- 10 Ekim 2016
- 962
- 2.595
- 33
sezaryan olur galiba. herkez bu soruyu soruyor zaten nasıl doğum yapıcaksın bilmiyorum. hazır değilim diyorum 9 ayda hazır hissedersin diyıorlar.
SeZeryan da kolay değil canım , o da bir ameliyat netice de.
İstersen önce bir psikolojik destek al, bir de duyguları aşırı yaşama, mesela genital ağda herkese acılı gelir ama düzenli yaptıran alışmıştır, adet olmamış bir genç kıza , adet sancısı zor gelir ama Bi alıştık biliyoruz o Ağrıyı ve üstünde durmuyoruz. İşe eve devam ediyoruz.
Dikkatini yoğunlaştırma, herkes yapıyor, yapılıyor, olağan birşey vs vs. sakinleştir kendini.
ya zaten ben çocuk istemiyorum ki çocuk istemeyen kadına jınekoljık muayene yapılırsa al böyle olur. nefret ediyorum baskıcı çevreden.
zaten eşime girme dedim yok bende gelcem doktor buyrun o zaman dedi. ona zaten ayrı ayar oldum sırf meraktan girdi. işin kötüsü eşimde ben gibi bari o dayanıklı olsa. ben ağlıyorum oda ağlıyor. zaten psikolojik tedavi alıyorum psikolğa gidiyorum her ay kadında bıktı benden saçma sapan takıntılarımdan
ya zaten ben çocuk istemiyorum ki çocuk istemeyen kadına jınekoljık muayene yapılırsa al böyle olur. nefret ediyorum baskıcı çevreden.
Canim jinekolij mudahaleyi tedavine baglama, zaten duzenli iliskisi olan birinin yilda bir kere olmasi gerekiyor bu muayene. O yuzden rahat olmalisin, zaten olman gerekiyor bunu yani.olmadım dün ilkti. eşim illaki bende gelcem dedi. elli kere de dışarda dur gerek yok kötü olursun dedim. meraklı melahat herşeyi merak eder zaten.
İşin psikolojik boyutuna tabiki bişey diyemem Allah yardımcınız olsun ama canınız çok mu tatlı acaba? Yani ne biliyim alt tarafı Bi muayene hadi sizin canınız tatlı onu anladık ama eşimize noluyor da bayılıyor güç ve dirayet istiyor ebeveyn olmak tedavisiz olsa bile öyle
tatlı malesef herkes de diyor güçlü ol diye ama olamıyorum.
Jinekolojik muayenede mi bu kadar kötü oldunuzeşinizde siz öyle çataldayken izledi mi ne garip
Abartmanızı ve ağlamanızı çocuk yapmayı hiç istememenize rağmen zorla yapmaya ikna olmanıza veriyorum. Ben öyle hissettim açıkçası....
sezaryan olur galiba. herkez bu soruyu soruyor zaten nasıl doğum yapıcaksın bilmiyorum. hazır değilim diyorum 9 ayda hazır hissedersin diyıorlar.
Ben de sezeryanla dogum yaptim ve tekrar soyluyorum, rutin vajinal muayeneye dayanamayan birinin dayanmasi imkansiz.
Hamileliğiniz boyunca hic vajinal ultrason gerekmedigini ve cati muayenesi yaptirmadiginizi varsaysak bile dogumda koca ignelere, sonrasindaki vajinal kontrollere, karninizdan bastirmalarina falan nasil dayanacaksiniz?
Merakliliktan değil o senin yanında olmak istemiştir ben kürtaja giricem kocam bi gitti yok nerde nerde aradim geldi dedim sen nereye gittin bi baktım hüngür hüngür ağlıyo ama görsen izbandut gibi bu adam çok katı ağlamaz dersin o derece ama onlarda hassas aslında Allah seninde benimde isteyen herkesinde gönlünü kucağını boş bırakmasın inşallah dua edicem sana inşallah gerek kalmaz tedaviyeolmadım dün ilkti. eşim illaki bende gelcem dedi. elli kere de dışarda dur gerek yok kötü olursun dedim. meraklı melahat herşeyi merak eder zaten.
Valla bende dayanamam ya hemen tansiyonun düşüyo bayılıp kaliyorumBen de sezeryanla dogum yaptim ve tekrar soyluyorum, rutin vajinal muayeneye dayanamayan birinin dayanmasi imkansiz.
Hamileliğiniz boyunca hic vajinal ultrason gerekmedigini ve cati muayenesi yaptirmadiginizi varsaysak bile dogumda koca ignelere, sonrasindaki vajinal kontrollere, karninizdan bastirmalarina falan nasil dayanacaksiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?