Tedaviye başlarken

Manolya senin de mi uzun protokol? nerde başlıyorsun tedavine?
Hoho bence sabret 4 gün daha, kitap oku, televizyon izle, bebişlere iyi baaak:)
buarada turser nerelerdesin?

derviş canım bu sabah benim test günüm olacak.bana dua etttttttttttttttttttt.binlerce iğneye razıyım yeter ki sonuç pozitif olsun.sen ne yaptın .ben stresten dolayı pek yazamadım canım.çünkü bir kanamam oldu az ama allak bullak olmuştum.kanı aşagıda gördüm ama asıl kan yukarıya beynime çıktı.şimdilik yok ama adet olmaktan korkuyorum.ben o kırmızıyı görmek istemiyorummmmmmmmmmmmm.

umarım emeklerinin karşılığını hayırlısıyla olumlu bir sonuçla alırsın ..
Allah tüm tedavide olanların , sonuç bekleyenleri yardımcısı olsun :Saruboceq:

Aray canım, bekliyoruz inşallah güzel haberlerle gelirsin. Senin için ve hepimiz için dua ediyorum.

dervişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş ermiş diyecem sana canım sen çok emin bir şekilde hamilesin demiştin evet hamileyimmmmmmmmm.ignelere devammm.darısı sizlerin başına iyi haberler birbirini çeker hadi bakalım .ugurumuz bozulmasın derviş degerim için dua edin çünkü düşük 52 alahım kimyasal gebelik olması ne olur katlasın katlasın .sizleri çok seviyoum arkadaşlar.

Canım benimhihoyyyt
pozitif düşünelim pozitif olsun... hamilesiiiin işte, şimdi kafana kimyasal mı o mu bu mu diye takıp da bebişlri üzme:) ben dedim ama sen baştan inanmadınsırnaşık şey
hayırlı olsuuuun, tebrik ederim , oooh be rahatladım valla, sıra turser de, hoho da ve dejavu da

aray canım tebrik ederim Allah tamamına erdirsin inşallah

kızlar banada dua edin yarıan nasip olursa transferim gerçekleşecek lütfen dualarınızı esirgemeyin

dualarımız seninle.. iyi haberlerini bekliyoruz... bak sırayla iyi haberler geliyor, perşembe günkü iyi haber de hohodan olacak inşallah:)

dualarımız seninle.. iyi haberlerini bekliyoruz... bak sırayla iyi haberler geliyor, perşembe günkü iyi haber de hohodan olacak inşallah:)

sagol canım onlarda iyi haber verecek arka arkaya gelir haberler zaten turser sagol canım hayırlı transferler.futbolculardan daha fazla transferlerimiz oluyor arkadaşlar.

Aray, canım çok çok sevindim. Sakın olumsuz düşünme hayırlısıyla hepimiz güzel haberlerle kucağımıza alacağız inşallah ebbişlerimizi.
Kızlar diğer topiğe de yazdım ama heyecandan buna da yazmak istiyorum :)
Bugün biliyorsunuz benim 9. günüm
Biraz önce test yaptım ve
Çift çizgi.........
Hamileyim değil mi?
Çift çizgi çıkıp da negatif sonuç alan yok değil mi bildiğiniz?
Hep ikiz diyordum ya, eşime de ikiz ya o nedenle 9. gün çıkacak teste dedim. Ama yaparken de bir yandan eğer negatif sonuç olursa üzülme diye kendimi telkin ediyordum.
Sonucu görünce şok oldum.
Yarın yine yapıp kesin emin olmam gerek.
Sonra da 11. gün test yaptıracağım bu durumda. Daha fazla bekleyemem mümkünü yok :)
Derviş, ben ne diyeyim hakikaten ermişsin galiba.
İnşallah bu başlığın uğuru hep böyle sürer gider.:)
Çarşamba günü kesin emin olalım da hep beraber halay çekelim :) :CüvCüv:

gözün aydınnnnnnnnnnn hamilesin ben de 9.gün yaptım silik çımıştı 2.çizgi.senin ki net çıkmış ikiz olması yüksek.derviş bu duruma göre sende artık 3üz dogurmalısın bu topik tam gaz gidiyor.

Son düzenleme:
o kadar sevindim ki inanın ikiniz adına da... umarım Allahın izniyle herşey hayırlısı ile devam eder ve dediğiniz gibi bu topik hepimize uğur getirir... baştan beri içime doğdu hamile olduğunuz, bebiş(ler)e iyi bakın, beni haberdar edin.. kendim için içime birşey doğmuyor ama inşallah ben de hamileyiiim diye yazmak istiyorum size.. daha işin başındayım ama dualarımız hepimize olumlu sonuçlar verir inşallah... sizin adınıza çoook ama çoooooook sevindim.. shoksheker nerde buarada? hep beraber halay çekeceğiz daha:) buarada Aray dediğin gibi üçüz olursa çook komik olacak:) o zaman ermişliği sana devredeceğim:) Hoho çooooooook sevindim mutlu haber vermene... ben bakalım neler yaşayacağım:) iğneler bugün daha 6 oldu:)

dervis kız benim için içinden ne geçiyor bacım:))) şaka bi yana yüreğin temiz olduğu iççin ALlah sana beyan ediyor tatlım lütfen benim içinde dua edin yeni hamişler dualarınızı esirgemeyin olurmu

kalbi temiz arkadaşım benim :) inşallah bu yıl hepimiz güzel haberler vereceğiz, bebişlerimizi kucağımıza alacağız Allah'ın izniyle.:CüvCüv:

merhaba ,
baktım bu topik bayağı uğurlu bende bir şeyler yazayım belki uğur getirir dedim. Bende İkinci deneme için hızla ilerliyorum. sanırım hafta sonu yumoşlarım toplanır. önümüzdeki haftada transfer olur. inşallah ben de buradan sizler gibi HAMİLEYİM diye yazarım. Hamile olan arkadaşların hepsini tek tek tebrik ediyorum. Allah kucaklarına almayı nasip etsin. Tedavideki arkadaşlara da Allah sabır versin. Hrekese bol şans.

dervis kız benim için içinden ne geçiyor bacım:))) şaka bi yana yüreğin temiz olduğu iççin ALlah sana beyan ediyor tatlım lütfen benim içinde dua edin yeni hamişler dualarınızı esirgemeyin olurmu

Arkadaşım
Allah hepimiz için en doğru zamanda bebişlerimize kavuşmayı nasip eder inşallah..sen de hamilesiiindir, merak etme, olumlu olalım, birbirimize dua edelim.. hamilelerin duası kabul olur asıl:) Aray, shoksheker, nisasum dua edin bize..sen neyapıyosun buarada? ben 7. gün devam iğnelere:)

Hayırlı olsun aysuncum. Allahım hepimizin hakkında hayırlısını versin, yardımcımız olsun inşallah. Hep beraber bu yıl anne olacağız inşallah :)

inşallah arkadaşım bu yıl bizim yılımız olacak. ben ankara da Centrum clinicte yaptırıyorum. bugün 7. günüm tahminen hafta sonu ya da hafta başı gibi yumoşlarım toplanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…