Merhabalar
Eşimle 3 gün önce ciddi bir kavga yaşadık. Kendini kaybetti resmen delirmiş gibiydi eline ne geçerse duvarlara vurup parçaladı...
Hala konuşmuyoruz..konu ailesi. Evliliğin ilk yıllarında ailesi cok eziyet etti.üstelik düşünün farklı illerdeyiz. Hep alttan aldım hep düzelir dedim hata etmişim. Değişen tek şey ilk zamanlar ailesini haklı görüp benden uzaklaşan eşim zamanla gerçekleri gördü ve ellerimi tutup ailesine"bana giden yol hanımımdan geçer. Bana ulaşmak istiyorsanız önce onun hatırını saymalısınız "dedi. Ailesi ıse bu kez onun olmadığı görmediği yerde olmuycak lafları sokup huzursuz etmeye başladı.eşimin yanında çiçeğim kızım.... Eşimse gözüyle gördüğü birsey olmadığı için beni geçimsizlik ile suçluyor..kavgada bir nevi bundan çıktı. Eşim bu hafta sonu onların bulunduğu şehre, ailesinin yanına gidecek. Ben gitmeme kararı aldım. eşim tek gıdıcek. En son tayin dönemi gitmişti tek. Ailelerin bulunduğu yerlere tayin istememe kararı almiş olmamıza rağmen eşim ailesinin bulunduğu şehri tercih edip gelmişti nasıl aklına girmeyi başarıyorlar bıktım artık. Kv en ufak şeye hemen aglar.gözyaşını kullanır ne kadar suçlu olsa bile bu yolla yırtar durumdan. Düşünün ben diş ameliyatı olup annemin yanında kalıyorum kv migren agrısı tutmuş igne yaptırmış eşimi kp arıyor Annenın ihtiyacı var gel dıye. Bu ailenin yanına eşim gibi uymaya Musait bir adamı tek göndermekle iyi edermıyım bilemiyorum. Bu arada 9 yıllık evliyiz. 2 cocugumuz var....