Baya masraf olacak arkadaşım benimde bebeğim geliyor doğum öncesi hazırlıklar ayrı telaş şöyle diyeyim Panço da çalıştım biliyorsunuzdur bebek ve çocuk giyim mağazası. Her yerde bebek kiyafetleri farklıdır mesela kimi 0-3,3-6,6-9,9-12 şeklinde üretilir kimi 0-6, 6-12 ,12-18 şeklinde bunlari bil öncelikle alışverişini buna göre yap arkadaşım. 0-3 ya da 0-6 al birkac parca ama 3-6 ve 6-12 daha fazla al çünkü çok çabuk buyuyorlar ilk anneligim benim de ama çalıştığım ortamdan ve daha önce bakmış olduğumdan biliyorum bir şeyler...bunun daha beşiği var,biberonu var, emzigi var, bu çocuğa küvet lazım yıkanması için fileli var da var bir de bunlar dogum öncesi hazır bulundurman gerekenler ilk önce alman gereken sey ise bebeginin hastane çıkışı... dogum sonrası bez derdi denildigi gibi sorun değil bebek ufak olduğu için ve emzirirsen ne ala... devlet sütünü karşılıyor minigin 5 yaşına kadar veriliyor ek mama kullanmaya başladığında ve bebek büyümeye başladığında biraz daha zor olacak sadece... saglikla kucağına alırsın umarım canım