Tecrübeli gebeler Bı bakin lutfen!!! Ve gebelik gecırmıs anneler.

Benim 32. haftada başlamıştı bahsettiğiniz türde ağrılar. Çok ayakta kalırsam, yürürsem ya da çok uzun süre aynı pozisyonda oturursam oluyordu. Uzun sürmüyordu ama, geçiyordu. Bebeğim de ekstra hareketliydi, şimdi fırlayıp çıkacak diyordum. Bir şey olmadı, normal zamanında doğdu. Ama hamile hamileye benzemiyor işte, sizi çok rahatsız ediyorsa, doktorunuza bir görünün, ölçüp biçsin de içinizi rahat etsin. Sağlıklı ve kolay doğumlar size.

Bence bu aralar kendini yorma. Daha fazla dinlen. İlk gebelik erken doğumsa sonrakilerde de olabilir..

Doğum sancısı kasıkta çok hissedilmez. Ben belimde daha çok hissetmiştim yani.
Bence yorulduğun için ağrın oluyor..

Doktora gitmelisin bence ilkide erken doğmuş. Bende erken dogurdum o dedigin ağrılar olmuştu suyum birden patladı. Kendine dikkat et bol bol dinlen

Selam hanımlar, dogumuma daha 40 gun daha var ama bugun ara ara agrım oluyo, hem alt tarafımda hemde bebek vurdukça karnıma anlık bi agrı girip cıkıyor.
Sizlerınde son zamanlarında boyle Bı durum oldumu?? Normal bısey mıdırkı??
Ha sancı turu bısey de olmadıgı ıcın doktora gitmiyorum beklemedeyim suan, ama biraz endise ettim. Acaba bebegın yeri daraldıkcamı bu agrılar oluyor. Daha cok kendini hissettiriyor??
Birde bir haftadır misafirim vardı yatılı ondanda yorulmus olabilirim.
Lutfen tecrubeleırnjzi paylasin benimle :)
Hemen gidin

Evet yuruyuncede arada oluyor ama otururken arada Bı vuruyor oncekı tekmelerine gore sımdıkıler daha sıddetli.
Canim benim.kiz vurdukca son zamanlarda hoplatiyordu resmen.. sanci benim 30. Haftamda baslamisti ama onlar yalanci sanci gercek dogum sancisi 5 dakikada bir girer karnindan belinden sirtindan yani belirli iki uc yerden hissediyosunnkimi dedi sirt agrisida oluyo ama benim kasiklarim ve belimden girmisti gercek sanci sadece degiskenlik gosyerebiliyor yani... acik renk ic camasiri giyin bide ic camasirin islaniyosa doktora git benimnson zamanlarda islaniyordu dedim dr a sen altina kaciriyorsundur dedi suyuma bakti bir gun oncesinden suyun iyi dedi ertesi gun sancim var diye gittim suyun bitmis dediler doguma aldilar gerekiyorsa her gun git hastaneye gerisi tevekkul allahim bi avazda saglikla kavustursun birbirinize

8aylik hamile kadinin evine yatili 1 hafta misafirlige gelen zihniyete ne diyecegimi sasirdim,diger kisimlara odaklanamadim :KK66:

Millete de beles tatil olsun ,cehennem var gelir misin desen kosacaklar masallah

8aylik hamile kadinin evine yatili 1 hafta misafirlige gelen zihniyete ne diyecegimi sasirdim,diger kisimlara odaklanamadim :KK66:

Millete de beles tatil olsun ,cehennem var gelir misin desen kosacaklar masallah
Aslında ıkı gun kalacaktılar ama sagolsun Bı teyzem var sırf onlar gezecek diye bana misafir olan teyzeme mesaj atmıs sen hafta sonuna kadar kal hafta sonu bize gelirsin diye. Misafir olan teyzemde uzaktan geldi Baska gıdecek yerıde yoktu bende bisey dıyemedım. Oburunun bencilliği aslında. Onuda uzun sure aramayı dusunmuyorum yaptıgı cok buyuk dusuncesızlık.

Bence doktorunuza gidin ihmal etmeyin. Muayene olmaktan kimseye zarar gelmez heralde. Zaten bu haftalarda artık daha sık muayene olmanız gerekmiyor mu ? Ben yalancı sancı vs hiç yaşamadım çok rahat bi hamilelik geçirdim. İlk sancım olduğunda geçer diye bekledim geçmedi kontrole gittiğimde bebeğin suyunun çok azaldığını ve açılmamın başladığını gördük. İyi ki geçer diyip durmamışım Allah korusun en fazla o suyla 5 gün dayanabilirmiş ölebilirdi. Erken doğdu çatı muayenesi bile yapılmamıştı. Bide önceki erkenmiş sizin ihmal etmeyin benim gözüm baya korktu çünkü kendi olayımda

Back
X