• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tedavinin olumsuz sonuçlanmasından daha büyük üzüntüler varmış

Arkadaşlar ikinci tüp bebek için telaşlanırken, tedavi, doktor, ilaç konusuna odaklanmışken, umutlar, istekler, dilekler bu konuya pervane olmuşken..... ben annemi kaybettim... nur yüzlü anacığımı kaybettim... dünyam durdu, dünyam bomboş oldu... çocuk sahibi olmayı çok istedik... belki de sonuç yine olumsuz olacak derken.. tedavinin tam ortasında umulmadık ani şekilde melek annemi kaybettim... fiziksel ve ruhsal bittim ben... hiç bir şeyi çok istememek lazım belki... yersiz üzüntüler yaşarken, asıl üzüntünün ne olduğunu hatırlattı allah bana..... tedavide sonuç ne olursa olsun fazla kafanıza takmayın... üzülmeyin... sonra hayat çok daha büyük üzüntülerle yüzleştiriyor insanı... şimdi tedavinin tam orta yerinde kaldım........ ne tedavi ne de başka bir şeyi düşünmüyorum....

başınız sağolsun allah rahmet eylesin sabır diliyorum size hayat gayesi insanı değişik yönlere adapte ediyor bazımızıda çok istediği ve sahip olmak için uğraş verdiği diğer yönlere malum yalan dünya ama bu dünyada da yaşamak lazım sonuçta yoğun temposunda kendimizi kaybedip gidiyoruz işte ama kendine eziyet etme bence canım taktiri ilahi neticede hepimiz bir gün öleceğiz vademiz nezaman dolacak belli değil ana baba kaybı çok üzücü bişey insan kendine zor geliyor mutlaka ama sen sabır dile rabbimden ve dua et hem kendin için hem annen için eminim annen bu emeklerinin boşa gitmesini istemezdi eminim üzülürdü. tabiiki yasını acını yaşayacaksın ama güçlü olmaya çalış ve başlamış olduğun tedaviyi neticelendir mutlaka.
eminim rabbim yaşadığın üzüntüyü hafifletmesede teselli olacak bir bebek nasip edecektir sana inşallah:Saruboceq:a.s.

Allah rahmet eylesin. aciniz büyük ama Allah sabrini da verecekdir.
mekani cennet olsun. insallah istediginiz bebege de birgün kavusursunuz.
basiniz sagolsun...

Allah rahmet etsin, mekanını cennet eylesin inşallah.... Sana ve tüm ailene Allah sabırlar versin....

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah. ben de babamı kaybettim canım seni çok iyi anlıyorum. Zamanla acın daha azalacak ama hiç bir zaman tamamen geçmeyecek. Yapabileceğin şey bol bol dua etmek....

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum. hepiniz çok candansınız, yanımda olsanız hepinize sarılsam... hepinizi kucaklasam... bu acıyı benim gibi yaşamış olanlar var... onların mekanıda cennet olsun... anne babası sağ olanlara ise tavsiyem onları sık sık görün, öpün, koklayın, ne zaman aklınıza düşse arayın sorun, sonrasında ne kadar özleseniz de yoklar... ne kadar yüreğiniz yansada... ne kadar ağlayıp kahrolsanızda... boş... özlem içinize sığmıyor... dünya bomboş geliyor... heryerde anacığımın kokusunu arıyorum... ama o koku hiç bir şeyde yok... hiç kimse de yok... içinizi karartmak istemiyorum... allah anne ve babalarınıza uzun ömürler versin... allah sizleri ayırmasın... ayrılık bir gün olacak ama en gecinden olsun...

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah. ben de babamı kaybettim canım seni çok iyi anlıyorum. Zamanla acın daha azalacak ama hiç bir zaman tamamen geçmeyecek. Yapabileceğin şey bol bol dua etmek....

allah senin de babana kabir rahatlığı versin, acımı paylaştığın için teşekkürler... dileklerin gerçek olsun... sevgiler..

Arkadaşlar ikinci tüp bebek için telaşlanırken, tedavi, doktor, ilaç konusuna odaklanmışken, umutlar, istekler, dilekler bu konuya pervane olmuşken..... ben annemi kaybettim... nur yüzlü anacığımı kaybettim... dünyam durdu, dünyam bomboş oldu... çocuk sahibi olmayı çok istedik... belki de sonuç yine olumsuz olacak derken.. tedavinin tam ortasında umulmadık ani şekilde melek annemi kaybettim... fiziksel ve ruhsal bittim ben... hiç bir şeyi çok istememek lazım belki... yersiz üzüntüler yaşarken, asıl üzüntünün ne olduğunu hatırlattı allah bana..... tedavide sonuç ne olursa olsun fazla kafanıza takmayın... üzülmeyin... sonra hayat çok daha büyük üzüntülerle yüzleştiriyor insanı... şimdi tedavinin tam orta yerinde kaldım........ ne tedavi ne de başka bir şeyi düşünmüyorum....

başın saolsun
ALLAH sabır versin

başınız sağolsun allah rahmet eylesin sabır diliyorum size hayat gayesi insanı değişik yönlere adapte ediyor bazımızıda çok istediği ve sahip olmak için uğraş verdiği diğer yönlere malum yalan dünya ama bu dünyada da yaşamak lazım sonuçta yoğun temposunda kendimizi kaybedip gidiyoruz işte ama kendine eziyet etme bence canım taktiri ilahi neticede hepimiz bir gün öleceğiz vademiz nezaman dolacak belli değil ana baba kaybı çok üzücü bişey insan kendine zor geliyor mutlaka ama sen sabır dile rabbimden ve dua et hem kendin için hem annen için eminim annen bu emeklerinin boşa gitmesini istemezdi eminim üzülürdü. tabiiki yasını acını yaşayacaksın ama güçlü olmaya çalış ve başlamış olduğun tedaviyi neticelendir mutlaka.
eminim rabbim yaşadığın üzüntüyü hafifletmesede teselli olacak bir bebek nasip edecektir sana inşallah:Saruboceq:a.s.

güzel gönüllü arkadaşım, acımı paylaştığın için çok çok teşekkür ediyorum, her cümlende haklısın, kendimi toparlamaya çalışıyorum ama gözlerimden yaşlar süzülüyor, bebeğim olmasını o da herşeyden çok istiyordu, bunu bir vasiyet gibi görüp yola devam etmeye çalışacağım, allah tüm sevdiklerine uzun ömürler versin.

Allah rahmet eylesin cnm ... Ne desem bos.. Yeri dolmaz , doldurulamazz ..
Rabbim sabirlar versin geride kalanlarina ..
Anneciginin yattigi yeri nurr , mekanini cennet eylesin ...

başın sağ olsun allah sabır versin çok zor bilirim ama geçecek acılar hafifleyecek
zaman ilaç olacak şu anda çok yeni tarifi zor bir acı
inan arkadaşım yerleri doldurulamayacak ama allahım tez zamanda bir evlatla az da olsa acını hafifletsin inşallah

içtenliğin için sağol arkadaşım, allah tüm sevdiklerine uzun ömürler versin...

Başınız sagolsun badenurcum, Allahım sabır versin.. Annenin mekanı cennet olsun..

Ne desek boş... Ateş düştüğü yeri yakar...
Ama bi örnek vermek istiyorum, çok yakın bi arkadaşım 40 yaşına geliyorken ve eşininde bu son deneme derken tam tüp bebeğini transfer ettirdiğinde ablası öldü. Ve ablasında çok düşkündü hep hastanede o beklerdi yanında. Allah ablasının acısını ona şimdiye dek tutunmayan bebek özlemiyle ödüllendirdi. Şimdi hamile.
ınş seninde karnına yerleşen bebeğin ile Allah sana dayanma gücü verir.
ış yerinden bi ark. daha yeni iken babasını kaybetmiş, nasıl dayandın diye sordum o anda hamile olduğumu öğrendim bebeğim için dayandım dedi.
Allah sana inş çok güzel dayanma sebepleri verir.ınş annen orda meleklerle konuşurken seninde karnına bi melek yerleşir.

Ama bi örnek vermek istiyorum, çok yakın bi arkadaşım 40 yaşına geliyorken ve eşininde bu son deneme derken tam tüp bebeğini transfer ettirdiğinde ablası öldü. Ve ablasında çok düşkündü hep hastanede o beklerdi yanında. Allah ablasının acısını ona şimdiye dek tutunmayan bebek özlemiyle ödüllendirdi. Şimdi hamile.
İnş seninde karnına yerleşen bebeğin ile Allah sana dayanma gücü verir.
İş yerinden bi ark. daha yeni iken babasını kaybetmiş, nasıl dayandın diye sordum o anda hamile olduğumu öğrendim bebeğim için dayandım dedi.
Allah sana inş çok güzel dayanma sebepleri verir.İnş annen orda meleklerle konuşurken seninde karnına bi melek yerleşir.

çok ama çok üzüldüm canım.başınız sağolsun.Allahım mekanını cennet eylesin

Allah sabır versin annenin mekanı cennet olsun.Rabbim hayırlısı ile kucağını bebek ile doldursun.

İnş seninde karnına yerleşen bebeğin ile Allah sana dayanma gücü verir.
İş yerinden bi ark. daha yeni iken babasını kaybetmiş, nasıl dayandın diye sordum o anda hamile olduğumu öğrendim bebeğim için dayandım dedi.
Allah sana inş çok güzel dayanma sebepleri verir.İnş annen orda meleklerle konuşurken seninde karnına bi melek yerleşir.

desteğin için çok sağol, bir üzüntü, bir sevinç verirse allahım, benimde dayanma gücüm olur... olmazsa toparlanabilirmiyim bilmiyorum... allah kimseyi bebek özlemi içindeyken bir de sevdiklerinin acısını vermesin... çok zor, çok zor.. kendimi yitik bitik hissediyorum.

Back
X