- Konu Sahibi kitapkurdu35
Merhaba kk üyeleri, ben siteyi takip ediyorum derslerimden vakit kalırsa ve bi derdim var gerçekten sizin düşüncelerinizden yararlanmak istedim tahmin ediyorum ki burda bana yardım edecek kişi bulurum şimdiden çok teşekkür ederim biraz uzun ama okursunuz umarım . Neyse gelelim konumuza. Ben 18 yaşındayim lise son sınıf öğrencisiyim benim 10. Sınıftan beri birlikte olduğum erkek arkadaşım var aynı sınıftayiz, ilişkinin ilk başında hepinizin de bildiği gibi peşimden koşardı bir dediğimi iki etmezdi o sıralarda ben çok da sevmiyordum henüz bağlanmamistim onun için pek takmazdim da onu, her istediğimi yapardı bi sarılırdi ki bana sıkı sıkı böyle ama ben pek bi şey hissetmezdim sonra sevmeye başladıkça onu kıskançliım başladı bazı kızlarla (ki o kızlar gerçekten kötüydü) konuşmamasını istedim ve gerçekten de üstüne fazla gittiğım dönemler oldu sinir oldum bu süre zarfinda onun hep yanında oldum ama ona bağlı değildim ilk başlarda belki ama her zaman yanında oldum onun her sıkıntısını paylaştık birlikte ve bi gün geldi bi baktım deli gibi sevmişım onu bu yıl malum sınav stresi ikimiz de gergin çok kötü kavgalar oldu aramızda ve onun arkadaşları benden ayrılması gerektiğini söylemişler ve öyle olması gerektiğini söyledi neyse araya başka bi arkadaş girdi hallettik sonra tekrar kavga oldu aramızda bu çok büyüktu gerçekten suçsuz olduğum halde sırf sevgimden özür dilemek için hazırlanırken karşıma geçip bana artık çıkmak istemiyorum seninle beni pişman ettin dedi karşımda ağladı o an en yapmamam gereken şeyi yapıp özür diledim yalvardim bu son dedim sonra defol git dersin bana dedim diyemem sana öyle bi şey dedi ama nasıl agliyo acı çekmemı görmek istiyorsun dedi son kez tamam diyorum dedi bana ağlarken, şimdi benim anlamadğım ilk başlarda bana sarılıp hiç ayrılmayalim sakin diyen de o, şimdi karşıma geçip devam etmek istemiyorum diyen de o bu nasıl bi iş ya o gün ondan özür diledim diye o kadar pişmanım ki elimde kalan tek şey ona olan sevgim benden ilk ayrılmak istediğinde en yakın arkadaşım onunla konuştu demiş ki ben her şeyimi verdim ona istemediği her şeyimi değiştirdim sadece bi gülüşü yeter diye ama o kötü davrandı hep demiş ve bu benim son özürümden sonra o yumuşak çocuk gitti bana hep kızar oldu artık hiç seni seviyorum demiyor ve ben bu kadarını hak etmediğmı düşünüyorum sizce ayrılmalı miyim gerçekten yoksa düzelir mı her şey bana olan saygısını kaybetti biraz ve bu benim en tahammül edemediğım şey en kızdığım da milletin lafına bakip ayrılmak istemesi inanamıyorum ya geçmişle bugün arasında dağlar kadar fark var şu lys de geçsin gene buluşmak istemez de böyle sıkıca sarılmazsa ayrılirım diye düşünüyorum o benim için takıntı oldu sanki ya sizde de öyle mı çünkü o ayrılalım dese yalvariyorum ertesi gün pişman oluyorum ne yapmalıyim niye böyle oluyor sizce tekrardan çok teşekkür ederim yardımlariniz içinnnn :) :)