tecrübesi olanlar yardım.

sermin1903

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2014
13
1
6
35
İstanbul
Selam arkadaslar.
20 yasindayim eylulde universite okumak icin baska bi sehre gittim su an tatil oldugu icin memleketime döndüm.
Gitmeden once 52 kiloydum suan kaçım bilmiyorm bedenim 36-38 di su an 40 a dayanmk uzere.
Duzensiz adet olmaya basladim 3 ay ve oncesinde de 2 ay adetim gecikti . Yani toplam 5 ay gibi bir sure. Sinavlar oldugu icin bunu pek onemsemedim ve asiri kilo aldim .
2 ayda 10 kilo verip hedefime ulasmak istiyorum.
Katılın bana :)

Başlangıç Kilo:60
Boy: 1.60
Hedef kilo: 50

Resmi baslangıç : 5 şubat

Son düzenleme:
seni çok iyi anlıyorum..bende geçen sene 3 ay boyunca adet olmamıştım!! ama benimkisi kilo vermektendi
veriyodum ama..resmen açt geziyodum..vücudumu doğru dürüst besin girmiyodu..çeşitli saçma sapan diyetleri(isveç,elma gibi) yapmaktan hormonlarım bozulmuştu resmen.. doktora gittim bende..sakın yapma böyle..normal beslenme düzenine geç..sağlıklı şeyler ye ..yine kilo verirsin ama vücudunun ihtiyacı olan şeyleri de al ..hiç bi ilaç yazmıyorum sana dedi
sonra maşşallh deyim düzenli olmaya başladım..sonra gene boş boğazlığımdan aldım tabide!
seninkide kilo almaktan bozulmuş canım işte..düzenli beslenirsen hiç bi sorun kalmaz

Günlüğüm günaydın akşam gün içersin de ne yemişim onu yazacağım :)
Kimse günlüğume yazmıyor ama

ben buralardayim takip edicem seni merak etme adet düzensizligi konusunda da ben kilo verdikten sonra adet sürem azaldi yani 18 günde bir falan oluyorum artik..

Bugun planima sadik kaldim :)
Ama spor yapmadim yarin sabah baslayacagim.. 1.5 litre su ictim bugun pek istahim yoktu . Pek olmasin zaten

Ilk denemem başarisiz oldu
Ben de bugunden itibaren saymaya başlıyorum
-- 5 şubat başlangıcım.
2 hafta da bir tartılacagim. Yani ilki 19 şubat o güne kadar 14 gunum var bakalım kaç kilo verebileceğim .
Destek olun kızlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…