Stres sağlıksız beslenme ve kimyasallar bu hastalığı tetikliyor oğlum da ve ben de egzama var, stres yaptığım anda kasıntı ve kızartılık başlıyor genelde, acaba sınav stresi mi sizinkini tetikleyen? Hicbir şey dünyanın sonu değil inanın okul dondurulabilir veya sınavlar kötü geçerse okul uzar, maddiyat sıkıntısı varsa özel ders verirsiniz. Coresatin kremi öneriyorum biz pembe olanı kullandık oğlum için ikimizde de egzama var. Aktarlarda bıttım sabunu var kurutmuyor kaşıntı ve kizarikliga birebir doğal olanını bulun ben Erkan Samcı sitesinden alıyorum. Evi silerken çamaşır yumuşatıcısı ve bulaşık parlatıcısı yerine elma sirkesi kullanın. Hazır yiyecekler yerine sağlıklı besinler tüketiyoruz. Şifa oruçlarını muhakkak araştırın. Aidin Salih hanımın Gerçek tıp kitabını okuyun, Allah her hastalığın şifasını vermiştir sakın umutsuz olmayın. Oğlum 2 aylıkken başladı egzaması ve şuan çok şükür iyi, iyileşmez dediklerine bakmayın siz hayatınızda gereken değişiklikleri yapın, özellikle haftanın 2 gününü oruçlu geçirebilirseniz vücut daha çabuk iyileşiyor. Bıttım sabunu hem saç hem vücut için kullanılıyor. Kimyasal şampuan deterjandan uzak durun. Etimatik marka doğal deterjan var parfümsüz öneririm, yerli malı. Kortizonsuz bir krem coresatin fakat sgk karşılamıyordu. Ya Şafi ismiyle dua edin, Allah şifasını versin; bu hastalıkla vücuttaki toksinler cilt yoluyla atılıyor sakın isyan etmeyin sabredin, sorunuz olursa cevaplarım.