Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
derviş canım bu sabah benim test günüm olacak.bana dua etttttttttttttttttttt.binlerce iğneye razıyım yeter ki sonuç pozitif olsun.sen ne yaptın .ben stresten dolayı pek yazamadım canım.çünkü bir kanamam oldu az ama allak bullak olmuştum.kanı aşagıda gördüm ama asıl kan yukarıya beynime çıktı.şimdilik yok ama adet olmaktan korkuyorum.ben o kırmızıyı görmek istemiyorummmmmmmmmmmmm.
derviş canım bu sabah benim test günüm olacak.bana dua etttttttttttttttttttt.binlerce iğneye razıyım yeter ki sonuç pozitif olsun.sen ne yaptın .ben stresten dolayı pek yazamadım canım.çünkü bir kanamam oldu az ama allak bullak olmuştum.kanı aşagıda gördüm ama asıl kan yukarıya beynime çıktı.şimdilik yok ama adet olmaktan korkuyorum.ben o kırmızıyı görmek istemiyorummmmmmmmmmmmm.
dervişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş ermiş diyecem sana canım sen çok emin bir şekilde hamilesin demiştin evet hamileyimmmmmmmmm.ignelere devammm.darısı sizlerin başına iyi haberler birbirini çeker hadi bakalım .ugurumuz bozulmasın derviş degerim için dua edin çünkü düşük 52 alahım kimyasal gebelik olması ne olur katlasın katlasın .sizleri çok seviyoum arkadaşlar.
dualarımız seninle.. iyi haberlerini bekliyoruz... bak sırayla iyi haberler geliyor, perşembe günkü iyi haber de hohodan olacak inşallah:)
dervişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş ermiş diyecem sana canım sen çok emin bir şekilde hamilesin demiştin evet hamileyimmmmmmmmm.ignelere devammm.darısı sizlerin başına iyi haberler birbirini çeker hadi bakalım .ugurumuz bozulmasın derviş degerim için dua edin çünkü düşük 52 alahım kimyasal gebelik olması ne olur katlasın katlasın .sizleri çok seviyoum arkadaşlar.
o kadar sevindim ki inanın ikiniz adına da... umarım Allahın izniyle herşey hayırlısı ile devam eder ve dediğiniz gibi bu topik hepimize uğur getirir... baştan beri içime doğdu hamile olduğunuz, bebiş(ler)e iyi bakın, beni haberdar edin.. kendim için içime birşey doğmuyor ama inşallah ben de hamileyiiim diye yazmak istiyorum size.. daha işin başındayım ama dualarımız hepimize olumlu sonuçlar verir inşallah... sizin adınıza çoook ama çoooooook sevindim.. shoksheker nerde buarada? hep beraber halay çekeceğiz daha:) buarada Aray dediğin gibi üçüz olursa çook komik olacak:) o zaman ermişliği sana devredeceğim:) Hoho çooooooook sevindim mutlu haber vermene... ben bakalım neler yaşayacağım:) iğneler bugün daha 6 oldu:)
dervis kız benim için içinden ne geçiyor bacım:))) şaka bi yana yüreğin temiz olduğu iççin ALlah sana beyan ediyor tatlım lütfen benim içinde dua edin yeni hamişler dualarınızı esirgemeyin olurmu
merhaba ,
baktım bu topik bayağı uğurlu bende bir şeyler yazayım belki uğur getirir dedim. Bende İkinci deneme için hızla ilerliyorum. sanırım hafta sonu yumoşlarım toplanır. önümüzdeki haftada transfer olur. inşallah ben de buradan sizler gibi HAMİLEYİM diye yazarım. Hamile olan arkadaşların hepsini tek tek tebrik ediyorum. Allah kucaklarına almayı nasip etsin. Tedavideki arkadaşlara da Allah sabır versin. Hrekese bol şans.