• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tedaviye başlarken

hayırlı olsun şimdiden diyelim:) biliyorsun bu topik hamile kalanların topiği olmaya başladı yavaş yavaş:):) darısı başımıza..

dervisçiğim canım benim bugün transferim gerçekleşti o nedenle dua istedim sizlereden dillerinize yüreklerinize sağlık dilerim dediğin gibi hamiş olurum ve sendende güzel haberi duymak nasip olur bizlere hadi hayırlısı görelim Mevlam neyler neylerse güzel eyler

turser allah inşallah gönlüne göre verir. arkadaşlar bende adetimin 1. günündeyim. dr 3. günü bazı testler vermişti cuma günü onları yaptırıcam. hayırlısıyla şubat sonu mart başı iğnelerime başlarım. yakında yanınıza gelicem. şimdiden yazayım dedim. bu forumun uğurundan bende yararlanayım istedim.yerimseniben

canım arkadaşlarım, bugün test sonucumu aldım.
11. gün 503
hamişim :) :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
muhtemelen çoğul.
benim hep ikiz diye içime doğmuştu zaten :)
3 embriyo yerleşmişti.
bakalım hayırlısı artık, cuma günü tekrarlayacağız bakalım gelişimi görmek için.

bu topic gerçekten de uğurlu geldi hepimize. inşallah bundan sonra da hep bu güzel uğur devam eder. mevlam hepimizin meleklerine kavuşmayı nasip eder.

hadi bu sefer de benim için halaya :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

11. gün 503
muhtemelen çoğul.
3 embriyo yerleşmişti.
bakalım hayırlısı artık, cuma günü tekrarlayacağız bakalım gelişimi görmek için.

bu topic gerçekten de uğurlu geldi hepimize. inşallah bundan sonra da hep bu güzel uğur devam eder. mevlam hepimizin meleklerine kavuşmayı nasip eder.

hadi bu sefer de benim için halaya :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

hayırlı olsun canımmm allah tamamına erdirsin inşaşşahh :)) darısı olmayanlarahihoyyyt

hihoyyyt:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:::teytey:

Hoho
tebrikleeeeeer canım, ikizlerin sabırsız annesi:) darısı başımıza.

Canbebek şimdiden hayırlı olsun tedavin..

Aray nerdesin? test yaptırdın mı tekrar?

hihoyyyt:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:::teytey:

Hoho
tebrikleeeeeer canım, ikizlerin sabırsız annesi:) darısı başımıza.

Canbebek şimdiden hayırlı olsun tedavin..

Aray nerdesin? test yaptırdın mı tekrar?
derviş, Allah söyletiyor :)
Aray'a bir başka topicte rastladım, birşeyler yolunda değil sanırım ama sonra ses vermedi. ben de çok merak ettim. inşallah herşey yolundadır.

canım arkadaşlarım hoho derviş benim sevincim kısa sürdü.ikinci test sonucum felaket.deger düşüyor.şok oldum halbuki sevincimi daha yeni yaşamaya başlamıştım.bu sefer başardım şeytanın bacagını kırdım dedim.ama. benim daha çekecegim çilem varmış.haberi okulda aldım kimseye birşey belli etmemek için kendimle mücadele verdim.kimse bilmiyor bilseler ne anlarlarki bizler neler çekiyoruz onlar farkında olmadan hamile kalıyorlar.benim acımı yine sizler anlarsınız.inşallah sizler bu mutlulugu sonuna kadar yaşarsınız.dualarım sizinle ben yaşadım siz yaşamayın bu acıyı.

sevgili Hoho tebrikler, allah ikizlerini kucağına almayı da nasip etsin . Aray'cığm, Üzülme desekte faydası olmayacak biliyorum. Ama belki Cuma günü değerin yükselir. Sen içini ferah tut.

turser teşekkür ederim. inşallah herşey istediğin şekilde devam eder.

araycım acını çok iyi anlayorum. bu acının bir telafisi olmadığınıda çok iyi biliyorum. ama sonuna kadar devam edicez öyle değilmi?

hoho senide tebrik ederim canım. muhtemelen ikiz. hadi bakalım ikiz annesi kolay gesin...

11. gün 503
muhtemelen çoğul.
3 embriyo yerleşmişti.

cnm benim hayırlı olsun... allah tamamını erdirsin inş...benimde yarın sabah yumoşlarım toplanıcak inş.
bakalım inş. bende sevinirim... allah isteyen herkese nasib etsin...hayırda şerde allahtan arkadaşlar... bol bol dua edelim olurmu....:1hug:

canım arkadaşlarım hoho derviş benim sevincim kısa sürdü.ikinci test sonucum felaket.deger düşüyor.şok oldum halbuki sevincimi daha yeni yaşamaya başlamıştım.bu sefer başardım şeytanın bacagını kırdım dedim.ama. benim daha çekecegim çilem varmış.haberi okulda aldım kimseye birşey belli etmemek için kendimle mücadele verdim.kimse bilmiyor bilseler ne anlarlarki bizler neler çekiyoruz onlar farkında olmadan hamile kalıyorlar.benim acımı yine sizler anlarsınız.inşallah sizler bu mutlulugu sonuna kadar yaşarsınız.dualarım sizinle ben yaşadım siz yaşamayın bu acıyı.

senağlama
Araycım, herşey Allahtan, biliyorum bu durumda ne desek de faydalı olmayacak, ama yanında olduğumuzu, bu konuda istediğin herşeyi paylaşabileceğini bil istiyorum, bizi bizden daha iyi anlayan olmaz, çünkü dediğim gibi bu tedaviyi sadece yaşayan anlar, ne kadar anlatsak da senin de söylediğin gibi çevremizdekiler anlayamıyor, o yüzden hep ama hep yanındayız.. bunu demek boş ama üzülme nolur herşeyin hakkımızda hayırlısını versin Allah.. Bebişlerimize elbet birgün kavuşacağız..:teselli:

11. gün 503
muhtemelen çoğul.
3 embriyo yerleşmişti.

Tebrik ederim.Allah tamamına erdirsin.sizlerin güzel sonuçlarını duymak bize umut oluyorr

Araycım, gerçekten çok üzüldüm. Neler yaşadığımızı bir biz bir Allah biliyor bu süreçte. Allah'ım sana sabır ve güç versin inşallah. Ama henüz umut tamamen kesilmemiş, inşallah yarın artat değerin ve herşey yoluna girer. Canım yaa, inşallah en kısa zamanda Allah'ım mucizesini gösterir ve meleğine kavuşturur seni.

turser teşekkür ederim. inşallah herşey istediğin şekilde devam eder.

araycım acını çok iyi anlayorum. bu acının bir telafisi olmadığınıda çok iyi biliyorum. ama sonuna kadar devam edicez öyle değilmi?

hoho senide tebrik ederim canım. muhtemelen ikiz. hadi bakalım ikiz annesi kolay gesin...

Saol canım. İnşallah sağlıklı hayırlı olsun da :)

cnm benim hayırlı olsun... allah tamamını erdirsin inş...benimde yarın sabah yumoşlarım toplanıcak inş.
bakalım inş. bende sevinirim... allah isteyen herkese nasib etsin...hayırda şerde allahtan arkadaşlar... bol bol dua edelim olurmu....:1hug:

Canım, teşekkürler. Hepimiz için dua ediyorum.
İnşallah bol bol sağlıklı yumoşların toplanır ve sağlıklı embriyolar olur, sonra da sımsıkı tutunurlar annelerine :)

Back
X