• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tecrübeli hanımlar, yardımınıza ihtiyacım var...

Aramızdaki tatsızlık uzamasın canım bende geleyim diyebilirsin, eşinde ailesiyle aranızdaki gerginliğin bitmesini istiyordur sizin yaklaşımınız karşılığında yumuşayacaktır. Yüzlerini görmek istememekte sonuna kadar haklısın ama bence kocanı yalnız bırakma mümkün olduğunca onlarla yalnız kalmamaya çalış aynı onlar gibi politik davran. Yoksa sorunlu görünen sen olursun. Bir de bol bol doldururlar o niye gelmedi bizi saymıyor sevmiyor diye buna fırsat verme onların ekmeğine yağ sürme. Nasıl olsa uzakta yaşıyorlar burnunun dibinde değiller böyle zamanlarsa biraz idare et madem başka sorunların yok tek derdiniz bu sebeple kocanla Aranın açılmasına izin verme. Bu ailelerin de derdi ne anlamıyorum herkes yuvasını kursun mutlu olsun diyeceklerine huzursuzluk çıkarma çabasındalar.
Bunu hep yaşıyoruz ve ben gitmiycem deyip hep gittim. Galiba gitmem en mantıklısı. Ama Adamda da bir özür dileme yok ki. Kavgaya da başlarken anlaşamıyoruz madem ayrılalım diyerek başladı. Onlar düzelmiş ama ben görmüyor ve hep şikayet ediyormuşum Biz gitmeyelim onlar gelsin dedi. Adam hala mevzunun görmek istememek oldugunu anlamıyor Onlar gelince de cümbür cemaat geliyor..çocuklar wc terliğini hole çıkarıp odalara atıyor. Eltim mutfakta bana yardım ediyor. Bebeği kv bırakıyoruz umurunda degil kadının. İnanın deliriyorum.. Kv dolap cekmece araştıran yatak odası nedir bilmeyen kıskanc kadının teki. Kına yakıyorlar eminim ama eşimin burnunun da sürtülmesi şart. Pişman olmak da istemiyorum

Bunu hep yaşıyoruz ve ben gitmiycem deyip hep gittim. Galiba gitmem en mantıklısı. Ama Adamda da bir özür dileme yok ki. Kavgaya da başlarken anlaşamıyoruz madem ayrılalım diyerek başladı. Onlar düzelmiş ama ben görmüyor ve hep şikayet ediyormuşum Biz gitmeyelim onlar gelsin dedi. Adam hala mevzunun görmek istememek oldugunu anlamıyor Onlar gelince de cümbür cemaat geliyor..çocuklar wc terliğini hole çıkarıp odalara atıyor. Eltim mutfakta bana yardım ediyor. Bebeği kv bırakıyoruz umurunda degil kadının. İnanın deliriyorum.. Kv dolap cekmece araştıran yatak odası nedir bilmeyen kıskanc kadının teki. Kına yakıyorlar eminim ama eşimin burnunun da sürtülmesi şart. Pişman olmak da istemiyorum[/QUOTE

Ah becerebilsem ne düşünüyorsam söyleyip sonra da haksız oluyorum haklısın canım. Ama nasıl yapılır bilmiyorum..yaptıkları çirkinlikleri eşimin görmediği yerde yaptıkları için söylemem gerektiğini düşünüyorum . Onlarda hiç sorun yokmuş gibi davrandıkları için ben hatalı oluyorum

Benimde kv görümce öyle. Çok güzel ikili oynamayı becerirdi. Beni hiç kötülemezlerdi suçlu ben oldum artık omlar gibi davranıyorum eşiniz yokken verin cevabını eşiniz olunca şirin davranın sessiz kalın. Kendi silahlarıyla vurun cidden ise yarıyor. Böyle aileler çocuklarını evlendirmemeli gerçekten

Bunu hep yaşıyoruz ve ben gitmiycem deyip hep gittim. Galiba gitmem en mantıklısı. Ama Adamda da bir özür dileme yok ki. Kavgaya da başlarken anlaşamıyoruz madem ayrılalım diyerek başladı. Onlar düzelmiş ama ben görmüyor ve hep şikayet ediyormuşum Biz gitmeyelim onlar gelsin dedi. Adam hala mevzunun görmek istememek oldugunu anlamıyor Onlar gelince de cümbür cemaat geliyor..çocuklar wc terliğini hole çıkarıp odalara atıyor. Eltim mutfakta bana yardım ediyor. Bebeği kv bırakıyoruz umurunda degil kadının. İnanın deliriyorum.. Kv dolap cekmece araştıran yatak odası nedir bilmeyen kıskanc kadının teki. Kına yakıyorlar eminim ama eşimin burnunun da sürtülmesi şart. Pişman olmak da istemiyorum
Eşinize asla hak vermiyorum dediğiniz gibi burnunun sürtülmesi şart ama bu şartlarda bu yolla mümkün değil. Ailesi baya film seneryosu çeker gibi onun yanında başka sizin yanınızda başka davranıyorsa böyle düşünmekte kendince haklı bile. Siz ilk adımı eşinizle konuşup bu tatsızlık bitsin bende geleyim diyerek atın. Tıpkı onlar gibi eşinizin yanında şirin davranın yalnız kaldığınızda size söylenen lafın da altında kalmayın. Eşinize şikayet ederlerse de ben elimden geleni yapıyorum yaranamıyorum dersiniz, tıpkı onlar gibi.

Bi insan eşyaları kırıp döküyorsa, alt metin şudur: Devam edersen, yere vurduğum tabak değil, sen olursun. Yüzde yüz ve değişmez. Sana zarar vermeyeyim demesinden bile belli.
Ve lütfen haklı çıkarmak için de ben de şöyle dedim ama demeyin. Şiddetin bahanesi olmaz. Sizin şu anki en önemli sorununuz da bana bu geldi.
Aile etkisi altında kalan bir koca, çok çok zor...

Eşinize asla hak vermiyorum dediğiniz gibi burnunun sürtülmesi şart ama bu şartlarda bu yolla mümkün değil. Ailesi baya film seneryosu çeker gibi onun yanında başka sizin yanınızda başka davranıyorsa böyle düşünmekte kendince haklı bile. Siz ilk adımı eşinizle konuşup bu tatsızlık bitsin bende geleyim diyerek atın. Tıpkı onlar gibi eşinizin yanında şirin davranın yalnız kaldığınızda size söylenen lafın da altında kalmayın. Eşinize şikayet ederlerse de ben elimden geleni yapıyorum yaranamıyorum dersiniz, tıpkı onlar gibi.
Evet haklısınız. Galiba Baska yol yok. Bu şekilde arayıp da bulamadıkları fırsatı önlerine getirmiş olucam gıbı gorunuyor.

Merhabalar
Eşimle 3 gün önce ciddi bir kavga yaşadık. Kendini kaybetti resmen delirmiş gibiydi eline ne geçerse duvarlara vurup parçaladı...
Hala konuşmuyoruz..konu ailesi. Evliliğin ilk yıllarında ailesi cok eziyet etti.üstelik düşünün farklı illerdeyiz. Hep alttan aldım hep düzelir dedim hata etmişim. Değişen tek şey ilk zamanlar ailesini haklı görüp benden uzaklaşan eşim zamanla gerçekleri gördü ve ellerimi tutup ailesine"bana giden yol hanımımdan geçer. Bana ulaşmak istiyorsanız önce onun hatırını saymalısınız "dedi. Ailesi ıse bu kez onun olmadığı görmediği yerde olmuycak lafları sokup huzursuz etmeye başladı.eşimin yanında çiçeğim kızım.... Eşimse gözüyle gördüğü birsey olmadığı için beni geçimsizlik ile suçluyor..kavgada bir nevi bundan çıktı. Eşim bu hafta sonu onların bulunduğu şehre, ailesinin yanına gidecek. Ben gitmeme kararı aldım. eşim tek gıdıcek. En son tayin dönemi gitmişti tek. Ailelerin bulunduğu yerlere tayin istememe kararı almiş olmamıza rağmen eşim ailesinin bulunduğu şehri tercih edip gelmişti nasıl aklına girmeyi başarıyorlar bıktım artık. Kv en ufak şeye hemen aglar.gözyaşını kullanır ne kadar suçlu olsa bile bu yolla yırtar durumdan. Düşünün ben diş ameliyatı olup annemin yanında kalıyorum kv migren agrısı tutmuş igne yaptırmış eşimi kp arıyor Annenın ihtiyacı var gel dıye. Bu ailenin yanına eşim gibi uymaya Musait bir adamı tek göndermekle iyi edermıyım bilemiyorum. Bu arada 9 yıllık evliyiz. 2 cocugumuz var....

Ben de benzer durumlardan muzdaribim. Gitsin bakalim yalniz basina ama beni ve cocuklarimi bulastirmasin. Ailesine istedigini yapsin yrdirain icirsin giydirain yaninda olsun ama bizi asla bulastirmasin diyorum. yalniz gitsin bakalim ne olacak takip edin esiniz ordan döndükten sonra tavirlari değişiyor mu, ne yonde degisiyor? Eger bir taraf esiyle hicbir peoblemi yokken sirf 3. sahis ya da aileler yuzunden sirtini donuyorsa bir daha geri donmesin. gitsin de gelmesin

Ben de benzer durumlardan muzdaribim. Gitsin bakalim yalniz basina ama beni ve cocuklarimi bulastirmasin. Ailesine istedigini yapsin yrdirain icirsin giydirain yaninda olsun ama bizi asla bulastirmasin diyorum. yalniz gitsin bakalim ne olacak takip edin esiniz ordan döndükten sonra tavirlari değişiyor mu, ne yonde degisiyor? Eger bir taraf esiyle hicbir peoblemi yokken sirf 3. sahis ya da aileler yuzunden sirtini donuyorsa bir daha geri donmesin. gitsin de gelmesin
Evet gerçekten başka tek bir problem yok. Bu ruh hastası çift karakterliler tek derdimiz. Eşimi de anlamıyorum. Bir bakıyorum cok düşkün bir bakıyorum aylarca annesini aramıyor. İçimdeki nefretin tarifi yok. Yüzlerini görünce kalp ritmim bozuluyor. Önceleri saygıdan yok aman huzursuzluk çıkmasın ayda 1 yada 2 gün görüyorum dıye sineye cektım. Şimdi tek laflarını kaldıramıyorum. Eşim bunların cok daha iğrenç tepkilerini gördüğü için şimdikiler ıvır zıvır kalıyor Ama yasamayan insanlar bunlar nasıl anne baba deyip inanamıyorlar

esıne deger veren bırı ailesının doldurusuna gelmez...eşinizinde ışıne gelmiş...erkek dedigin yuvasına sahıp cıkıp ailesıne durması gereken yerı soylese hiç bu sorunlar yaşanmaz...eşinizle sizin tam oturmamıs bir aile bagınız oluşmuş...komşum var...sureklı kayınvalıdem soyle boyle...kadın ıkı yıldır gelmiyor...gorumcelerım eşimi dolduruyor dedi...bır okadarda onlar gelmıyor...ama hala bırbırlerını yıyorlar....hanı sorun aileydı...kendınede soyledım...sorun kocan...ama vazgecemıyorsun...ayaklarımın uzerınde duramam diyorsun...ama sucu aileye yukluyorsun...şiddet gordugu eşine bosanayımda baskasımı ev aldık araba aldık diyor...şaka gibi bazı kadınlar....sizde sorunun eşinizden olduugnu anlayın.

Sen de git.
En mantiklisi bu.
Zaten senin tek basina gitmesine izin vermeme gibi bir durumun olacagini sanmiuorum.

Seni dinlemez gider yine kocan
En iyisi mi yaninda ol.

Esyalari kirip dokme konusu hic hosuma gitmedi.
Cok korkutucu bir sey.

esıne deger veren bırı ailesının doldurusuna gelmez...eşinizinde ışıne gelmiş...erkek dedigin yuvasına sahıp cıkıp ailesıne durması gereken yerı soylese hiç bu sorunlar yaşanmaz...eşinizle sizin tam oturmamıs bir aile bagınız oluşmuş...komşum var...sureklı kayınvalıdem soyle boyle...kadın ıkı yıldır gelmiyor...gorumcelerım eşimi dolduruyor dedi...bır okadarda onlar gelmıyor...ama hala bırbırlerını yıyorlar....hanı sorun aileydı...kendınede soyledım...sorun kocan...ama vazgecemıyorsun...ayaklarımın uzerınde duramam diyorsun...ama sucu aileye yukluyorsun...şiddet gordugu eşine bosanayımda baskasımı ev aldık araba aldık diyor...şaka gibi bazı kadınlar....sizde sorunun eşinizden olduugnu anlayın.
Sorun elbette ki eşimde ama Çözüm yok.sırf ailesine düşkün tavırlar sergiliyor dıye boşayamam.bu da bana mantıksız geliyor..aılesının bulunduğu ilde evimiz vardı bekarken girmiş kooperatife. Evlenince odemeyı bitirdik. sırf ailem huzur vermiyor dıye onu satıp bulunduğumuz ilden aldık. Benim ailemde burda. Adamların 2 ayrı evleri var. Ama sattık dıye ne dert cıkardılar. Neymiş onlar oturacakmıs orada. Bakıldığı zaman bunlar buyuk adımlar. Yanı evı satıp benim memleketimden alması. Gerçekten savunmak adına soylemıyorum. Ama gerçekten ailesine tahammül edemiyorum..

Sorun elbette ki eşimde ama Çözüm yok.sırf ailesine düşkün tavırlar sergiliyor dıye boşayamam.bu da bana mantıksız geliyor..aılesının bulunduğu ilde evimiz vardı bekarken girmiş kooperatife. Evlenince odemeyı bitirdik. sırf ailem huzur vermiyor dıye onu satıp bulunduğumuz ilden aldık. Benim ailemde burda. Adamların 2 ayrı evleri var. Ama sattık dıye ne dert cıkardılar. Neymiş onlar oturacakmıs orada. Bakıldığı zaman bunlar buyuk adımlar. Yanı evı satıp benim memleketimden alması. Gerçekten savunmak adına soylemıyorum. Ama gerçekten ailesine tahammül edemiyorum..
valla kımse ailesi ne olursa olsun atamaz...eşinize eyvallah diyemıyorsanız ailesınede dıyemezssınız...gulu seven dıkenıne katlanır mısalı...evlilik boyle birşey...ya bu deveyı gudecegız yada bu dıyardan gıdecegız.

Sen de git.
En mantiklisi bu.
Zaten senin tek basina gitmesine izin vermeme gibi bir durumun olacagini sanmiuorum.

Seni dinlemez gider yine kocan
En iyisi mi yaninda ol.

Esyalari kirip dokme konusu hic hosuma gitmedi.
Cok korkutucu bir sey.
valla esyaları yıkıp dokecek kadar ofke kontrolu olmayan bir adamın yanında canımın tehlıkede oldugunu dusunur kayınvalıde kısmıyla hiç ilgilenmezdim.

Back
X