Tecrübeli evliler ve annelerden yardım istiyorum.

Arkadaşlar eşimle evleneli 1.5 yıl oldu çok sıkıntı yaşadım ve evliliğini oturtmak adına uzun çabalarımız sonucu epey bir ilerleme kaydettik .Yeterli görmüyorum çocuk fikrini düşünmek için ama eşimin çabasında inkar edemiyorum.Eşimle evlenmeden önce çocuk mesel3sini konuşurken demişti ki ben ailelerin bakmasına karşıyım.istediğimiz gibi bakılması için bir bakıcı tutar rahat ederiz .ne kadar mantıklı demiştim huzurumuz bozulmaz.Dün sohbetimizde diyorki senin annen çalışıyor benim annemi oturtur konuşuruz baştan hem hasret kalmazsın hem alınmaz darılmaz bizim istediğimiz gibi bakarsın deriz .şart koşarız diyor.Şimdi ben annesiyle 2 hafta tatile gittim başım ağrıyordu dönerken tövbe bir daha dedim.adam resmen diyorki ben annemi alır yaşadığımız şehre gelirim 2 yıl bakar sonra geri döner çocuğa hasret kalmaz bizde rahatımızdan ödün veririz iki yıl sonra çocuğu kreşe veririz. Ben çocuk fikrini iptal ettim kafamda tamamen dünden beri senaryolar geçiyor aklımdan kabus gibi.bana bir akıl verir misiniz ben mi yanlış düşünüyorum yoksa çocuk düşündüğümüzde eğer bunu düşünmeyi başabilirsem bir gün oturup bakıcı konusunda ona katılmadığımı istemediğimi ya bakıcı tutmak yada işten çıkıp ( memurum) ücretsiz izinle kendim bakmak istediğimi söyleyeyim mi ? Yoksa altyapı çalışmalarına başladı uyanık eşim şimdiden imkansız olduğunu ona hissettireyim anlasın mı ? Ne yapayım bir akıl verin.

2 yıl ücretsiz izin alırsın ..zaten analık iznin var doğumdan sonra üstüne senelik izinleri vs eklersin ondan sonra ücretsiz izne ayrıl bu şekilde hemen hemen çocuk 2 buçuk yaşına gelir

2 yıl ücretsiz izin alırsın ..zaten analık iznin var doğumdan sonra üstüne senelik izinleri vs eklersin ondan sonra ücretsiz izne ayrıl bu şekilde hemen hemen çocuk 2 buçuk yaşına gelir
Bende onu diyorum öldün mü be adam 1.5 yıl çalışmasam yeter.kreşe veririz.nerden biliyorsun gittiğimiz yerde kreş olacak yok efendim bakıcı tutamayız mı dedim güvenmediğim bir durum olursa annelerin bakması daha iyi olur dedim.en kötüsü bile iyidir dedim.böyle demedi tabi ama böyle dediğini idaa ediyor .nasıl bakılacak dediğimde annem gelir annen çalışıyor hem hasret kalmaz uyarırız istediğimiz gibi bakar dedi.şimdi demedim diyor çünkü ben yalancıyım durduk yere huzursuz olsun diye demediği bişey dedin diyorum. Şimdi sadece bir seçenek sundum diyor .ve ben söylediklerini ispat edemiyorum.

Ben bu adamdan nasıl çocuk yapabilirim ki şimdi.:KK43:

Acik acik soyleyeceksiniz bence.
Ben annelere baktirmak istemiyorum bakici istiyorum.
Veya kendim bakicam gibi.
Ki yerinizde olsam krese baslayana kadar ucretsiz izin alip kendim bakardim.
Cunku esiniz buyuk ihtimalle bakici yerine annesini isteyecektir.
Benim taktigi uygulayin en iyisi.

doğmadan önce iki taraf arasında o mu bakıcak bu mu bakıcak muhabebti vardı
doğdu 19 ay kendim baktım işe başlamaya karar verdim
ilk önce bakıcı tuttum olmadı hergün beni arayıp durmadığını söylüyodu kadın
kv çalışıyor bırakmaya karar verdik konuşup
aklımda bin tane soru işareti vardı nasıl olucak bakabilecek mi vs diye
kabul etti işten ayrılıp ama bazı şartlar ile :)
şimdi kv bakıyor daha huzurlu oğluşum ki zaten 23 aylık oldu
arada anneme getiriyorum oda bakıyor
bakıcı fikri çok güzel tabi ama güvenmekte önemli
hakkınızda hayırlısı olsun çocuk için bazı şeylere katlanılıyor maalesef soğuklarda kv kaldığım bile oldu düşün:)

Bende onu diyorum öldün mü be adam 1.5 yıl çalışmasam yeter.kreşe veririz.nerden biliyorsun gittiğimiz yerde kreş olacak yok efendim bakıcı tutamayız mı dedim güvenmediğim bir durum olursa annelerin bakması daha iyi olur dedim.en kötüsü bile iyidir dedim.böyle demedi tabi ama böyle dediğini idaa ediyor .nasıl bakılacak dediğimde annem gelir annen çalışıyor hem hasret kalmaz uyarırız istediğimiz gibi bakar dedi.şimdi demedim diyor çünkü ben yalancıyım durduk yere huzursuz olsun diye demediği bişey dedin diyorum. Şimdi sadece bir seçenek sundum diyor .ve ben söylediklerini ispat edemiyorum.

çocuk babaanneye değil asıl anneye hasret kalmasın dersin sende ..eğer imkanın varsa zaten bu babaanne mevzusu olmasada ücretsiz izne ayrılmanı öneririm bende memurum bende kızım 18 aylık olana kadar kendim baktım çokta iyi olmuş ilk deneyimlerine ben şahit oldum..bebeğinin sana babaanneden daha çok ihtiyacı olacak

Back
X