tedaviniz kaç yıldan beri devam ediyor

mumudihaba

6 MELEK ANNESİ
Kayıtlı Üye
27 Mart 2008
2.721
42
358
ben 9 yıllık evliyim biryıllıkevliğimden itibaren sürekli tedavi görüyorum yani 8 yıldan beri beş adet doktor değiştşirdim sonun da yedi ylıdan beri aynı doktorda kara kıldık ama gelgitlerimde olmadı değil bakalım benim rekorumu kım kıracak
8 yıldan beri sürekli tedavideyimÇok üzgünüm çoook:sm_confused:

CNM BENDE EVLENDİĞİMDEN BERİ KORUNMUYORUM 3YIL OLACAK EVLİLİKTEN 1YIL SONRA YUMURTLAMA TAKİBİ ÇATLATMA İĞNESİ DENENDİ 3KEZ OLMADI SONRA BİRKAÇ AY SONRA AŞILAMA DENENDİ TUTMADI... BU SEFER TÜP BEBEK MERKEZİNE GİDİP TAHLİLLERİMİZİ YAPTIRDIK DR.UM BU SONUÇLARLA AŞILAMA TUTMA İHTİMALİ ÇOK AZ DEDİ VE TÜP BEBEK DENEMESİ YAPTIK VE TUTTU MALESEF ERKEN DOĞUMLA KAYBETTİM.. ŞİMDİDE KORKUYORUM BİDAHA TUTARMI TUTARSA AYNI SORUNU YAŞARMIYIM v.s. v.s. tüp bebk yaptığım dr.değiştirmek niyetinde değilim çünkü çok memnunum.... ALLAH İNŞALLAH BİZLERİ FAZLA ARATMAZ.. VE HAYIRLIKLI GEBELİKLER NASİP EDER...

ben 2002 temmuzunda evlendim 2003 mayısından bu yana bebek için uğraşıyoruz....
dile kolay tam 6 yıl oldu derken seni okuyunca daha dur ne günler geçecek dedim kendi kendimeee
çok zorlandığım yıkıldığım tükendiğim anlar olmadı değil ama şu aralar bir boşvermişlik içindeyim
negatif sonuçlanan 3 aşılamadan sonra tüp bebek için dinlenme ve kafamı toplama sürecindeyim

arkadaşlar bende on yıllık evliyim ilk 2 3 yıl üstüne düşmedik 8 yıldan beri bende tedavideyim artık tedeviler hayatımın bir parçası oldu hep başarısız denemeler artık pek umudum kalmadı en son çare evlatlık almayı düşünüyorum yaşımda gereği fazla geç kalmak istemiyorum.Artık bir yerden sonra tedaviler çok yıpratıcı oluyor birdaha denermiyimde bilemiyorum.Herkeze bol şanslar.:1hug:

canlarım moralinizi bozmayın sabır ve azimle tedaviye devam edin çok yakın bir akrabam tam 13 yıllık tedaviden sona evliliğinin 14. yılında ikiz bebek sahibi oldu o yüzden sabrınızın sonunda yüce Allah mutlaka muradınıza erdirecektir sizi moralinizi bozmayın tedavi yanında dualarınızı da eksik etmeyin

ben temmuz 1999 yilinda evlendim ve 3 yil boyunca korundum çunki hemen bebek istemiyordum(ahhh bilseydim hiç korunmazdim)neyse 2002 yilinda hapimi biraktim artik bir bebegimiz olsun dedik, 1 yil tedavi gormedim bu ay olmazsa birdaha ki aya olur diye, 2003 yilinda jinekoluga gittim bir çesit ilaçlar verdi yine olmadi, yumurtalarim çalismiyordu, ignelere basladim, 1 sene boyunca her 2 ay igne vuruldum(gonal) ve Allahima sükurler olsun 2004 yilinda hamile kaldim.
2005 yilinda kizim dogdu ve 5 ay korundum(korunmasaydim olacakti sanki!)
2005 yilindan beri tedavi görüyorum, 1 kez asilama yaptik 2 ay önce ama olmadi
Allahima sükürler olsun bir çocugum var, Allah anne olmak isteyenlere yardim etsin

bende bana 2 asır gibi gelen 2 yıldır bebek için uğraşıyorum...gelgitlerle,vazgeçmelerle sonra tekrar filizlenen umutlarla,tekrar vazgeçmelerle dolu 2 yıl..kah gülerek kah ağlayarak ama hep bi tarafın acıyarak geçen 2 yıl...Rabbim bilir daha ne kadar süreceğini ama artık O,gücümün kalmadığını da bilir.....

ben 2002 temmuzunda evlendim 2003 mayısından bu yana bebek için uğraşıyoruz....
dile kolay tam 6 yıl oldu derken seni okuyunca daha dur ne günler geçecek dedim kendi kendimeee
çok zorlandığım yıkıldığım tükendiğim anlar olmadı değil ama şu aralar bir boşvermişlik içindeyim
negatif sonuçlanan 3 aşılamadan sonra tüp bebek için dinlenme ve kafamı toplama sürecindeyim

morgül hoş geldin uzun zamandır yoktun ben üye değilken de siteyi takip ediyordum ordan biliyorum a.s.

17 yıldan beri doktor doktor geziyom.hamile kalıyom ,kaybediyom.gezmedigim doktor kalmadı.doktorlarla akraba oldum artık...:roflol::roflol::roflol:

17 yıldan beri doktor doktor geziyom.hamile kalıyom ,kaybediyom.gezmedigim doktor kalmadı.doktorlarla akraba oldum artık...:roflol::roflol::roflol:

Slm evliliginin ilk senesinden baslayarak mi cocuk istedin? Az bir sure degil Allah yardimcin olsun. Sebebini soylediler mi?

2 yllık evliyim
ilk 10 ay vajinismus hastası idim
şimdide 11 aydır da normal yolla çocuk sahibi olamayacağımızı öğrendik 1 denemeyi yaptık dün negatif sonuc aldık da yeni yani benim

bende 10yıllık evlıyım ve evlılıgımın 1.senesınde tedavıye başladık yanı 9 yıldır tedavı goruyorum ozamn eşim ankarda gorev yapıyodu ılk tedavımızı ankarda yaptık ama olmadı ozamn sadece hormon tedavısı gordum ve sonrasında istanbuldayız ve hala tedavı goruyorum enson tedavımı medicana hastanesınde gordum 3 sefer tupbebek keşke görmez olsaydım ordakı doktr yuzunden ölcektım azdaha senağlama ve şuan 1 sene ara vermek ıstıyorum tedavıye artık cok yoruldum ve korktum cunku olumden dondum:çok üzgünüm: oyuzden kısmetse seneye başlamk ıstıyorum tedavıye ahyrlısını versın allh cumlemıze

mrehaba kızlar

bende 3,5 yıllık evliyim
3yıldır bebiş için çabalıyoruz ...3yıl içinde neler Olmadıki..
2doktor değiştirdim
ilk doktorum yumurtlama takibi ile başladı sonra bana sizin normal yolla olur dedi aylarca spontan bekletti olmicak dedim ve şuanki doktorumu buldum bu doktorumda eşimve benımdeğerlerime göre imkansız Değil bu değerler ile hamile kalan biçok kişi biliyorum ama 3yıldır neden Olmamış dedi ve yumurtlama takibi ile başlayalım dedi ..
3ay yumurtlama takibi yapıldı.. hamile kalamadım..
sonra aşılamaya geçelim dedi ve doktorum çok umutluydu bizden..
ilk 2aşılamam double oldu yani 1ayda çift aşılama oldum
yani 2ay içinde toplam 4aşılama oldum..yine hamile kalamadım
Şimdi 22 mayıs 2008de 3.aşılamamı oldum ve
sanırım buda tutmadı hala regl ağrılarım ama regl olmadım..hala bekliyorum
bundan sonraki aşamada allahım kısmet ederse Tüpbebek :)
inşallah bigun bize meleklerimize kavuşucaz...:asigim:

bende hemen hemen 2 senelik evliyim ve 1,5 yıla yakındır tedavi görüyorum. sorun sadece bende sandık ilk önceleri sonra eşimde de problem olduğnu öğrendik hemen amileyat oldu 9 ay onun düzelmesini bekledik. neyseki düzeldi ve aşılama yapacak seviyeye geldi. şuan aşılama icin iğne vuruluyorum benim yumurtalar amma inatcı çıktı. 15mm deler 13. gündeyim 2 iğnem daha var inş . yeterli büyüklüğe gelirler. bizim amacımız bir yıl içinde 3 kez aşılama yaptırıp tüp bebek için rapor almak. çok umutlu değilim yani aşılamalardan tutmaz gibi geliyor. bir sürü dr. değiştirdim bu süre zarfından kimisi pkossun dedi kimisi yumurtalıklarında tembellik var dedi. anlayamadım gitti ama bencede ben pkosum. adetlerim hep düzensizdi bildim bileli. buda benim hikayem sizi okuyunca anladım kiii daha çoooook uzun bir süreç varmış önümde.:(

morgül kız özledim seni nerelerdesin yaaa

İŞTE CANLARIM HEPİMİZİN AYRI KİKAYESİ VAR ALLAH c.c. UMUT KESİLMEZ İNŞALLAH BİRGÜN HEPİMİZ BEBEKLERİMİZDEN DE BAHSEDECEĞİZ BURALARDA BİRBİRİMİZE DUALAR EDELİM ŞU ANDA TEK İHTİYACIMIZ OLAN SADECE MANEVİYAT ÇÜNKÜ ALLAHA EMANET OLUN

bende evleneli 3 sene oldu 2 senedir meleğimize kavuşmak için ugraşıyoruz eşimde sperm sayısı az ve ileri hareketlilik sorunu var 2 kez negatif sonuçlanan micro denememiz oldu en son şubatta sonuç aldık kullanılan ilaçlarla eşimin spermlerinde düzelme oldugunu normal yolla denememizi söyledi dr zaten dinlenmek istiyrum şimdi eşim ilaçlara devam ediyor bu ayın sonunda dr gidip spermlerde br düzelme varmı bakıcaz bir daha kasım gibi düşünyrum ama benim işim belli olmazlaelaelaelaelae daha öncede başlayabilirim allah bu yolda çaba gösteren kimsenin çabalarını boşa çıkarmasın bizi meleklerimize kavuştursun inşallah

mrehaba kızlar

bende 3,5 yıllık evliyim
3yıldır bebiş için çabalıyoruz ...3yıl içinde neler Olmadıki..
2doktor değiştirdim
ilk doktorum yumurtlama takibi ile başladı sonra bana sizin normal yolla olur dedi aylarca spontan bekletti olmicak dedim ve şuanki doktorumu buldum bu doktorumda eşimve benımdeğerlerime göre imkansız Değil bu değerler ile hamile kalan biçok kişi biliyorum ama 3yıldır neden Olmamış dedi ve yumurtlama takibi ile başlayalım dedi ..
3ay yumurtlama takibi yapıldı.. hamile kalamadım..
sonra aşılamaya geçelim dedi ve doktorum çok umutluydu bizden..
ilk 2aşılamam double oldu yani 1ayda çift aşılama oldum
yani 2ay içinde toplam 4aşılama oldum..yine hamile kalamadım
Şimdi 22 mayıs 2008de 3.aşılamamı oldum ve
sanırım buda tutmadı hala regl ağrılarım ama regl olmadım..hala bekliyorum
bundan sonraki aşamada allahım kısmet ederse Tüpbebek :)
inşallah bigun bize meleklerimize kavuşucaz...:asigim:
tatlım test yaptırdınmı büyük ihtimalle hamile olabilirsin sonucunu yazarmısın .
:emir_bebek:

Back
X