tecrubelilerr:-) yeni gelinlere yardimci olacaklar var mi:-)

selocux

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2012
150
33
48
Evleneli 3 ay oldu kizlar ama biraz zorlaniyorum sanki :-) :-) ne zormus temizlik,yemek,utu,işe gitmek gelmek, (hele bide kocaniz cok titizse) nasil olacak bu isler nasil yetisecek . İnsan zamanla alisiyo mu? ?? Annem beni kötü alistirmiş:-( bu arada bakimli olmak bile zor oluyo kizkar tüyoo verin bana lutfen:-) :-)

Evleneli 3 ay oldu kizlar ama biraz zorlaniyorum sanki :-) :-) ne zormus temizlik,yemek,utu,işe gitmek gelmek, (hele bide kocaniz cok titizse) nasil olacak bu isler nasil yetisecek . İnsan zamanla alisiyo mu? ?? Annem beni kötü alistirmiş:-( bu arada bakimli olmak bile zor oluyo kizkar tüyoo verin bana lutfen:-) :-)

Tatlm calisirken cok cok zor oncelikle bunu bilmesin.. ben calisiyoken eve 9 da geliyodum esim benden once geliyodu kv yiyoduk... temizlik konusnda zorlanmiyoduk ben haftada 2 defa silip supuruyodum toz aliyodum oyle derinden... diger gunler sadece supuruyodum cunku iki kisisin ve cok fazla ev kirlenmiyo.. utuyude sadece pazar gunleri yapardim.. simdi calismiyoru. 1 senedir nerden baksan evde yiyoruz.. yemek yaptigim zaman 2 gun onu yiyoruz fazlaca yapiyorum... temilizgide haftada bir defa yapiyorum hMielelikte zor oluyo.. utuyude esim yapiyo saolsun. Ben sansliyim oyle cok cok titiz bi esim yok :)) makarnada ypar temizlikte utude... Ama zor Allah yardimcin olshn.. bide kizken alismamisiz, yemegm bile onume gelirdi eskiden utu nedir bilmezdm bulasik falan yikamazdim birden carpilmisa dondum valla.. ama alisirsin zamanla..

öncelikle mutluluklar canım :nazar: zamanla alışıyosun hatta annen gibi titizlik yaptığında ay ne kadar da anneme benzedim dersin içinden zamanla :49: ama sen çalıştığın için sadece izin günlerinde yada eve geldiğinde akşamları bişiler yapıyosundur (ben çalışırken hep akşamları temizlik yapıodum çünkü oda mecbur olduğum için) şu an evdeyim ve otrudukça sıkıldıkça insan kendine bi iş buluyor yapacak birde sürekli düzenli olamya çalış çünkü düzenli olunca pislik çok göze batmıyo aama dağınık olunca yeni temizlikte yapmış olsan yine de ev pis gibi duruyor zamanla alışacağına eminim cnm kadınlar bu yüzden çok güçlü erkeklerin on katı şeylerle uğraşıyoruz çünkü onlara da işe gidip gelmek yorgunluk gibi geliyor :20:

Ya canim sorma ya .. bi ise gidiyo geliyo die cook yorgunum deyip tv karsisinda yatiyo :-) oysa ki ikimizde ayni isi yapiyoruz :-). ahh ahh umarim alisirim :-) :-)

Back
X