Tecrübesizim, fikirlerinize ihtiyacım var.

sigortada aileniz tarafından bakılıyorsanız görebilirler e devletten.ama bir rahatsızlık için de doğum kontrol hapı verilebilir, eğer sorgulamayacaklarını düşünüyorsan deneyebilirsin bunu.
Edevletin neresinden görüyor, sağlık sigortası kısmından mı?

Benim sigortam şu an babamın üstünden ama eczanede muayene parasını ben ödüyorum. Babamın maaşından kesilmiyor. Enabız'da da aile hekimime bile kapalı her şeyim.

Yine de kontrol ederse görünür mü acaba? Artık oturur smear sonuçlarımı, kan tahllilerimi falan konuşuruz napayım :D

Sürtünmekten gerçekten zevk alıyor musunuz? Hep bunu sormak istedim, talihli sizmişsiniz. Hiç sürtünmedim o yüzden cidden merak ediyorum kadın zevk alıyor mu diye.

Bunun dışında sürtünme ile hamile kalma olasılığı çok düşük. Ama hem olası bir hastalıktan hem olası bir gebelikten korunmak için prezervatif kullanabilirsiniz.

Korunmak deyince herkes gebelik anlıyor ama cinsel yolla bulaşan hastalıklar da tehlikeli ve dikkate alınması gereken bir konu. Sürtünmenizin tabiatını, nasıl geliştiğini bilmiyorum ama vücut sıvılarından bulaşan hastalıklar uygun koşulları bulursa geçebilir. Ayrıca mesela hpv, prezervatif olsa bile bulaşabiliyor.
Açıkçası cinsel hayatım çok yeni diyebilirim. O an keyifli gibiydi ama orgazm olamadım. Zaten bir hafta olacak ara ara ağrı kasıklarımın ağrıdığını fark ediyorum. Pişmanım da, insan fazlasıyla yıpranıyor sanki. Daha zevkli bir şeyler vardır illa ama sekse kendimi hazır hissetmiyorum fikren.
Dediklerinizde haklısınız, her şeyi geçtim hastalık konusunda bu tarz önlemler şart. Nerden bilicem elin oğlunun risk barındırıp barındırmayacağını...

Benim sigortam şu an babamın üstünden ama eczanede muayene parasını ben ödüyorum. Babamın maaşından kesilmiyor. Enabız'da da aile hekimime bile kapalı her şeyim.

Yine de kontrol ederse görünür mü acaba? Artık oturur smear sonuçlarımı, kan tahllilerimi falan konuşuruz napayım :KK70:
Ben reşit olduğumdan babamın çocuk kısmında görünmüyorum mesela e devlette. Kardeşlerim görünüyor. Doktor ilaç yazdığında ondan kesiliyor ama gidip de hangi ilacı yazdı diye kontrol eder mi bilmiyorum. Özele falan gitsem kadın doğum için fark eder mi acaba?

Açıkçası cinsel hayatım çok yeni diyebilirim. O an keyifli gibiydi ama orgazm olamadım. Zaten bir hafta olacak ara ara ağrı kasıklarımın ağrıdığını fark ediyorum. Pişmanım da, insan fazlasıyla yıpranıyor sanki. Daha zevkli bir şeyler vardır illa ama sekse kendimi hazır hissetmiyorum fikren.
Dediklerinizde haklısınız, her şeyi geçtim hastalık konusunda bu tarz önlemler şart. Nerden bilicem elin oğlunun risk barındırıp barındırmayacağını...
Zevkin sonu sınırı yok zaten. Hazır olmadığınız, sonuçlarına katlanamayacağınız hiçbir şeyi yapmayın. Ben gerçekten hiç sürtünmeyi denemediğim için, bu kadar başlık açılınca merak etmiştim. Tecrübesiz ama aklı başında bir genç olduğunuzu düşündüğüm için de size sorayım dedim. (Şu an "bir genç" yazmak çok zor geldi yaşlandığımı hissettim :( )

Kendi sağlığınızı her şeyin önüne koyun. Beş dakikalık zevk için ömür boyu uğraşmak zorunda kalmayın. Çoğu erkek prezervatifi sevmez, kullanmak istemez. Benim size tavsiyem bundan ödün vermeyin. Sürtünmede de, seks esnasında da.

Yine de kontrol ederse görünür mü acaba? Artık oturur smear sonuçlarımı, kan tahllilerimi falan konuşuruz napayım :KK70:
ya hangi başlık altında emin değilim ama babam emekli , ondan bakılıyorum ben.her ay ne kesmişler maaştan diye kontrol eder hatta tek tek gerçekten o tarihte doktora gidildi mi diye bakar eşleştirme yapar.:KK70: valla yazıyodu x tarihinde çapa'ya gidilmiş, z tarihinde Bezmialem'e gidilmiş, işte A eczanesinden şu kesinti yapılmış diye yazıyo hatta ilaç adı bile vardı.eczane direkt söylüyo sizden şu ilaç kesilmiş diye zaten ay bu senin kazık kadar kızının bilgisi demiyo, senden kesilmiş aha da liste bu diyo :KK17: bi kurcala oraları çıkar.

Ay benimki de cahillik biliyorum ama dediğim gibi insan korkuyor abla okudukça :KK43:
Benden sana tavsiye korkuyorsan yapmayacaksın
Yapıyorsan da korkmayacaksin

Bunun başka bı yolu yok önlemlerini alabilirsin her yer de açık açık satilani da var internet yazısı da var öğrenebilirsin

Ben reşit olduğumdan babamın çocuk kısmında görünmüyorum mesela e devlette. Kardeşlerim görünüyor. Doktor ilaç yazdığında ondan kesiliyor ama gidip de hangi ilacı yazdı diye kontrol eder mi bilmiyorum. Özele falan gitsem kadın doğum için fark eder mi acaba?
Ben reşitliğe tur bindireceğim neredeyse, görünmüyorumdur o zaman ben de. Sigortalar farklı sanırım çünkü ben muayeneleri de ilaçları da eczanede ödüyorum.

İlaç niye yazıyor anlamadım, kadın doğum hapı diyorsanız onu sanırım reçetesiz de alabiliyorsunuz.

Kadın doğum özel bir konu, ilişki şart değil, herhangi bir hastalık için de gitmiş olabilirsiniz. Babanızla ilişkinizi bilmiyorum ama sorar mı niye gittin diye? Sonuçta akıntınız olabilir, mantar olabilir, yoğun regl kanamanız olmuş olabilir vs.

Zevkin sonu sınırı yok zaten. Hazır olmadığınız, sonuçlarına katlanamayacağınız hiçbir şeyi yapmayın. Ben gerçekten hiç sürtünmeyi denemediğim için, bu kadar başlık açılınca merak etmiştim. Tecrübesiz ama aklı başında bir genç olduğunuzu düşündüğüm için de size sorayım dedim. (Şu an "bir genç" yazmak çok zor geldi yaşlandığımı hissettim :KK43: )

Kendi sağlığınızı her şeyin önüne koyun. Beş dakikalık zevk için ömür boyu uğraşmak zorunda kalmayın. Çoğu erkek prezervatifi sevmez, kullanmak istemez. Benim size tavsiyem bundan ödün vermeyin. Sürtünmede de, seks esnasında da.
O kadar haklısınız ki. Korkularımı belli edince istersen bir dahakine korunuruz dedi. Şu sıralar kendimi bu kadar korkudan sonra pek hazır hissetmiyorum ama bu bana ders olsun yani. O an mutluyken bir haftam zehir oldu düşünmekten. Madem böyle olacaktım niye yaptım diye kendimle kavga edip duruyorum.
Bence denemeseniz de olur, tavsiye vermek haddime değil ama ben orgazm olamayınca acaba sorun bende mi diye düşündüm de ne yapayım? Demek ki yöntem biraz benim için yanlış.

ya hangi başlık altında emin değilim ama babam emekli , ondan bakılıyorum ben.her ay ne kesmişler maaştan diye kontrol eder hatta tek tek gerçekten o tarihte doktora gidildi mi diye bakar eşleştirme yapar.:KK70: valla yazıyodu x tarihinde çapa'ya gidilmiş, z tarihinde Bezmialem'e gidilmiş, işte A eczanesinden şu kesinti yapılmış diye yazıyo hatta ilaç adı bile vardı.eczane direkt söylüyo sizden şu ilaç kesilmiş diye zaten ay bu senin kazık kadar kızının bilgisi demiyo, senden kesilmiş aha da liste bu diyo :KK17: bi kurcala oraları çıkar.
Ya benimkinin maaşından kesilmiyor. Ben ödüyorum eczanede. O yüzden çıkar mı bilemedim. Bir de adam doktor ahhasf hiç kaçarım yok didik didik eder :D

Ben reşitliğe tur bindireceğim neredeyse, görünmüyorumdur o zaman ben de. Sigortalar farklı sanırım çünkü ben muayeneleri de ilaçları da eczanede ödüyorum.

İlaç niye yazıyor anlamadım, kadın doğum hapı diyorsanız onu sanırım reçetesiz de alabiliyorsunuz.

Kadın doğum özel bir konu, ilişki şart değil, herhangi bir hastalık için de gitmiş olabilirsiniz. Babanızla ilişkinizi bilmiyorum ama sorar mı niye gittin diye? Sonuçta akıntınız olabilir, mantar olabilir, yoğun regl kanamanız olmuş olabilir vs.
Haklısınız. Ben bir yolunu bulup gideyim en iyisi. Soracağını sanmıyorum biraz umursamayan tiplerden ama olur mu olur kendimi bahtsız bedevi gibi gördüğüm için her ihtimali düşünüyorum. Çok sağ olun ❤ Bence siz de görünmüyorsunuzdur. Bir problem olmaz herhalde.

Ya benimkinin maaşından kesilmiyor. Ben ödüyorum eczanede. O yüzden çıkar mı bilemedim. Bir de adam doktor ahhasf hiç kaçarım yok didik didik eder :KK70:
maaştan kesilmeme nasıl oluyo ya , ben de fark ödüyorum ama maaştan da kesiliyo. heee tamamını mı sen ödüyosun o yüzden mi, ama yine de ilaç yazılıyo reçetene muayeneden sonra, sen devlete ödetsen de kendin ödesen de doktor sisteme işliyo ya odasında sonra reçeteye döküyo? heee bi dk adam doktorsa zaten o didik didik eder cidden kaçarın yok.Hipokrata saygısından bakmıyo demek ki :KK70: :KK70:

O kadar haklısınız ki. Korkularımı belli edince istersen bir dahakine korunuruz dedi. Şu sıralar kendimi bu kadar korkudan sonra pek hazır hissetmiyorum ama bu bana ders olsun yani. O an mutluyken bir haftam zehir oldu düşünmekten. Madem böyle olacaktım niye yaptım diye kendimle kavga edip duruyorum.
Bence denemeseniz de olur, tavsiye vermek haddime değil ama ben orgazm olamayınca acaba sorun bende mi diye düşündüm de ne yapayım? Demek ki yöntem biraz benim için yanlış.
Bu kadar korkup endişe ettiyseniz demek ki buna da hazır değilmişsiniz. Bir süre denemeyin, kendinize gelin. Tekrar hazır hissettiğinizde gerekli korunmayı sağlayarak yaparsınız. Önünüzde upuzun yıllar var. Olumsuz tecrübelerle kendinize zehir etmeyin.

Estağfurullah, haddime değil diye bir şey yok. Herkesin herkesten öğreneceği bir şeyler olabilir. Ama benim için bunu deneme faslı geçti sanırım artık :KK53:

Orgazm olmak o kadar kolay değil. Tam bir cinsel ilişki yaşadığı halde senelerce olamayan birçok kadın var. Üstelik ilk deneyimleriniz, olamamanız kadar doğal bir şey yok. Ki sürtünmede bildiğimiz anlamda bir orgazm oluyor mu onu da bilmiyorum. Bunu kafanıza takmayın, bu beklenti/endişeyle yapmayın bir dahaki sefere.
Sorun sizde değil, hiç öyle bir kanıya kapılmayın.

Bu arada söylemeden geçemeyeceğim, benzer konular açan yaşıtlarınıza baktığımda çok düzgün cevaplar yazıyorsunuz. Biraz ağırdan alın, biraz araştırıp kendinizi bilinçlendirin. Her şey güzel olur :)

maaştan kesilmeme nasıl oluyo ya , ben de fark ödüyorum ama maaştan da kesiliyo. heee tamamını mı sen ödüyosun o yüzden mi, ama yine de ilaç yazılıyo reçetene muayeneden sonra, sen devlete ödetsen de kendin ödesen de doktor sisteme işliyo ya odasında sonra reçeteye döküyo? heee bi dk adam doktorsa zaten o didik didik eder cidden kaçarın yok.Hipokrata saygısından bakmıyo demek ki :KK70: :KK70:
Bilmem, her eczaneye gidişimde bilmemkaç lira muayene ücreti ödüyorum ben.

Hipokrat'a saygısından değil, arkasından başka doktora gideceğim aklına gelmediğinden :D E ne diyeyim, "babacım ben aktif olarak şaapıyorum da yıllık bir bakımdan geçeyim dedim, aslında istediğim aktiflikte değil ama kısmet artık değil mi ehi ehi, X Amca'ya smeare gideyim diyorum, selamını söyleyeyim mi" demeye gerek yok yani :D

Neyse bu kadar zamandır görmedi. Kötüyü çağırmayalım, dillendirmeyelim, cinsel hayatımı babamla irdelemek zorunda kalmayayım :D

Back
X