Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım arkadaşlarım, bugün test sonucumu aldım.
11. gün 503
hamişim :) :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
muhtemelen çoğul.
benim hep ikiz diye içime doğmuştu zaten :)
3 embriyo yerleşmişti.
bakalım hayırlısı artık, cuma günü tekrarlayacağız bakalım gelişimi görmek için.
bu topic gerçekten de uğurlu geldi hepimize. inşallah bundan sonra da hep bu güzel uğur devam eder. mevlam hepimizin meleklerine kavuşmayı nasip eder.
hadi bu sefer de benim için halaya :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
derviş, Allah söyletiyor :)hihoyyyt:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:::teytey:
Hoho
tebrikleeeeeer canım, ikizlerin sabırsız annesi:) darısı başımıza.
Canbebek şimdiden hayırlı olsun tedavin..
Aray nerdesin? test yaptırdın mı tekrar?
11. gün 503
muhtemelen çoğul.
3 embriyo yerleşmişti.
bakalım hayırlısı artık, cuma günü tekrarlayacağız bakalım gelişimi görmek için.
bu topic gerçekten de uğurlu geldi hepimize. inşallah bundan sonra da hep bu güzel uğur devam eder. mevlam hepimizin meleklerine kavuşmayı nasip eder.
hadi bu sefer de benim için halaya :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
canım arkadaşlarım hoho derviş benim sevincim kısa sürdü.ikinci test sonucum felaket.deger düşüyor.şok oldum halbuki sevincimi daha yeni yaşamaya başlamıştım.bu sefer başardım şeytanın bacagını kırdım dedim.ama. benim daha çekecegim çilem varmış.haberi okulda aldım kimseye birşey belli etmemek için kendimle mücadele verdim.kimse bilmiyor bilseler ne anlarlarki bizler neler çekiyoruz onlar farkında olmadan hamile kalıyorlar.benim acımı yine sizler anlarsınız.inşallah sizler bu mutlulugu sonuna kadar yaşarsınız.dualarım sizinle ben yaşadım siz yaşamayın bu acıyı.
11. gün 503
muhtemelen çoğul.
3 embriyo yerleşmişti.
canım arkadaşlarım hoho derviş benim sevincim kısa sürdü.ikinci test sonucum felaket.deger düşüyor.şok oldum halbuki sevincimi daha yeni yaşamaya başlamıştım.bu sefer başardım şeytanın bacagını kırdım dedim.ama. benim daha çekecegim çilem varmış.haberi okulda aldım kimseye birşey belli etmemek için kendimle mücadele verdim.kimse bilmiyor bilseler ne anlarlarki bizler neler çekiyoruz onlar farkında olmadan hamile kalıyorlar.benim acımı yine sizler anlarsınız.inşallah sizler bu mutlulugu sonuna kadar yaşarsınız.dualarım sizinle ben yaşadım siz yaşamayın bu acıyı.
hayırlı olsun canımmm allah tamamına erdirsin inşaşşahh :)) darısı olmayanlarahihoyyyt
turser teşekkür ederim. inşallah herşey istediğin şekilde devam eder.
araycım acını çok iyi anlayorum. bu acının bir telafisi olmadığınıda çok iyi biliyorum. ama sonuna kadar devam edicez öyle değilmi?
hoho senide tebrik ederim canım. muhtemelen ikiz. hadi bakalım ikiz annesi kolay gesin...
cnm benim hayırlı olsun... allah tamamını erdirsin inş...benimde yarın sabah yumoşlarım toplanıcak inş.
bakalım inş. bende sevinirim... allah isteyen herkese nasib etsin...hayırda şerde allahtan arkadaşlar... bol bol dua edelim olurmu....:1hug:
Tebrik ederim.Allah tamamına erdirsin.sizlerin güzel sonuçlarını duymak bize umut oluyorr