teşekkürler arkadaşlar..
Turser bu 13. iğneyi söylemen çok iyi oldu, çünkü bana bu konuda bilgi vermemişlerdi..
Aussie bu arada sen hamilesin değil mi?
Arkadaşlaaar birşey soracağım, Lucrin adet geciktirir mi? benim adet olmuş olmam lazımdı dün ya da bugün, olmadıım ben panik ve sabırsız olarak niye olmadım ki? Lucrinden mi?
bir de bugüne kadar iğneler güzel güzel oluyordu , ama dün iğne hem zor girdi, canımı yaktı hem de kanadı, eşim yapıyor tabii o da panik oldu, hem de etrafı kızardı, hala da koyu kırmızı bugün etrafı, yanlış biryere mi iğne denk geldi?
benim onbinlerce sorularımdan ikisi:):)
arkadaşlar
çok teşekkür ederim gerçekten çok ama çok, ben daha bu tedaviye başlamadan sorulara, paniğe, korkmaya başlamıştım ,ama sayenizde sakinleştim,yalnız olmadığımı, hepinizin bu aşamalardan geçtiğini öğrendim... sizleri hep ama hep yanımda hissettim, her soruma cevap verdiğiniz için, hep yanımda olduğunuzu hissettirdiğiniz için çok sağolun, tüm istedikleriniz gerçek olsun inşallah, en kısa zamanda...
tabii durun daha tedavim bitmediiii, biliyorsunuz benimki uzuuun upuzuun protokol:):) o nedenle sorularım da uzuun:):) bitmezzzz:)
Hoho, dedim sana ikizlerin sabırsız annesi, valla merak ettim, ne zaman göreceksin keseleri?
Araycım, hayırlısı ne zamansa senin için o zaman , en kısa zamanda bebişlerine kavuştursun Allah seni inşallah..kendini hazır hissedince başlamak en iyisi herhalde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?