canım ilk tüp bebek denememde benimde çok adet düzensizliklerim oldu.hatta 3 ay boyunca ayda 2 kez adet oluyordum.bayağı ilaç yiyoruz kolay değil.normal hamilelikte kilo bile elınmıyor hemen ama tüp bebekte ilaçlar o kadar şişiriyorki insanı.kilo bile aldırıyor.sen ilk tüp denemenden sonra 3 adet geçir ondan sonra olmazsa tedavine başla canım.
Ben de 3 yıl sonra bebeğime kavuştum.2 başarısız aşılama ve 1 kez tüp bebek denemesinden sonra mayıs ayında kendiliğinden hamile kaldım.Tam da umutarımın bittiği yerde geldi bizimki.Tam bir süpriz oldu bize,çünkü öyle alıştırmıştım ki kendimi olumsuz sonuçlara.Test yapmak bile gelmedi içimden,yine tek çizgiyi göreceğim nasılolsa diye..Ama 3 yıldan sonra çift çizgiyi görmek şok etti beni,inanamadım bir türlü. geldim gittim teste baktım Allahım doğru mu görüyorum yoksa hayal mi diye..O anı anatmam imkansız.İnşallah bu yazdıklarım benim gibi uğraşanlara umut olur.Şimdi olumsuz sonuçları aldığımda yaşadığım şeyler hayal gibi,nekadar ağlamış,üzülmüş,umutsuzluğa kapılmıştım ama herşeyin bir mükafatı varmış bunu anladım.Asla umudunuzu yitirmeyin,olmaz diye birşey yok buna inanın.Allah isterse olmayacak hiç birşey yok,her bebeğin bir gelme zamanı var.Hep 'bir gün olacak..Birgün olmazsa bir gün mutlaka' deyin..Benim yaptığımı siz yapmayın.Kendinizi yiyip bitirmeyin.Şimdi 4 aylık hamileyim,Hamilelerin duası kabul olur derler,bütün dualarım bebek isteyenler için.Allahın izniyle bir gün burda hepinizden güzel haberleri alacağım inşallah.Siz de bana dua edin bebeğimi sağlıklı bir şekilde kuağıma aalmayınasip etsin Rabbim...
19 agostosta tüp bebekten negatifffff aldımm...........19 eylülde hamile kaldıgımı ögrendim...........ama ben hep bi mucize bekliypodum rabbimden gönderdiiiiiii
Canm bayqgi zqman gecmis ama sizin sorun neydi19 agostosta tüp bebekten negatifffff aldımm...........19 eylülde hamile kaldıgımı ögrendim...........ama ben hep bi mucize bekliypodum rabbimden gönderdiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?