- 24 Mayıs 2015
- 584
- 238
- 103
- Konu Sahibi Feyzaaaaaaaa
-
Orasi oyle bende 5 yildir daha bi tecrübeli çoğu konuda ama bu yetmiyomuş bi arkadaş bunu yuzume vurdu tabi arkadaş dedigime bakmayinKazik yiye yiye anliyorsun işte
merhaba arkadaşlar size sormak istediyim sorular var yardimci olanlara simdiden teşekkür ederim
Sorum su nasil tecrübeli oldunuz karsinizdaki insanlari iyi veya kotu niyetli olduğunu anliyosunuz size gercekten mi samimi yoksa yalandan mi .
Laf sokanlar mesale o an cevabini veremiyorum yada o an anlamadigim oluyor sonradan kafama dank etiyor , ne kadar uzaklaşsam da insanlardan o kadar canimi yakan oluyor iyi niyetli olmak guzel bakmak cok mu kotu boyle olmak iyi degilmi .
Dediginiz gibi bi kişi daha bana oyle dedi bazen herseyi bilmek iyi degildir ama insanlar tarafindan salak ve birseyden anlamayan olarak gozukmekte baya aci veriyor benim bi hatamda o insanin kötülüğünu gorup tekrar konuşmak sanki o insan benim canimi hiç acitmamiş gibiMerhabaFeyzaaaaaaaa Hanım
Insan ilişkilerindeki tecrübeli olmak dediğimız olay çok insan, çok kazık yemek, çok gözlem yapmakla mümkün.
Ha derseniz ki kötu biri ve aynı zamanda gözü açık olup kazık yememek mi, iyi olup kazık yemek mi ben kesinlikle iyi olmak derim.
Kötü olmak dışardan daha avantajlı görülebilir ama içini öldürür insanın. Daha az şey bilmek daha iyidir bazen. Olumsuzluklari ve kötülükleri fark edip napıcaksın. Boşa üzüntü.
Bence böyle bakmayı deneyebilirsiniz zaman zaman.
Merhabalar canım. Yoo oyle iyi niyet veya kötü niyet olayı olarak düşünme bunu. Ben şu şekilde düsünüyorum hazır cevap verme olayı kesinlikle hızlı düsünebilme kabiliyetiyle alakalı. Bilmiyorum okuyor musun çalışıyor musun ama önerim youtube da aratırsan mesela nasıl hazır cevap olunur şeklinde bir kaç tane eğitici güzel kanal var. Orlardan başlayabilirsin kendi pratik düşünme yetini gelistirmeye. Eger evdeysen o kanallardan inan çok şey öğrenebilirsin bu tarz iletisim insanlarla etkilesim hakkinda aklinda olsun :)merhaba arkadaşlar size sormak istediyim sorular var yardimci olanlara simdiden teşekkür ederim
Sorum su nasil tecrübeli oldunuz karsinizdaki insanlari iyi veya kotu niyetli olduğunu anliyosunuz size gercekten mi samimi yoksa yalandan mi .
Laf sokanlar mesale o an cevabini veremiyorum yada o an anlamadigim oluyor sonradan kafama dank etiyor , ne kadar uzaklaşsam da insanlardan o kadar canimi yakan oluyor iyi niyetli olmak guzel bakmak cok mu kotu boyle olmak iyi degilmi .
Cok teşekkürler calişmiyorum hemen bakmaya başlicamMerhabalar canım. Yoo oyle iyi niyet veya kötü niyet olayı olarak düşünme bunu. Ben şu şekilde düsünüyorum hazır cevap verme olayı kesinlikle hızlı düsünebilme kabiliyetiyle alakalı. Bilmiyorum okuyor musun çalışıyor musun ama önerim youtube da aratırsan mesela nasıl hazır cevap olunur şeklinde bir kaç tane eğitici güzel kanal var. Orlardan başlayabilirsin kendi pratik düşünme yetini gelistirmeye. Eger evdeysen o kanallardan inan çok şey öğrenebilirsin bu tarz iletisim insanlarla etkilesim hakkinda aklinda olsun :)
Oncelikle cevapbiniz için teşekkürler bi onceki arkadasin onerisini dinlereyek bi kaç video izledim yarin bambaşka olucam cunku kendimi geliştirdikce once ozguvenimi yerine getiricem sonrada insanlari takmamayi ve bunun gibi birçok sey sonrasi zaten geliceni düşünüyorum aslinda birçoğunun dedigi gibi kazik yiye yiye insan buyur ve tecrübelenir bende bugunki duyduğum aci sozler aslinda beni kendime getirdi insallah bu azmimi devan ettiririmÖncelikle kendinizi herkesten ve herşeyden üstün tutmayı, sevmeyi ve kabullenmeyi öğrenin. Kimsenin sizden değerli olmadığını bilin.
Siz kendinizi değerli görürseniz herkes değerli görür.
Başkaları ne düşünür diye iş yaptığınız sürece ya da o kişileride hesaba kattığınız sürece kazık yemeye mahkumsunuz.
Emin olun kendinize güvenirseniz bir zaman sonra otomatik laf sokmalara cevap verebiliyorsunuz.
Ya da hiiiiç umrunuzda bile olmuyorGülüp geçiyorsunuz cevap vermiyorsunuz, siz mutlu oldukça daha da kıskanıyolar içi içlerini yiyor.
Yani diyeceğim önce kendinizi ve bakış açınızı değiştirin sonra zaten edindiğini tecrübelerle onları alt edebilirsiniz.
İnşallah hakkında hayırlısı olsun. :)Oncelikle cevapbiniz için teşekkürler bi onceki arkadasin onerisini dinlereyek bi kaç video izledim yarin bambaşka olucam cunku kendimi geliştirdikce once ozguvenimi yerine getiricem sonrada insanlari takmamayi ve bunun gibi birçok sey sonrasi zaten geliceni düşünüyorum aslinda birçoğunun dedigi gibi kazik yiye yiye insan buyur ve tecrübelenir bende bugunki duyduğum aci sozler aslinda beni kendime getirdi insallah bu azmimi devan ettiririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?