tedavinin olumsuz sonuçlanmasından daha büyük üzüntüler varmış

arkadaşlar hepiniz sağolun, allah sevdiklerinize uzun ömürler versin, tüp bebek tedavime kaldığım yerden devam etmeye çalışıcam... içimdeki acı tarifsiz... moralim sıfır, ama başlanmış bir tedavi var... anneciğimin gözleri açıktı vefat ettiğinde... çok istiyordu bu sefer sonucun olumlu olmasını... ama sonuca varamadan onu kaybettik... bu durum acımı ikiye katlıyor... senağlama

Arkadaşlar ikinci tüp bebek için telaşlanırken, tedavi, doktor, ilaç konusuna odaklanmışken, umutlar, istekler, dilekler bu konuya pervane olmuşken..... ben annemi kaybettim... nur yüzlü anacığımı kaybettim... dünyam durdu, dünyam bomboş oldu... çocuk sahibi olmayı çok istedik... belki de sonuç yine olumsuz olacak derken.. tedavinin tam ortasında umulmadık ani şekilde melek annemi kaybettim... fiziksel ve ruhsal bittim ben... hiç bir şeyi çok istememek lazım belki... yersiz üzüntüler yaşarken, asıl üzüntünün ne olduğunu hatırlattı allah bana..... tedavide sonuç ne olursa olsun fazla kafanıza takmayın... üzülmeyin... sonra hayat çok daha büyük üzüntülerle yüzleştiriyor insanı... şimdi tedavinin tam orta yerinde kaldım........ ne tedavi ne de başka bir şeyi düşünmüyorum....

başın sağolsun allah da sabrını versin sana. annenin yerini doldurmak o boşluktan kurtulmak asla mümkün değil o yanın acın azalsa bile hep yarım kalır. ama şunu asla unutmamalısın badenur. annelerimiz en büyük ki buna yüzde yüz eminim bizimde bebeklerimi kucağımıza almamız, bizim annelerimize yaşattığımız o muhteşem duyguyu bizim de yaşamamız. kaybettiklerimiz sadece boyut değiştiriyor ama bizi hissediyorlar. sen de asla tedavinden ve umudunda vazgeçme ve annene hep arzu ettiği torunlarını ver. ömürleri boyunca dua ettikleri şeyden onu mahrum etme. unutma sen bebeklerini kucağına alınca anneceğin senden daha daha mutlu olacak. çünkü onların tek mutlluğu bizim mutluluğumuz. beraber olmasak bile... desteğe ihtiyaç duyduğunda bizde burdayız unutma..

canım başın sağolsun allah yerinde dinlendirsin inşallah bende 3 aylık hamileyken kayınpederim öldü çok istiyordu bebeklerimi görmeyi ama malesef olmadı biz doğuma odaklanmışken herşey yolunda giderken rabbim ikinci acıyı verdi evlatlarımdan birinin kalbi durdu 9 ay taşıdıktan sonra yüzünü bile göremeden gömdük dedesinin yanına bence tedavini yarım bırakma rabbim annecinin yerine bi melek gönderir sana kim bilir belki annecinin adıyla yaşatırsın onu

canım Allahım annein mekanını cennet eylesin rabbim sana sabır versin bende 2.aşılamamı oldum olmadan önce annemde biopsi oldu onun sonucunu bekliyoruz aynen dediğin gibi hayatta öyle acılar varkı ben aşılama öncesinde de hep annem için dua ettim kendimi unuttum ve de dedimki Allahım annemin sonucu iyi olsun hamile olmasam bile asla isyan yok çok üzülmek yok.ALLAHIM sevdiğimiz insanlara sağlık versin. RABBıM SENıN AıLENDE KALANLARA UZUN ÖMÜR VERSıN.

Back
X