TEcrübelilerden yardım lütfen

akyol86

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2020
57
35
3
39
Kolay gelsin kızlar
Benm şöyle bi sorunum var ben 3aylık evliyim. Eşime ne dersem her şeyimi yanlış anlıyor sanki bazı seyleri bilerek yapmışım gibi davranıyor. Şüpheci yaklaşıyor. Mesela eşimn tarafı annemlere oturmaya geldi eniştesi o an bişy anlatmış ben duymadım dün aksam konusu oldu aaa öylemi dedim eee anlattı sende şaşırdın ya dedi ne bu şimdi dedi .. ben duysam neden böyle yapayım demekki baska seye öle dedim herhlde dedim. Sürekli güzellkle bşyini söyluyorum bi hatasını hemen savunmaya geçiyor kabul etmiyor. İlk zamanlar çok kızkardeşi yuzunden tartışmıştık snra ben buradan aldığım tecrübelerden dolayı 2aydır ses etmiyorum kendm hallediyorum artık ama şimdi bşy söylemiyorum. Sessiz kalıyorum ama içimde kalıyor . Yine karşıma alıp konusmaya kalksam güzel güzel kabul etmeyecek ve savunmaya geçecek . Oturup dertleşemiyoruz sadece işyerinde bşy olursa anlatıyor onun haricinde yok. Zaten yeniyiz henüz tam alışma süresi onunda benimde bu durumu nasıl halledebilirim.

Cok fazla sessiz kalıp guzel guzel anlatmak ise yaramamış.
Ona seninle insan gibi konusmasını ınsan gıbı davranmasını soyle, boyle omur gecmez aklını basına topla de bekli bunu anlar.
Ya cidden anlamıyorum maddi olarak hersey bende durur ben sağlarım yani o istedi geçen eve alışveriş yapmış doğal olarak sordum güzellikle hayatım ben sana bu kadr yol parası vermiştim maşallah baya sey almışsın bi yerden para mı geldi dedim ne demek istiyorsun sen dedi şüpheci yaklaşıyorsun yoo dedim eşin olarak soruyorum sende bana sorabilirsin sana açıklamak zorundayım dedim sustu..

Yahu bu adamlari hic tanimadan mi evleniyorsunuz? Nasil evleniyor insanlar valla benim aklim almiyor
Hanfendi bi evin içine girmeden nasl tanıyacaksnz 3yıldır tanıyorum böyle değlldi arkadasm 10yıldr tanıdığıyla evlendi onda da aynı değişkenlik

Iy omur torpusu aptal.
Neresi suphecı o sorunun ya.
Bence ona duzgun bir insan olmasını soyle.

Olmayacak zaten konu sahıbı de sert olamayacak, keske boyle adamlarla evlenmese kızlar.
Evdeki poşetlerle kavga etse yalnızlıktan curuseler.
Sertte yaptım merak etmeyin artık şuan komple susuyorum bşy dese yorgunum diyorum güzellkle söyledim olmadı sert yaptım olmadı bi de bnu deniyorum kabuguma çekldm

Hanfendi bi evin içine girmeden nasl tanıyacaksnz 3yıldır tanıyorum böyle değlldi arkadasm 10yıldr tanıdığıyla evlendi onda da aynı değişkenlik

Yavrucum biz nasil taniyoruz ayni evin icine girmeden ?
Yani bu adam evlenmeden once elestiri kabul ediyordu , sizinle dertlesiyordu , lafinizi dinliyordu ama evlenince yatti kalkti degisti mi?

Sahsiniza soylemiyorum artik siz evlenmissiniz is isten gecmis ama yuzeysel iliskiler yasamasin kimse , bir adamla dertlesemeyen , elestirmeyen , herseyine olur diyen , aman evlenene kadar ses etmiyim diyen kadinlar mutsuz oluyor evlenince , bu da kamu spotu olarak kalsin burada

Bir adamla evlenmeyi dusunuyorsaniz ayni eve girmenize gerek yok yasadiginiz iliski yol gostericidir zaten , herseyinizi konusabilieceginiz , fikrinize deger veren , sizi dinleyen , derdini paulasan , sizi maddi manevi hayatina ortak eden adamlarla evlenin

Kil insan kıldır konu sahıbı hanım
Kil oldugunu anlamak ıcın aynı eve girmeye gerek yok.
Sevgiliyken de emınım boyle sacma sapan cıkısları vardı bunun.

Yavrucummm benm evlendiğim adam herşeyi konuşabildiğim dertleşebildiğim yeri geldiğinde paylaştgım maddi mabevi deper veren bi adamdı yol tam evlilik yoluydu yani bahsettiğinz durumları biliorum yaşlarımız ufak değil ayrıca evlenmeden önce ses çıkarmadığım nereden çıktı herseye evete demedim hayırda demedim .

İnsanoğlu işte.. klasik tipik.. benim fikrim net bi şekilde dolduruşa gelmiş net ama biri oturup buna demiş ki “ çok yüz verme lafı ağzına tıka bugün izin verirsen yarın tepene çıkAr .” Demiştir bu algıda klasik zaten.Sana gelince sen olduğun gibi ol bence taviz verme ne gerekiyorsa onu söyle taktik maktik boş şeyler bunlar ömür geçmez böyle. Sen kendin kendin gibi davran seni bu şekilde kabullenmek zorunda. Vereceğin cevapları tepkileri onun tepkisine göre ayarlama kaybedersin

Evet belli oluyor

O zaman eşiniz ya hasta ya sizi kandırmış. 180 derece dönüşler çok mantıklı değil. Evlenene kadar rol yapan, sizi kandıran bunda da çok başarılı olan bir adamla nasıl bir ömür geçireceksiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…