• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tedavi öncesi online görüşme ücreti

Geçen yıl tedavilerimden önce görüşmüştüm ancak başka ilde yaptırmak zorundaydım. Şimdi yeniden görüşme talep ettim hatta aradılar da ama maalesef saat farkından dolayı konuşmamız bile sıkıntı oluyor. Yeniden aramalarını bekliyorum. İpek hoca idi benim görüştüğüm. Sizinki kim acaba. Bende Memorial Şişli ye sıcak bakıyorum.
Benim doktorum yücel beydi. Hep onunla ilerledim bilmiyorum en çok o bana güven vermişti. Birde gönül hanım var o da çok iyi ve oranın eskilerinden yücel beyle birlşkte baya eskilerden. İkinci bebiş içinde yücel beye gittim ama transfer günüm yücel beyin izin gününe denk gelmişti transferi gönül hanım yapmıştı. İpek hocayı hiç görmedim hiç denk gelmedim ama onunla ilgilide güzel yorumlar okudum. Rabbim denk getirsin İnşaAllah gönlünüze göre olsun her şey🤲

Benim doktorum yücel beydi. Hep onunla ilerledim bilmiyorum en çok o bana güven vermişti. Birde gönül hanım var o da çok iyi ve oranın eskilerinden yücel beyle birlşkte baya eskilerden. İkinci bebiş içinde yücel beye gittim ama transfer günüm yücel beyin izin gününe denk gelmişti transferi gönül hanım yapmıştı. İpek hocayı hiç görmedim hiç denk gelmedim ama onunla ilgilide güzel yorumlar okudum. Rabbim denk getirsin İnşaAllah gönlünüze göre olsun her şey🤲
Amin canım Teşekkürler bende araştırayım Yücel beyi belki bana da şifa olur

Back