Hicmi jinekolojik muayene olmamistiniz simdiye kadar. Birde jinekolojik muayene sirasinda esinizin ne isi var
Alla alla boyle biseyi nasil merak eder bi adam ya. Neyse canin jinekolojik muayene evet cok korkulacak bisey ama kadiniz zsten duzenli yaptirmamiz lazim. Normal yolla hamile kalsaniz dahi bakmalari gerekebilir dogumdan sonrada bakiliyor falan filan bu kadar korkutursaniz kendinizi vajinismusa kadar gider olay cunku ben bi donem bunun yuzunden vajinusmus olmuştunolmadım dün ilkti. eşim illaki bende gelcem dedi. elli kere de dışarda dur gerek yok kötü olursun dedim. meraklı melahat herşeyi merak eder zaten.
Alla alla boyle biseyi nasil merak eder bi adam ya. Neyse canin jinekolojik muayene evet cok korkulacak bisey ama kadiniz zsten duzenli yaptirmamiz lazim. Normal yolla hamile kalsaniz dahi bakmalari gerekebilir dogumdan sonrada bakiliyor falan filan bu kadar korkutursaniz kendinizi vajinismusa kadar gider olay cunku ben bi donem bunun yuzunden vajinusmus olmuştun
Doğum yapmadım ama jinekolojik muayene onun yanında ne kadar acı verici olabilir ki.Zilyon kere baktırdım, bayılacak kadar korkunç ne olabilir psikolojini çok anlayamadım.
Hakkaten cehaletin dibine vurdum bugüne...bu kadar acıtan, bakanı bayıltan ne? Canınız yanıyorsa, uyuşturup yapmak mümkün değil mi?
bakin bence siz de esiniz de biraz abartmissiniz. bayilmak falan nedir oyle ya. nasil dogum yapacaksiniz. alti ustu jinikolojik muayene.
normalde dr esleri almaz dr da acayipmis. bakin once sakin olun. abartilcak bor durum yok. 3 tup bebek tedavisi 1 kuretaj 2 gebelik 1 dogum son 3 yilimin ozeti budur.
buyutmeyin gOzunuzde.
sakin olun.
hsgyi anestezi altinda yaptirilabilir diye biliyorum
Hakkaten cehaletin dibine vurdum bugüneç...bu kadar acıtan, bakanı bayıltan ne? Canınız yanıyorsa, uyuşturup yapmak mümkün değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?