tedavinin olumsuz sonuçlanmasından daha büyük üzüntüler varmış

başın sağolsun canım bende annesiz kaldım bir bucuk sene oldu gül yüzlüm tatlı dillim canım annem benide bıraktı ve gitti cok zamansızdı ve cok acaledi ben yetişemedim bile ...rabbim cok seviyomuşki bizden cabucak aldı annemi seni cok iyi anlaya biliyorum sabrat allah sabır versin ama şimdi bişey anlamıyosun ne zaman bayram oluyor ne zaman anneler günü ...icin acıyor icin ...annenin yemeklerini kokusunu her şeyi özlüyosun .
o nu kaybetmek hic bişeye benzemiyor seninle aynı kaderi paylaşıyorum...

başın sağolsun canım bende annesiz kaldım bir bucuk sene oldu gül yüzlüm tatlı dillim canım annem benide bıraktı ve gitti cok zamansızdı ve cok acaledi ben yetişemedim bile ...rabbim cok seviyomuşki bizden cabucak aldı annemi seni cok iyi anlaya biliyorum sabrat allah sabır versin ama şimdi bişey anlamıyosun ne zaman bayram oluyor ne zaman anneler günü ...icin acıyor icin ...annenin yemeklerini kokusunu her şeyi özlüyosun .
o nu kaybetmek hic bişeye benzemiyor seninle aynı kaderi paylaşıyorum...

canım seninde başınsağolsun, annemi kaybettikten sonra şunu anladımki, anne hiç kimseye benzemiyormuş, hiç kimse yerini dolduramazmış, içim öyle yanıyorki... herkese desteği için teşekkür ediyorum... allahım bizede anne olma duygusunu tattırsın... anne ile evlatlarını çok geç ayırsın...

basın saolsun canımm allah mekenını cennet etsinnnn inssaallah bebeğine kavusursun kelmeler kifayetsiz kalıyorr cümleler bogazıma takılıyor yazamıyorum

canımmm allah sabırlar versin... mekanı cennet olsun anneciğinin... okurken aglamaya başladım insanın acısı azalmıyor sadece alışıyor çok acı ama mümkün oldugunca annemi hatırlamamaya çalışıyorum...seni çok iyi anlıyorum 10 ay önce annemi kanserden kaybettim daha 45yaşındaydı öyle erken terk ettiki beni hayatta yapayalnız kaldım sanki rabbime çok yalvardım azda olsun yaralarımı sarmak için bebegim olsun diye 4 kez tüp bebek dördüde negatif... her negatif sonuçta annemi arayıp aglamayı öyle isterdimki...yerini hiç kimse doldurmuyor... hepimiz yaşıcaz bu acıyı ama rabbim inşallah herkese mümkün oldugunca geç yaşatır...

WıTCH26 BAŞIN SAĞOLSUN ALLH SABIR VERSıN CANIM ZATEN ıNSAN BÖYLE DURUMLARDA YA ANNESıNı YADA ABLASINI ARIYO ANNENNDEN ÇOK ERKEN AYRILMIŞSINIZ ÇOK ÜZÜLDÜM BEDE BABAMI ALTI YAŞInDA KAYBETTıM ONUN ACISIDA ÇOK BÜYÜK AMA ANENNENıN YOKLUĞU DAHA ÇOK KOYUYOR ıNSANA ÇÜNKÜ BABA HER ZAMN YANINDA OLMUYO AMA ANNEYLE HERŞEYıNı PAYLAŞIYO ıNSAN ALLH BÜYÜKLERıMıZı BAŞIMIZDAN EKSıK ETMESıN ONLARA SAĞLIKLI HAYIRLI UZUN ÖMÜRLER VERSıN. AMıNNN

BADENUR seninde başın sağolsun allah seni annenden ayırdı inşallh yavrularına kavuşturur anne acısı hiç bir acıya benzemez evlat gidiyo öbürü gelip yerini dolduruyo eş yine öyle belki ama anne babanın yeri hiç bir zaman dolmuyor allhım sabır versin

canımmm allah sabırlar versin... mekanı cennet olsun anneciğinin... okurken aglamaya başladım insanın acısı azalmıyor sadece alışıyor çok acı ama mümkün oldugunca annemi hatırlamamaya çalışıyorum...seni çok iyi anlıyorum 10 ay önce annemi kanserden kaybettim daha 45yaşındaydı öyle erken terk ettiki beni hayatta yapayalnız kaldım sanki rabbime çok yalvardım azda olsun yaralarımı sarmak için bebegim olsun diye 4 kez tüp bebek dördüde negatif... her negatif sonuçta annemi arayıp aglamayı öyle isterdimki...yerini hiç kimse doldurmuyor... hepimiz yaşıcaz bu acıyı ama rabbim inşallah herkese mümkün oldugunca geç yaşatır...

canım benim, seninde başınsağolsun, anneciğin çok genç ayrılmış sevdiklerinden... içinin nasıl acıdığını yandığını biliyorum... anne yeri doldurulamayacak en yüce varlıkmış... ama ne yapalım geride kalan sevdiklerimizi allah bize bağışlasın... allah bize bir bebek bağışlasınki biz de anneliği tadabilelim... acımı paylaşan herkesten allah razı olsun... bu acıda yalnız değilmişim, hiç birinizi tanımıyorum ama aynı acıyı paylaşmış olmak bana garip bir güç veriyor... senağlama

canım başın sağlolsun çok ama çok üzüldümmafoldumben mafoldumben mafoldumben tahmin etmek bile istemiyorum ama eminimki çok büyük bi acıdır. Allah anneciğinin mekanını cennet etsin sana sabırlar versin
:çok üzgünüm:

Arkadaşlar ikinci tüp bebek için telaşlanırken, tedavi, doktor, ilaç konusuna odaklanmışken, umutlar, istekler, dilekler bu konuya pervane olmuşken..... ben annemi kaybettim... nur yüzlü anacığımı kaybettim... dünyam durdu, dünyam bomboş oldu... çocuk sahibi olmayı çok istedik... belki de sonuç yine olumsuz olacak derken.. tedavinin tam ortasında umulmadık ani şekilde melek annemi kaybettim... fiziksel ve ruhsal bittim ben... hiç bir şeyi çok istememek lazım belki... yersiz üzüntüler yaşarken, asıl üzüntünün ne olduğunu hatırlattı allah bana..... tedavide sonuç ne olursa olsun fazla kafanıza takmayın... üzülmeyin... sonra hayat çok daha büyük üzüntülerle yüzleştiriyor insanı... şimdi tedavinin tam orta yerinde kaldım........ ne tedavi ne de başka bir şeyi düşünmüyorum....

Ne diyeceğimi,neler söyleyeceğimi bilemiyorum,inanın çok üzüldüm,acınızı ta derinden hissettim.
Rabbim sizlere sabır ,anneciğinize de Rahmet diliyorum.
Mekanı Cennet olsun inşallah.:Saruboceq:
Bir an evvel içinizdeki bebek hasretiniz diner,sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim size:Saruboceq:

basin sagolsun arkdasim.rabbim bolca sabirlar versin sana.söylediklerinde çok haklisin.insallah annecigin sana cennetten güzel bir melek yollar.

Ne diyeceğimi,neler söyleyeceğimi bilemiyorum,inanın çok üzüldüm,acınızı ta derinden hissettim.
Rabbim sizlere sabır ,anneciğinize de Rahmet diliyorum.
Mekanı Cennet olsun inşallah.:Saruboceq:
Bir an evvel içinizdeki bebek hasretiniz diner,sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim size:Saruboceq:

acımı paylaşan herkese çok teşekkür ediyorum, allah yakınlarınıza sağlıklı uzun ömürler versin, umutsuzluğun içinde bir de böyle acılar yaşatmasın...

arkadaşlar annemi kaybetmek beni çok derinden sarstı... tedavimi yarım bıraktım, sağlıklı düşünemiyorum, tedaviye devam etmek fayda sağlar mı? böyle derin bir üzüntü içindeyken, iğne ilaç fayda eder mi? iğnelere ara vermiş olmak nasıl etki yapar? doktora gidicem biraz daha güçlenince..

Canım başın sağolsun acını yürekten hissetdim ve çok üzüldüm ALLAH sabır versin :Saruboceq: sana katılıyorum birtanem

Başın sağolsun hayatım ya.ınan çok üzüldüm.Ve de sana çok hak veriyorum.Hayatta hiç bir şeyi çokk istememek gerek..Acını paylaşıyorum canım...

Back
X