- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.079
- 548
- Konu Sahibi Papatya129
Cozumu olmayan bir hastalik degilse neden abinizde hala nuksediyor? Evet modern tibba inancimi kaybettim cunku butun hastaliklari tedavi etmek yerine baskiliyor. Asla tamamen gecirmeye yonelik degil. Fondoten surmek gibi bir şey bu.
Bu hastaligi arastirirken ogrendim ki ne vitiligo ne sedef ne seker hastaligi ne insulin hicbir hastaligin tedavisi yok. İnsanlar omur boyu ilac kullanmak zorunda
Madem bu kadar ilerledi tip madem ise yariyor ilaclar neden hastaneler tika basa dolu? Neden sira bulamiyoruz?
Gercek tip kitabini alip okumanizi tavsiye ederim
bakın hasta olduğunuz için psikolojiniz normal değildir anlıyorum bu kadar sinirlenmenizi ve anlayışla karşılıyorum. ama sadece bu bağlamda değil hayatınızın her açısında daha sakin olursanız hem kendiniz hem de hastalığınız için daha iyi olur.
gerçek tıp kitabı vs diyorsunuz ama prof.dr. çocuğuyum emin olun çoğu konuda bilgi sahibiyim,değilse de sorup öğrenmem tek mesaja bakar. ben sizin iyiliğiniz için,umudunuzu kaybetmemeniz açısından bir mesaj yazdım. siz burada insanlar size "ah cnmmm bu hastalığın tedavisi yookkkk ALLAH yardım etsinnnnn" desinler mi istiyorsunuz yoksa daha akılcı çözümler mi? bence önce buna karar verin. bu hastalığın sebebi stres ve sinirdir. abimde de diğer hastalarda da hayatlarında stres olduğu sürece bu hastalık devam edecek ama modern tıp bunu azaltabilir. ben modern tıp savunucusu falan değilim,size moral olması açısından bir şey söyledim.
rahatsız olduysanız lütfen göz ardı edin. geçmiş olsun umarım modern veya alternatif tıpla bir çözüm bulursunuz hastalığınıza.
ekleme:hastanelerin tıka basa dolu olması bir hizmet sorunudur,modern tıpla alakası yoktur.