdi ben bile instagram gibi bir platformda bakıyorum kadın artık şop mu yapmış estetik mi fark etmezsizin bir bakıyorum o fiziğe falan ama napiyim cidden pürüzsüz görünüyor ve fotoğraf bak diyor resmen. Keşke böyle şeyler olmasa tabi..

evlilik sanırım 2 sene oturmuyor
Kişilikler, cinsel uyum ve doyum, ev düzeni hepsinin şıp diye başarılması mümkün değil. Siz hepsinde dört dörtlük uyum sağladığınıza inanıyor musunuz? Yukarıda bir yere yazmışsınız daha adapte olamadım her şeye hır çıkarasım var diye. Sizce oturmuş mu evliliğiniz. Bir de 22 yaş 32 falan olsa yaş geçecek diye acele edersiniz, sizin ne aceleniz var

Böyle aksilik çıkınca ben hemen üzülüyorum

Böyle aksilik çıkınca ben hemen üzülüyorum
Evliliğinizi benimsemeden çocuk yapmayın, büyükler ister, eski kafa çünkü onların zamanında düğünden sonra adet görmek bile üzüntü kaynağıydı, zaman o zaman değil artık

Tüylerim diken diken oldu gerçekten.. güzel dileklerin için teşekkür ederim amin inşallahh cümlemizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…