tedavi olmaktan korkuyorum.

Milyonlarca yıldır tilyarlarca hastalıkla uğraştım kan almalar,parça almalar,sağlıklı bir bebeğimin olabileceğini bilsem sol böbreğimi verir ne biliyim parçalanarak çoğalabilirdim.

eşim ben ağladığım üzüldüğüm için bayıldı. normalde de film izlerken ağlayabilen bir insan. bayıltarak ultroason bakılmaz diye biliyorum.
Ay ne güzel, sizi çok seviyor demek, maşallah.
Ya ne büyük konuşmak, ne kimseyi kızdırmak istemiyorum, amma ille de çocuk muhabbetini anlamıyorum ben. Ben eşimi böyle çook sevsem, asıl vücuduna almak zorunda kalacağı hormonlar beni endişe ettirirdi sanırım.

Neyse, ben evli değilim, yaşımda epey var. Yanlış anlaşılıp, kırılmanızı istemem. İnşallah tedaviye bile gerek kalmadan hamile kalırsınız.

valla ben geçemem. her sene gidip bir tanesi yetti.
yaşımız genç başımıza daha önce bu tarz şeyler gelmedi.
doktor rahimde kist var dedi. alışık olmadığımız durumlar
siz metanetli davranırsınız ama bazısı davranamaz. davranabilsem zaten davranırdım.
kan vermek ultrasona girmek benim için zor şeyler.

Hsg benim de yaptırabileceğim bir şey değildi. Çok şükür gerek de kalmadı.
Ama vajinal ultrason o kadar kötü bir şey değil ki.
Ki ben 2 yıl vajinismus yaşamış bir insanım ve vajinal ultrasonda zorlanmadım.
Neden öyle oldu acaba

Eh yarın öbür gün allah korusun tümör falan oluşursa bir yernizde erken teşhis ihtimaliniz olmaz o zaman. Ne diyelim. Kendi sağlığını düşünmeyeni biz düşünemeyiz ya.

Bende vajinismus sorunuyla uğraşırken genel anestezi altında muayene olmuştum. Allah a şükür sorunum geçti. İki çocuğum var hala jinekolojik muayene olmadım. Düşününce bile elim ayağım titriyor. Allah size de tez zamanda tedavisiz bebek nasip etsin inşallah.

bende öyle düşünüyordum hala düşünüyorum. çocuk olması yada olmaması benim için önemli değil ama eşim istiyor. bencede büyük konuşmayın ben gibi tükürdüğünüz yalarsınız.

kandan dolayı sanırsam. birde doktor 15 dk inceledi normal mi acaba yani o kadar bakması

bir olamadim şöyle hic canim tatli degildir nedense..bir tanidigim vardi oda oyleydi.doktor oraya gecmesini soylediginde yarim saat beklemis.yapamam diye.cok anlamsiz gelirdi bana niye bu kadar korkuyor diye..demekki olabiliyormus..o sirada butün algiyi oraya yonlendirmeseniz.bakmasaniz doktora anlamazsiniz bile ne zaman bittigini.evet o koltuk bile rahatsiz ediyor insani elini ayagini nereye koyacagini sasiriyor insan.ama saglik soz konusu oldugunda yapacak bisey yok..esinizin yaninizda olmasida bana hic dogru gelmedi..insallh en kisa zamada bu durumu atlatir, bebeginizi kucaginiza alirsiniz..

Çok abartmışsınız insan tabi ki korkuyor ama ağlayıp sızlayacak bir durum yok bu sonuçta sizin sağlığınız için olan bir durum.Her ay mecburen doktor kontrol ediyor sorunun ne olduğunu bilebilmek adına.Sizin canınız pek tatlı demek ki :)
Bu arada hsg de oyle korkuttukları kadar acılı olmuyor bende çektirdim önce heyecandan bayılacam sandım ama baktım ki bitmiş kalk falan dediler :) Birde eşiniz sizi dışarda beklese daha sağlıklı sizi de panik yaptırabilir zaten heyecanlısınız :)
Korkmayın sakin olmaya çalışın, sonuçta herşey vesile onların da bu işlemleri yapması gerek ..

zaten yeteri kadar tepi gösterildi burda. o sandalyeye bakınca zaten apayrı bişey oldum. keşke biraz dayanıklı olsam. ama elim kesildiğinde bile bayılabılıyorum neden boyleyım. ben en iyisi vazgeçeyim.

Kan derken ultrasonda kan olmaz ki.
Evet ultrason incelemeye göre uzun sürebilir.
Rahmi, yumurtalıkları detaylı incelemiştir.

adetim 3 günüydü o mahvetti zaten beni. hem knusuyor hem bakıyor hem gülüyor sinirlerimi laçkalaştırdı.

bence siz önce psikoloğa gidin. bakın bunu çok ciddi söylüyorum. zira jinekolojik muayene hep gerekli. bir normal doğumum var ama o çatal beni benden alıyor, üstelik vajinusmus geçmişimde var. fakat sizin tepkileriniz normal değil. hele eşiniz daha ilginç. onu da geçtim benim bulunduğum ilde doktorlar bu tür muayenelere eşi asla almıyorlar.
sizin ki baştan sona kötü olmuş. inş sağlıklı hayırlı evlatlarınız olur.

zaten eşime girme dedim yok bende gelcem doktor buyrun o zaman dedi. ona zaten ayrı ayar oldum sırf meraktan girdi. işin kötüsü eşimde ben gibi bari o dayanıklı olsa. ben ağlıyorum oda ağlıyor. zaten psikolojik tedavi alıyorum psikolğa gidiyorum her ay kadında bıktı benden saçma sapan takıntılarımdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…