Tecrübeli olanlar düşüncelerinizi paylaşın lütfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

SevgiSevgi38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2023
1.346
129
53
Kızlar bişey sorcam. Kayinvalidem bana laf sokuyo bazen ben de kendi kendime sinir oluyorum. O an bişey söylemiyorum aklıma gelmiyo daha doğrusu sonra diyorum ki niye o öyle deyince bende böyle demedim.
Eşime anlatsam mı sizce. Yoksa hiç bişey anlatmıyım mı . Anlatasım var annen bana böyle laf sokuyo diye napmaliyim sizce

Ben anlatırım da size anlat diyemem.

Eşiniz size laf sokulurken duymuyor mu?

Ben hem o anda cevap veririm hem de eşime anlatırım. Çünkü kayınvalide senden önce farklı bir şekilde anlatabilir.

Yok eşim işte ben de kayinvalidemle hastaneye gittik her yeri tam bilemiyo yardımcı olmak icin gittim yaninda. Yani kötü niyetle soylemiyodur ama ben biraz fazla takiyoum kafama sanırım. Esim de annesine düşkün kesin onu savunur söylesem şimdi

Altta kalmayın.Cevabini verin.Ogullari asla sizi savunmuyor.Bende öyle yaptım.

Ben hem o anda cevap veririm hem de eşime anlatırım. Çünkü kayınvalide senden önce farklı bir şekilde anlatabilir.
Sen de hiç bişey bilmiyosun gibisinden laf sokuyo. Bazen dediklerini de unutuyo zaten kendime çok kızıyorum bu konuda o an niye cevap vermiyorsam aklıma ne diyecegim gelmiyo evde geliyo düşününce

Ne diyor ki mesela?

Kadın kötü niyetle laf sokmuyorsa kafanıza takmayın.

Eş de size destek olmayacaksa eşe anlatmayın.

İdare edin.

Sen de hiç bişey bilmiyosun gibisinden laf sokuyo. Bazen dediklerini de unutuyo zaten kendime çok kızıyorum bu konuda o an niye cevap vermiyorsam aklıma ne diyecegim gelmiyo evde geliyo düşününce

Yani bu tam olarak laf sokma oluyor mu bilmiyorum. Çok anlayamadım. Yaşı da varsa aksilik ediyor olabilir.

Anlatsan da inanmayacak nasilsa (inansa da onemsemeyebilir, senin abarttigini soyleyebilir), ya sen de altta kalma lafini sok, ya da cahilligine verip duymazdan gel.

Ha diyorsan ki esim beni savunur kollar, annesini durdurur, ama bunu yapacak adamin annesi seni zaten uzmezdi diye dusunuyorum. Sonucta o kadin buyuttu senin kocani, biliyordur huyunu suyunu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…