Tecrübeli hamile arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum...

Neyusa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2011
546
118
133
Ağrı
Herkese merhabalar,2 günden beri interneti eledim diyebilirim ama sağlıklı bir bilgi bulmadım...Bana yardıumcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

Ben güneydoğunun bir ilindeyim ve burda görevliyiz...doktor problemi var anlıycanız...Özele gidiyorum ama doktor konusunda tereddütlüyüm...5+4 günlük hamileyim bu SAt'a göre ama doktoruma göre 3+5 günlük hamileim.Keseyi gördü...Ve bana hiçbir test yapmadı sadece folik asit verdi...Kilo takibim yapılmadı,bazı testler yapılması gerekiyor mu gerekiyorsa doktor bana bir şey söylemedi sadece 3 hafta sonra gel kalbiin dinleyelim dedi...Panik halindeyim ne yapmalıyım başka bir doktora mı gitmeliyim???

merhaba canım demekki geç döllenme var ama keseyi görmüşsünnüz dış gebelik değil bebeği görene kadar hiç bir doktor takibe başlamaz inşallah görüp kalp atışlarınıda duyarsın hiç endişe etme

Merhaba bende doğudayım ve dr sorunu var fakat elde olan imkanlara seviniyoruz artık. ilk haftalarda hangi doktora gidersen git herhangi bir test falan yapmazlar..
Bende ilk haftalarda test yapılır düşüncesindeyim, sonuçta ilk hamileliğiz olduğundan bilemiyoruz. Folik asiti zaten hamileliğin başında veriyorlar. dr un herşeyi gerektiği gibi yapmış. Keseyi görmesi oldukça iyi. Kalp atışlarını da dinleyince emin ol çok mutlu olacaksın.. birde senin hesabınla ultrasonun haftası başlarda tutmayabilirmiş.

Ben kalp atışını 5 haftalıkken dinlemiştim. 7. ya da 8. haftaya kadar kesin duyuluyormuş kalp atışı.. hayırlı olsun bebişin, inşallah sağlıkla büyür :)

merhaba canım bence telaş etme doktorumda benden 13.haftaya kadar hiç bir test istemedi çoğu doktorda böyle yapar zaten isityeceği testte idrar kan olur ama zaten şuan pek gerekli deil

merhaba canım bence telaş etme doktorumda benden 13.haftaya kadar hiç bir test istemedi çoğu doktorda böyle yapar zaten isityeceği testte idrar kan olur ama zaten şuan pek gerekli deil

bence senınkıde bıraz gec. onıkıncı haftadan sonra 2'li testler başlıyo zaten. onun oncesındede mutlaka tam kan tam ıdrar testlerının yapılması lazım. benımkıler keseyı gordukten sonra hemen yapılmıstı.

Herkese cevaplar için teşekkürler,doğru yoldayız o zaman,bir de kalp atışlarını duysaydık inşallah sağlıcakla kavuşurum darısı herkesin başına ...Kızlar çokkk teşekkürler bilgi için içimi rahatlattınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…