- 2 Mart 2020
- 78
- 30
- 3
- 25
- Konu Sahibi Riemann Hipotezi
Orgazm konusunda içime su serpildi. Kadınlar için daha zorlayıcı bir şey sanırım. Evet, daha 20 yaşındayım. Kendimi böyle gerim gerim gereceksem hiç yaşamamam daha iyi tam bilgileri oturtmadan. Reglime 2 hafta var. Bir an önce olsun en azından iç çeker rahatlarım. Psikopata bağladım resmen.Bu kadar korkup endişe ettiyseniz demek ki buna da hazır değilmişsiniz. Bir süre denemeyin, kendinize gelin. Tekrar hazır hissettiğinizde gerekli korunmayı sağlayarak yaparsınız. Önünüzde upuzun yıllar var. Olumsuz tecrübelerle kendinize zehir etmeyin.
Estağfurullah, haddime değil diye bir şey yok. Herkesin herkesten öğreneceği bir şeyler olabilir. Ama benim için bunu deneme faslı geçti sanırım artık
Orgazm olmak o kadar kolay değil. Tam bir cinsel ilişki yaşadığı halde senelerce olamayan birçok kadın var. Üstelik ilk deneyimleriniz, olamamanız kadar doğal bir şey yok. Ki sürtünmede bildiğimiz anlamda bir orgazm oluyor mu onu da bilmiyorum. Bunu kafanıza takmayın, bu beklenti/endişeyle yapmayın bir dahaki sefere.
Sorun sizde değil, hiç öyle bir kanıya kapılmayın.
Bu arada söylemeden geçemeyeceğim, benzer konular açan yaşıtlarınıza baktığımda çok düzgün cevaplar yazıyorsunuz. Biraz ağırdan alın, biraz araştırıp kendinizi bilinçlendirin. Her şey güzel olur :)

Çok teşekkür ederim, fikirleriniz büyüğüm olarak çok kıymetli. ❤