Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar ikinci tüp bebek için telaşlanırken, tedavi, doktor, ilaç konusuna odaklanmışken, umutlar, istekler, dilekler bu konuya pervane olmuşken..... ben annemi kaybettim... nur yüzlü anacığımı kaybettim... dünyam durdu, dünyam bomboş oldu... çocuk sahibi olmayı çok istedik... belki de sonuç yine olumsuz olacak derken.. tedavinin tam ortasında umulmadık ani şekilde melek annemi kaybettim... fiziksel ve ruhsal bittim ben... hiç bir şeyi çok istememek lazım belki... yersiz üzüntüler yaşarken, asıl üzüntünün ne olduğunu hatırlattı allah bana..... tedavide sonuç ne olursa olsun fazla kafanıza takmayın... üzülmeyin... sonra hayat çok daha büyük üzüntülerle yüzleştiriyor insanı... şimdi tedavinin tam orta yerinde kaldım........ ne tedavi ne de başka bir şeyi düşünmüyorum....
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah. ben de babamı kaybettim canım seni çok iyi anlıyorum. Zamanla acın daha azalacak ama hiç bir zaman tamamen geçmeyecek. Yapabileceğin şey bol bol dua etmek....
Arkadaşlar ikinci tüp bebek için telaşlanırken, tedavi, doktor, ilaç konusuna odaklanmışken, umutlar, istekler, dilekler bu konuya pervane olmuşken..... ben annemi kaybettim... nur yüzlü anacığımı kaybettim... dünyam durdu, dünyam bomboş oldu... çocuk sahibi olmayı çok istedik... belki de sonuç yine olumsuz olacak derken.. tedavinin tam ortasında umulmadık ani şekilde melek annemi kaybettim... fiziksel ve ruhsal bittim ben... hiç bir şeyi çok istememek lazım belki... yersiz üzüntüler yaşarken, asıl üzüntünün ne olduğunu hatırlattı allah bana..... tedavide sonuç ne olursa olsun fazla kafanıza takmayın... üzülmeyin... sonra hayat çok daha büyük üzüntülerle yüzleştiriyor insanı... şimdi tedavinin tam orta yerinde kaldım........ ne tedavi ne de başka bir şeyi düşünmüyorum....
başınız sağolsun allah rahmet eylesin sabır diliyorum size hayat gayesi insanı değişik yönlere adapte ediyor bazımızıda çok istediği ve sahip olmak için uğraş verdiği diğer yönlere malum yalan dünya ama bu dünyada da yaşamak lazım sonuçta yoğun temposunda kendimizi kaybedip gidiyoruz işte ama kendine eziyet etme bence canım taktiri ilahi neticede hepimiz bir gün öleceğiz vademiz nezaman dolacak belli değil ana baba kaybı çok üzücü bişey insan kendine zor geliyor mutlaka ama sen sabır dile rabbimden ve dua et hem kendin için hem annen için eminim annen bu emeklerinin boşa gitmesini istemezdi eminim üzülürdü. tabiiki yasını acını yaşayacaksın ama güçlü olmaya çalış ve başlamış olduğun tedaviyi neticelendir mutlaka.
eminim rabbim yaşadığın üzüntüyü hafifletmesede teselli olacak bir bebek nasip edecektir sana inşallah:Saruboceq:a.s.
başın sağ olsun allah sabır versin çok zor bilirim ama geçecek acılar hafifleyecek
zaman ilaç olacak şu anda çok yeni tarifi zor bir acı
inan arkadaşım yerleri doldurulamayacak ama allahım tez zamanda bir evlatla az da olsa acını hafifletsin inşallah
Allah rahmet eylesin cnm ... Ne desem bos.. Yeri dolmaz , doldurulamazz ..
Rabbim sabirlar versin geride kalanlarina ..
Anneciginin yattigi yeri nurr , mekanini cennet eylesin ...
Ne desek boş... Ateş düştüğü yeri yakar...
Ama bi örnek vermek istiyorum, çok yakın bi arkadaşım 40 yaşına geliyorken ve eşininde bu son deneme derken tam tüp bebeğini transfer ettirdiğinde ablası öldü. Ve ablasında çok düşkündü hep hastanede o beklerdi yanında. Allah ablasının acısını ona şimdiye dek tutunmayan bebek özlemiyle ödüllendirdi. Şimdi hamile.
İnş seninde karnına yerleşen bebeğin ile Allah sana dayanma gücü verir.
İş yerinden bi ark. daha yeni iken babasını kaybetmiş, nasıl dayandın diye sordum o anda hamile olduğumu öğrendim bebeğim için dayandım dedi.
Allah sana inş çok güzel dayanma sebepleri verir.İnş annen orda meleklerle konuşurken seninde karnına bi melek yerleşir.