Tedavi öncesi online görüşme ücreti

rose-85

Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2024
156
64
18
40
Merhaba arkadaşlar, ben yurt dışında yaşıyorum ve tedavi için gelmeden önce ön görüşme- online görüşme yapmak istedim. İzmir Tavmergen ve İstanbul Brüksel tıp merkezi ön görüşmede bile ücret talep ettiler. Bu yeni bir uygulama sanırım. İnstagram üzerinden de Aret Kamar a yazdım senin gebe kalman zor dedi sadece o kadar. Ne oluyor bu doktorlara. O kadar çok mu hasta varki böyle davranılıyor bizlere acaba çok mu kazandılar da hastaya doydular. Sizler neler yaşadınız yeni mi bu olanlar yoksa yazmak istedim.

ben de doktorumdan randevu aldığımda ilk gidişimde muayene ücreti vermiştim sonra tedaviye karar verdik ve tüp bebek ücreti ödedik. Sizden ilk görüşme için ne kadar ücret istendi ki ? Tüp bebek merkezleri normalde ilk görüşmede ücretli mi bilmiyorum ama doktorun kliniği bu şekildeydi. Çok memnun kalmıştım

Sorun neydi böyle konuştu doktor
40 yaşındayım birer adet normal, dış gebelik ve kimyasal geçirdim. Bilinen bir sorun yok sebepsiz dediler. 2 kez transfer oldum ilki hiç tutmadı ikinci kimyasal oldu diye yazdım sadece doktora.

Muayene ayrı, muayenede bende ödemiştim gittiğimde. Ben sadece online olarak ön görüşme yapmak istemiştim. Bir kaç ay sonra başlanacak tedavide hani öncesinde belki faydalı bilgi verebilirler düşüncesiyle. 10 dakika görüşme için bile ücret talep etmeleri garip geldi açıkçası. Ki zaten ünlü olan doktorlar online görüşme yapmıyorlarmış Cem Çelik ve Erol Tavmergen yapmıyormuş

Ben de İzmir de tedavi oldum. Bildiğim kadarıyla merkeze gittiğinizde sürece başladığınızda da her aşamada bu doktorları görmüyorsunuz

40 yaşındayım birer adet normal, dış gebelik ve kimyasal geçirdim. Bilinen bir sorun yok sebepsiz dediler. 2 kez transfer oldum ilki hiç tutmadı ikinci kimyasal oldu diye yazdım sadece doktora.
Hormon testlerinize baktılar mı peki

Ben de İzmir de tedavi oldum. Bildiğim kadarıyla merkeze gittiğinizde sürece başladığınızda da her aşamada bu doktorları görmüyorsunuz
Evet görmüyoruz diyen çok bende başka merkez araştıracağım. Hastaya değer veren doğru düzgün tedavi planlaması yapabilen bir yer bulmam gerekli.

Hormon testlerinize baktılar mı peki
İstedikleri bütün testleri yaptırdım. Herhangi bir sorun yok dedi gittiğim iki ayrı doktor da sadece azalan yumurtalık rezervi varmış yaşımdan dolayı. AMH değerim 2024 Haziran ayında 1.75 idi. Rahim filmi istemediler herkes rahim filmsiz tedavi olmaz derken. Bahçeçi gibi ünlü bir yer bile istemedi benden.

Uğraşmak istememişler resmen rezervin de fazla azaldığını düşünmüyorum. Başka doktor bakın bence moral bozmayın gereksiz insanlar yüzünden. Bu sağlık piyasası kadınlar üzerinden yürüyor artık

Haklısınız moral bozmaktan çok şaşırdım olanlara. Normalde onlar arayıp sorarlar şimdi biz talep ettiğimiz halde ilgi yok. İlginç geldi bana. Demek ki bu da değişti. Hastalar çoğaldıkça doktorların ilgisi de azaldı.

Bence siz sosyal medya reklamıyla yürüyen doktorlardansa daha ünsüz doktorları araştırın. Çünkü onlar genelde dış merkezde şu kadar deneme olmuş olumsuz bizde ilk deneme pozitif demeyi seviyorlar. Dış merkezde birçok kez deneme yapılmışsa zaten olmama ihtimallerinin çoğu elenmiş oluyor ve onlar işide kolaylaşıyor bence. Ve hastaları çok olduğu için olumsuz transferleri fazla olsa bile o açık kapanıyor bir şekilde

Bende 4 kayıp yaşadım. 2 kere dış gebelik yaşadım kornualdi ikiside yani rahim içinde. Ameliyat oldum ikisidindede. Tüplerim alınmadı işlem görmedi. 3.sü dış gebeliğe yakındı 8 haftalık gelişim durması kalp durması sonucu kürtaj oldum. Sonuncu geçen ay kimyasal oldu. Hiç tüp Bebek tedavisi görmedim. Araştırma içindeyim bende

Aslında benziyor yaşadıklarımız benim de dış gebelik ve 8 haftalık düşüğüm doğal gebelikti. Tüp bebek içinse sosyal medya dışında bakabileceğim tek yer bu forum. Burda da her doktorun iyi yorumu da kötü yorumu da var. Ne yapacağım bilmiyorum açıkçası

Evet buradan bakıyorum ama burada dahi net şekilde sorunum şuydu şu doktora gittim şöyle sonuç aldım diye yazan pek yok. İyice kişi yorumlarına bakıp detaylıca araştırmak lazım. Bende özellikle dış gebelik yaşayanlarda pozitifi elde etmiş doktor bakıyorum. Özellikle o konuda doktor buldunuz mu

Maalesef henüz bulamadım. Ben daha çok yumurta kalitesi ve rezervine göre olumlu sonuç alan doktor ve laboratuvar arıyorum ama sanırım işim zor biraz. Hele uzakken daha zor. Önceki tedavilerim Samsun ve Ankara da idi şimdi İstanbul düşünüyorum.

Amh değeri kendi başına bir düşüklük olarak değerlendirilmiyor. Mart ayında 1.04dü telaşlandım kaç doktora gittim rezervin iyi önemli olan bunu görmek sayılara takılma dediler. Tüp bebekte de dış gebelik yaşanabilir. Bende buna sebep olan şeyi bulabilecek doktor olarak araştırıyorum. Kolay gelsin Rabbim gönlünüzdekinin en güzelini hayırlısını nasip etsin inşallah

Merhaba bu ücret konusunda en iyisi şişli memorial diyebilirim. Bende çok fazla merkezle ön görğşme talebinde bulundum sadece memoriale içim ısındı görüşmeler hatta muayene bile ücretsizdi. Ben ikinci çocuk için gittiğimde adetimde sıkıntılar yaşıyordum rahim içinde hep sıvı vardı yaklaşık 3 ay takip edildim ücret almadılar bilmiyorum doktorlada fark ediyor olabilir eski hasta olduğum için mi bilmiyorum ama gerçekten para göz değiller oraylada bi görüşün derim başarı oranlarınıda araştırabilirsiniz

Geçen yıl tedavilerimden önce görüşmüştüm ancak başka ilde yaptırmak zorundaydım. Şimdi yeniden görüşme talep ettim hatta aradılar da ama maalesef saat farkından dolayı konuşmamız bile sıkıntı oluyor. Yeniden aramalarını bekliyorum. İpek hoca idi benim görüştüğüm. Sizinki kim acaba. Bende Memorial Şişli ye sıcak bakıyorum.

Evet bir kez dış gebelik yaşayanda tekrar etme olasılığı yüksekmiş. Bende bilmiyorum neden oluştu dış gebelik. Tekrar etmediği için araştırmadık açıkçası. Sanırım benimde AMH ım iyi de kalitesi düşük. Veya gittiğim Ankara bahçeci nin laboratuvarı yetersiz. Çünkü 9 yumurta toplandı 7 si döllendi sadece birisi 5. Güne ulaştı. Ya da sperm kaynaklı ama spermiyogram da normal dendi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…