• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tedaviye başlarken

Arkadaşlaaar birşey soracağım, Lucrin adet geciktirir mi? benim adet olmuş olmam lazımdı dün ya da bugün, olmadıım ben panik ve sabırsız olarak niye olmadım ki? Lucrinden mi?
bir de bugüne kadar iğneler güzel güzel oluyordu , ama dün iğne hem zor girdi, canımı yaktı hem de kanadı, eşim yapıyor tabii o da panik oldu, hem de etrafı kızardı, hala da koyu kırmızı bugün etrafı, yanlış biryere mi iğne denk geldi?
benim onbinlerce sorularımdan ikisi:):)

lucrin bazı kişilerde adet geciktirebiliyor. benim de 3-4 gün gecikti. İğneleri yaparken bazen kılcal damarlara denk geliyor. kanama ondan oluyor. Hatta bu kan deri altına da yayıldığı için morluklarda oluyor. İnşallah sorularına cevap olmuştur.

Canım ben lucrin kullanmadım ama igneleri yapmak başta çok daha kolay oluyordu bende, gun geçtikçe vucudum hassaslaştığı için daha zor yapıyordum kendime ve dediğin gibi daha zor giriyordu.

canım aysun gereken cevabı vermiş ama ben yinede yineleyim

lucrın adet geciktirebilir ama 13.iğnendede adet görmediysen merkezini arayıp bilgi vereceksinki 14. iğneyi vurulmadan kontrol edilebilesin ki bazen adet görmedende diğer tedaviye geçilebiliniyor burda bikaç arkadaşa şahit olmuştum adet görmedikleri halde rahim aynı adet görmüş gibi olduğu için yapılan kan tahlilleriylede bunu destekleyip tedaviye başlayabiliyorlar sen bekle ve 13.iğnende muhakkak doktorunu bilgilendir emi canım

dervis canım ağrı kesici olarak parol yada minoset kullanabilirsin yani herhangi bir ağrı kesici falan kullanamazsın hatta çok gerekmedikçe kullanmamaya dikkat et bence ve muhakkak doktorunu ara sor ben gerekli zamanlardamesela adetr sancısında falan hangi ağrı kesicileri kullanmam gerekir diye

teşekkürler arkadaşlar..
Turser bu 13. iğneyi söylemen çok iyi oldu, çünkü bana bu konuda bilgi vermemişlerdi..
Aussie bu arada sen hamilesin değil mi?

söylemeleri gerekirdi nasıl söylemezler şaşırdım neyse sen dediğim gibi 13.gün baktınki hala bir belirtin yok başlangıç falan yok gündüzden arayıp durumunu anlat zaten 1 gün sonrasına randevu vereceklerdir sana haberar edersin bizleri

teşekkürler arkadaşlar..
Turser bu 13. iğneyi söylemen çok iyi oldu, çünkü bana bu konuda bilgi vermemişlerdi..
Aussie bu arada sen hamilesin değil mi?

derviş canım bende bu konuda birşeyler anlatayım fikir olması açısından.ben lucrini kulandım .benimki 14.enjektör bittiadet olmadım fazladan enjektör alıp devam etim.doktor adetimin gelmesini bekledi 3 enjektörden sonra geldi.zaten 3.günü öbür ignelerim başladı.bu arada benim sonuçlar iyice düştü.artık 3.denemem için kendimi toparlayacam.yaza olur.artık hormon ilaçlarını bir süre görmek istemiyorum.kendimi hazır hisetmeden girişmeyecem.inşallah senin ki tutacak sana dua edecem.ilk denemende başaracaksın.

Arkadaşlaaar birşey soracağım, Lucrin adet geciktirir mi? benim adet olmuş olmam lazımdı dün ya da bugün, olmadıım ben panik ve sabırsız olarak niye olmadım ki? Lucrinden mi?
bir de bugüne kadar iğneler güzel güzel oluyordu , ama dün iğne hem zor girdi, canımı yaktı hem de kanadı, eşim yapıyor tabii o da panik oldu, hem de etrafı kızardı, hala da koyu kırmızı bugün etrafı, yanlış biryere mi iğne denk geldi?
benim onbinlerce sorularımdan ikisi:):)

canım, arkadaşlar zaten cevaplamışlar. ben de lucrin kullandım. bende de ilk başlarda daha kolay oluyordu ama sonlara doğru acımaya, morarmaya başladı. hatta morluklar 4-5 gün geçmiyordu. ama hiç panik olma. kendiliğinden geçiyor :)
pamuğa kolonya döküp yavaş yavaş oğuşturursan morluklar daha kolay geçebilir.
bebeklerimiz için herşeye değer, öyle düşün :)

bu arada arkadaşlar 13. gün beta hcg değerim 1100 :) sanırım gerçekten ikiz:):CüvCüv::CüvCüv:

arkadaşlar
çok teşekkür ederim gerçekten çok ama çok, ben daha bu tedaviye başlamadan sorulara, paniğe, korkmaya başlamıştım ,ama sayenizde sakinleştim,yalnız olmadığımı, hepinizin bu aşamalardan geçtiğini öğrendim... sizleri hep ama hep yanımda hissettim, her soruma cevap verdiğiniz için, hep yanımda olduğunuzu hissettirdiğiniz için çok sağolun, tüm istedikleriniz gerçek olsun inşallah, en kısa zamanda...
tabii durun daha tedavim bitmediiii, biliyorsunuz benimki uzuuun upuzuun protokol:):) o nedenle sorularım da uzuun:):) bitmezzzz:)
Hoho, dedim sana ikizlerin sabırsız annesi, valla merak ettim, ne zaman göreceksin keseleri?

Araycım, hayırlısı ne zamansa senin için o zaman , en kısa zamanda bebişlerine kavuştursun Allah seni inşallah..kendini hazır hissedince başlamak en iyisi herhalde...

arkadaşlar
çok teşekkür ederim gerçekten çok ama çok, ben daha bu tedaviye başlamadan sorulara, paniğe, korkmaya başlamıştım ,ama sayenizde sakinleştim,yalnız olmadığımı, hepinizin bu aşamalardan geçtiğini öğrendim... sizleri hep ama hep yanımda hissettim, her soruma cevap verdiğiniz için, hep yanımda olduğunuzu hissettirdiğiniz için çok sağolun, tüm istedikleriniz gerçek olsun inşallah, en kısa zamanda...
tabii durun daha tedavim bitmediiii, biliyorsunuz benimki uzuuun upuzuun protokol:):) o nedenle sorularım da uzuun:):) bitmezzzz:)
Hoho, dedim sana ikizlerin sabırsız annesi, valla merak ettim, ne zaman göreceksin keseleri?

Araycım, hayırlısı ne zamansa senin için o zaman , en kısa zamanda bebişlerine kavuştursun Allah seni inşallah..kendini hazır hissedince başlamak en iyisi herhalde...

canım benim:)
daha 2 hafta var benim keseleri ve kalp atışlarını görmeme:)
yine bekleme süreci anlayacağın
hayırlısı bakalım hepimiz için

hiç yalnız hissetme kendini, hepimiz benzer süreçlerden geçtik, geçiyoruz ve birbirimizi çok iyi anlıyoruz. elbette birbirimize destek olacağız.
sor sen sorularını hiç çekinme, elimizden geldiğince cevaplarız biz .:içelim::içelim:

sagol dervişcim.başlarken çok güzel duygularla umutlarla başlanıyor.transfere kadar yine iyi ve ondan sonra heyecan dorukta test sonucuna yaklaşında endişe korku çünkü çektigin sıkıntılar maddi manevi bir testle sonuçlanıyor .o test pozitifse sevinci katlanıyor yok negatifse insan kendini boşlukta ve hayal kırıklıgı ile sarmaş dolaş buluyor.işte bu yolda emek vermiş herkes inşallah eninde sonunda başaracak başka yolu yok.

ikrarcım bana mı sordun Araya mı bilemedim ama ben yazayım dedim, ben bugün gonal-flara başlayacağım, öğleden sonra doktorum ultrason ve e2ye bakacak.. sonra da gonalf macerama başlayacakmışııım... sen neler yapıyorsun? ne aşamadasın şu an?

Arkadaşlar,ben yine sorularımla sizi bunaltayım dedim:)
ben dün akşam gonal-f'e başladım, ama o gonal-f'in iğnesi göbeğime girmedi, 3kez denedik ama kaskatı kaldı, tabii ben de sinir kalmadı iğneden dolayı. eşim de aynı miktar ilacı insülin iğnesi ile yaptı..olur mu sizce

arkadaşlar merhaba bende aranızı yeni katıldım 2 başarısız aşılamadan sonra. şuan ilaç kullanıyorum 28 şubatta lucrin ile başlıcam inşallah sonrada diğer iğneler inşallah tüm isteyen ve bekleyenlerin duaları kabul olur.

konu biraz eski ama, lucrın kullanan arkadaşlar bakabilir mi ? o_O

Back
X