Tecrübeli gebeler Bı bakin lutfen!!! Ve gebelik gecırmıs anneler.

Dolunay2018

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2016
7.538
26.571
548
Selam hanımlar, dogumuma daha 40 gun daha var ama bugun ara ara agrım oluyo, hem alt tarafımda hemde bebek vurdukça karnıma anlık bi agrı girip cıkıyor.
Sizlerınde son zamanlarında boyle Bı durum oldumu?? Normal bısey mıdırkı??
Ha sancı turu bısey de olmadıgı ıcın doktora gitmiyorum beklemedeyim suan, ama biraz endise ettim. Acaba bebegın yeri daraldıkcamı bu agrılar oluyor. Daha cok kendini hissettiriyor??
Birde bir haftadır misafirim vardı yatılı ondanda yorulmus olabilirim.
Lutfen tecrubeleırnjzi paylasin benimle :)

Son dönemlerde ağrı normal ,ağrının şiddeti artmıyor ise panik yapma hayırlı doğumlar diliyorum sağlıkla al kucağına :)

Ha bu arada çok yorulmamaya dikkat et bol bol dinlen vakit buldukça
Tesekkur ederım guzel dilekleriniz ıcın ilk oglum erken dogdugu ıcın acaba diyorum budamı erken olacak o yuzden korkum

Yalanci sancilarin cogalir artik.. vucut doguma hazirliyo kendini..hem yeri daraliyo hembevek gucleniyo tabiiki vurdukca tekmeledikce arada canin acir :))

Dinlenince geciyorsa korkmayin .Dogum agrisi dinlenince gecmezmis .Bir de vücut doğuma hazirlaniyor .Yalanci sanci deniliyor.
Sizde de oluyormuydu bu haftalarda şuan oluyodurda ama gündüze göre şükür daha iyiyim yürüyüşün bile yavaşlamışti.

Son iki ayda ağrı normalmiş.Ben 8. Ayın sonuna kadar ağrı nedir bilmedim.Şimdi ara ara ağrım oluyor,bende bazen panik olup korkuyorum.

Back
X