tedaviden negatif alıp kendiliğinden hamile kalan varmı

gel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2009
140
3
96
İstanbul
kızlar ben 5 ocakta negatif aldım geçen ay ve 5 ocak adet günümdü bugün 15 şubat ve ben halen adet olmadım benim zaten düzensizliklerim olurdu gecikmelerim tek tek fark ayın 5 inden beri her gün adet olacakmışım gibi bazen hafif bazen şiddetli adet sancılarım oluyor o yüzden nasılsa olacak diye üstünde durmadım testlerden negatif almaktan bıktım ve yapmak istemiyorum içimden gelmiyor bide sancılar aynı adet olacakmışım gibi benim sorunum tek tüpüm tıkalı ve eşimde sperm düşüklüğü var benim gibi olupta gebe çıkan varmı arkadaşlar hemen tedavinin arkasındaki ay aslında olmadığını biliyorum ama yinede işte insan ümitleniyor galiba

BEN VARIM CANIM.mayısta negaztif sonucu almıştım.3 ay sonra eylülde hamile olduğumu öğrendim.2 negatif tüp bebek denemesnden sonra çok şükür allah kendiliğinden nasip etti.

ama tedaviden sonra benimde çok gecikmelerim düzensizliklerim oldu.o yüzden bende hiç heveslenmedim.çok neg test baktığım içinde cesaret edemedim.10 gün geçince idrar testi aldım.ve çok şükür 2 çizgiyi gördüm..darısı başına inşallah rabbim sanada lütfunu gönderir...bekle biraz daha.bendede regl olacakmılşım gbi ağrılar vardı.hadi hayırlıssı...

gel umutlandırmak gıbı olmasın ama oluyo böyle seyler justıng de aralıkta negatıf aldı ama sımdı kendılıgınden hamıle kaldı sımdı 9 haftalık hamıle.yanı olmaz dıye bısey yok bıraz kendını rahat bırak ıns kendılıgınden gelır bebegın.

canlarım benim çok teşekkür ederim sizlere iyi dilekleriniz için ama siteye yazdım ve 2 saat sonra adet oldum şans işte ama üzülmedim kısmet keşke olsaydı ama olmadı olsun hayırlısı zaten çokta kaptırmamıştım kendimi bi ihtimal diyordum artık 2. tüp denememde inş

benim arkadasim dort deneme sonrasinda iki ay sonra kendiliginden hamile kaldi dort denemede birer ay bekleyip yapilmisti yasi geciyordu cunku. hatta sonra costu bebegi dokuz ayini bitirmeden yeniden kendiliginden hamile kaldi kizi ve ogluyla cok mutlu hatun 43unde dogurdu Masallah ikincisini:)) sperm sorunlari vardi.

allahım dilerim biz isteyenlerede nasip eder bu duyguyu bende eylulde negatif sonuc aldım ve dondurulmuslarla denemeye korkuyorum cesaretım kırıldı inşallah bızlerede nasıp eder rabbım kendılıgınden bebıs sahıbı olmayı amın

arkadaşlar inş hepimiz güzel haberler alırız....

canım ilk tüp bebek denememde benimde çok adet düzensizliklerim oldu.hatta 3 ay boyunca ayda 2 kez adet oluyordum.bayağı ilaç yiyoruz kolay değil.normal hamilelikte kilo bile elınmıyor hemen ama tüp bebekte ilaçlar o kadar şişiriyorki insanı.kilo bile aldırıyor.sen ilk tüp denemenden sonra 3 adet geçir ondan sonra olmazsa tedavine başla canım.

mrb canım ya nerelerdesin sen açmış olduğun topiğide görmedim bidaha nasıl gidiyor umarım yolundadır herşey ben epey toparlandım artık çok huzurluyum o yüzden doktorum da 2. adetinle başlayalım dedi kendimide ilk tedavimden daha rahat hissediyorum anlayacağın mart adetimle başlamayı düşünüyorum tabi yinede kısmet sence beklemelimiyim biraz daha

benim topiğimi kapattılar yanlış yerde açılmış diye.bende cuma gününü iple çekiyorum kalp atışından sonra ilk muayenem olacak.inş.herşey yolundadır.bebişim sağlıklıdır.artık normal hayata döndüğüm için pek evde değilim o yüzden giremiyorum.bence hazırsan hiç bekleme martta hemen başla tedavine.ikincisinde insan daha rahat oluyor zaten.1 ay sonra start veriyosun demekki.hadi hayırlısı olsun.

hadi bakalım canım hayırlısı cuma büyük gün desene ultrasanda görecekmisin canım daha o aşamalara gelemediğim için o süreci bilemiyorum ama göreceksen o meleğe buradaki teyzelerinin onu çok sevdiğini fısıldamayı unutma canım :)) ya eevet bende kısmetse önümüzdeki ay başlamayı düşünüyorum umarım bu kez güler yüzüm benim ve benim gibi isteyen herkesin

kızlar ben yeni kayd oldum bugün çok kötüyüm uyuyamadığım için yazıyorum 2 ci denememde başarısız oldu xolixo6 senin sorunun neydi

Ben de 3 yıl sonra bebeğime kavuştum.2 başarısız aşılama ve 1 kez tüp bebek denemesinden sonra mayıs ayında kendiliğinden hamile kaldım.Tam da umutarımın bittiği yerde geldi bizimki.Tam bir süpriz oldu bize,çünkü öyle alıştırmıştım ki kendimi olumsuz sonuçlara.Test yapmak bile gelmedi içimden,yine tek çizgiyi göreceğim nasılolsa diye..Ama 3 yıldan sonra çift çizgiyi görmek şok etti beni,inanamadım bir türlü. geldim gittim teste baktım Allahım doğru mu görüyorum yoksa hayal mi diye..O anı anatmam imkansız.İnşallah bu yazdıklarım benim gibi uğraşanlara umut olur.Şimdi olumsuz sonuçları aldığımda yaşadığım şeyler hayal gibi,nekadar ağlamış,üzülmüş,umutsuzluğa kapılmıştım ama herşeyin bir mükafatı varmış bunu anladım.Asla umudunuzu yitirmeyin,olmaz diye birşey yok buna inanın.Allah isterse olmayacak hiç birşey yok,her bebeğin bir gelme zamanı var.Hep 'bir gün olacak..Birgün olmazsa bir gün mutlaka' deyin..Benim yaptığımı siz yapmayın.Kendinizi yiyip bitirmeyin.Şimdi 4 aylık hamileyim,Hamilelerin duası kabul olur derler,bütün dualarım bebek isteyenler için.Allahın izniyle bir gün burda hepinizden güzel haberleri alacağım inşallah.Siz de bana dua edin bebeğimi sağlıklı bir şekilde kuağıma aalmayınasip etsin Rabbim...

Amin demek istedim, yazdiklarin hepimizin duygularini ifade etmis , senin bebegin simdilerde kucaginda olsa gerek, onunla beraber saglikli bir omur dilerim...

19 agostosta tüp bebekten negatifffff aldımm...........19 eylülde hamile kaldıgımı ögrendim...........ama ben hep bi mucize bekliypodum rabbimden gönderdiiiiiii

Merhaba tebrik ederim cnm banada umut oldun. Bende 23 ekimde negatifimi aldim ve halen regli olamadim. Test yapma isteiorum ümitlenek icin daha erken Sende belirti var midi cnm birdr probleminiz neydi?

tesekkür ederimm...umarim seninde mucizen bulur senii............bende pko vardii.....tutmamıstıı tüp bebegim 1 tane koymuslardii....amaa diger ayy adetime bir gün kala süpelendim test yaptım cıktı..kanda 26 idii...sükürr 4.ayımı bitirdimm belirtii olarak asırı sıcakk basmasiiii ve sag kasık agrısıı olduu bende....bide her ay belim agrır adet olcam diye cikolta yerim bunlar olmamıstıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…