Kızlar ben bu işleri cidden beceremiyorum. Elime yüzüme bulaşıyor. Flört ettiğim çocukla günde yarım saatten az konuşuyoruz daha doğrusu mesajlaşıyoruz . İki hafta oldu üç kere görüştük sadece. Bana bu ilgi yetersiz geliyor. Bugün hiç yazmadı. Söyledikleri ile yaptıkları uyuşmuyor. Bazen sabah akşam yazıyor ama kısa sürüyor sohbet. Üzerine çok da düşmüyorum istese kendisi arar görüşelim der değil mi ? Flört sürecinde erkekte sürekli beklemek normal mi ben mi abartıyorum. Seni hep görmek istiyorum,seninle daha çok vakit geçirmek istiyorum diyen biri böyle mi yapar. Ona kalsa sevgili olacağız hemen ben biraz ağırdan alalım vs dedim .
Taktik uygulamakta yoruyor,istemiyorum , zor işlermiş bunlar. Ya da bana hıyarlar denk geliyor. Yoruldum cidden.
Napim şimdi yazarsa soğuk mu yapayım, bu kırıntılar bana uymuyor diyip bitireyim mi ? Nasıl flört etmek gerekiyor bu da sorum
Taktik uygulamakta yoruyor,istemiyorum , zor işlermiş bunlar. Ya da bana hıyarlar denk geliyor. Yoruldum cidden.
Napim şimdi yazarsa soğuk mu yapayım, bu kırıntılar bana uymuyor diyip bitireyim mi ? Nasıl flört etmek gerekiyor bu da sorum