• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tedavinin olumsuz sonuçlanmasından daha büyük üzüntüler varmış

badenur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2009
1.372
91
118
İstanbul
Arkadaşlar ikinci tüp bebek için telaşlanırken, tedavi, doktor, ilaç konusuna odaklanmışken, umutlar, istekler, dilekler bu konuya pervane olmuşken..... ben annemi kaybettim... nur yüzlü anacığımı kaybettim... dünyam durdu, dünyam bomboş oldu... çocuk sahibi olmayı çok istedik... belki de sonuç yine olumsuz olacak derken.. tedavinin tam ortasında umulmadık ani şekilde melek annemi kaybettim... fiziksel ve ruhsal bittim ben... hiç bir şeyi çok istememek lazım belki... yersiz üzüntüler yaşarken, asıl üzüntünün ne olduğunu hatırlattı allah bana..... tedavide sonuç ne olursa olsun fazla kafanıza takmayın... üzülmeyin... sonra hayat çok daha büyük üzüntülerle yüzleştiriyor insanı... şimdi tedavinin tam orta yerinde kaldım........ ne tedavi ne de başka bir şeyi düşünmüyorum....

basın sagolsun canım Allah sabır versın ben dun tedavımden olumsuz sonuc aldım suan yıkılmıs bı vazıyetteyım kafamı toplamaya calsıyrum ama sen soyledıleınde cok haklısın Rabbım daha buyuk acılar vermesın ınsallah

basinsagolsun canim allah sabir versin baska buyuk acilar gostermesin

11 ay önce düşük yapmadan bir iki ay önce bebek acısına yanarken bebek özlemi ile tutuşurken ben de CANIM BABAMI kaybettim.. yılı dolmak üzere ama acısı dinmedi.. hep gözyaşı hep keder.. bir yanın yarım kalıyor.. Öyle zor ki... :(((((((
Allahım rahmetiyle onu kuşatsın, çok çekti kanser tedavisi görüyordu, Rabbim tümünü günahlarına kefaret saysın..
Canım ana baba acısı ayrı bir şey hakkaten, ben kendimi hala küçük kızı olarak görürken onun yokluğuna alışmak zor, hele ana acısı daha da zor.. Rabbim sana sabırlar versin, bu acını unutturacak daha büyük acılar vermesin.. Annene Rabbim rahmet eylesin, tüm geçmişlerimizi affetsin (AMİN)
HAYAT (maalesef mi deyim çok şükür mü deyim bilemiyorum) devam ediyor.. O asıl mekanına gitti, bundan sonra onun için onlar için yapılacak tek şet dua etmek.. sen kendini koyverme canım, bir can gitti bir can gelir inşallah bebeğinle avunursun
Tekrardan sana sabır anne de Rahmet diliyorum, Başın sağolsun :((((

allahım sabır versin.mekanı cennet kabri nur olsun :çok üzgünüm:

başın sağolsun canım...Rabbim sana ve tüm geride bıraktıklarına sabır versin ,anneciğinin mekanını cennet eylesin

arkadaşlar acımı paylaştığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Allah hepinizin dileğini gerçekleştirsin, bebeklerinizi kucağınıza almanızı sağlasın.

11 ay önce düşük yapmadan bir iki ay önce bebek acısına yanarken bebek özlemi ile tutuşurken ben de CANIM BABAMI kaybettim.. yılı dolmak üzere ama acısı dinmedi.. hep gözyaşı hep keder.. bir yanın yarım kalıyor.. Öyle zor ki... :(((((((
Allahım rahmetiyle onu kuşatsın, çok çekti kanser tedavisi görüyordu, Rabbim tümünü günahlarına kefaret saysın..
Canım ana baba acısı ayrı bir şey hakkaten, ben kendimi hala küçük kızı olarak görürken onun yokluğuna alışmak zor, hele ana acısı daha da zor.. Rabbim sana sabırlar versin, bu acını unutturacak daha büyük acılar vermesin.. Annene Rabbim rahmet eylesin, tüm geçmişlerimizi affetsin (AMİN)
HAYAT (maalesef mi deyim çok şükür mü deyim bilemiyorum) devam ediyor.. O asıl mekanına gitti, bundan sonra onun için onlar için yapılacak tek şet dua etmek.. sen kendini koyverme canım, bir can gitti bir can gelir inşallah bebeğinle avunursun
Tekrardan sana sabır anne de Rahmet diliyorum, Başın sağolsun :((((

Çok sağol, allah senin de babana kabir rahatlığı versin, seni en kısa zamanda bebeğine kavuştursun.

basin sagolsun canim
bende bebegimi kaybettgimin ertesi günü anneannemi kaybettim beterin beteri var dedikleri bu olsa gerek

Allahın rahmeti anneciğinin üzerinde olsun canım.Allah çok büyük sabırlar versin.İleride birgün yine aynı yerde buluşacağımızı aklından çıkarma.O ana kadar güzel anneciğin hep yanında olacak.Bu küçük rastlantılara sen bile inanamayacaksın.

başın sağ olsun allah sabır versin çok zor bilirim ama geçecek acılar hafifleyecek
zaman ilaç olacak şu anda çok yeni tarifi zor bir acı
inan arkadaşım yerleri doldurulamayacak ama allahım tez zamanda bir evlatla az da olsa acını hafifletsin inşallah

başın sağolsun canım rabbim yar ve yardımcın olsun acını canı gönülden paylaşıyorum mekanı cennet olsun anacığının amin

içimde bi sıkıntı vardı,yazdıklarını okuyunca hepten kötü oldum.allahım sabır versin inşallah.mekanı cennet olsun güzel annenin...aminnn

Back
X