28 aralıkta sezeryanla doğum yaptım bebeğim emiyor çok şükür ama çabuk acıkıyor sütüm çok buna eminim 2-3 saatte bir emer diye duyuyorum ama bizimki 1,5 saatte acıkıyor daha uzun emzirince kusuyor yine çabuk acıkıyor sizin bebişler nasıl
bir de kıyafetlerini ütülerken dıştan mı ütülüyorsunuz yoksa bebeğin tenine değen iç kısımlarını mı ? Çok mu pinpirikliyim :)
Hayirli olsun canim, daha cok kucuk istedigi kadar emzir sutun daha da artar zaten bebeklerin en ilkel hareketleri emme hareketiymis aslinda ac deil merak etme baliklar gibi doyduklarini bilmiyorlarmis benimkide hep emerdi niye bu kadar cok emiyo derdim simdi 2 aylik olduk doktora gittim bugun az emiyor diye.. Bugun cok emer ilerde boyle olmaz dert etme
Hayirli olsun canim, daha cok kucuk istedigi kadar emzir sutun daha da artar zaten bebeklerin en ilkel hareketleri emme hareketiymis aslinda ac deil merak etme baliklar gibi doyduklarini bilmiyorlarmis benimkide hep emerdi niye bu kadar cok emiyo derdim simdi 2 aylik olduk doktora gittim bugun az emiyor diye.. Bugun cok emer ilerde boyle olmaz dert etme