Tedaviye yarın başlayacak olan var mı?

gözde bendede iğne yerinde kızarıklık oluştu geçti sonra kan tahlili birkez yapıldı başkada yapılmadı düne göre bugün çok çok iyiyim

selam arkadaşlar.bende cumartesi gittim 2.kontrole yumurtalarımın en büyüğü 10 mm olmuş.dozu değiştirmedi 225 hala.yarın tekrar gidicem kontrole bakalım yumoşlar kaç mm olmuş.entriometrıum kalınlığıda 6 mm miş.hemşireye söylerken duydum.ya kızlar bende bugun aşırı akıntı başladı nie acaba şeffaf yapışkan akıntı.yarın sorucam bakalım.hepimizin allah yardımcısı olsun

Dozumuz aynı. Benimkide azalmadı. Ben bugün kontrole gittim. Salı tekrar gidicem.Akıntı fazlaca bende de var. İkinci iğne başladı azalır heralde. Bu arada göğüslerim ağrımaya da başladı..

yanlış anlamanızdan korkmakla birlikte yine de yazmadan duramayacağım kızlar:)
çokk tatlısınız siz yaaaakaydirigubbakcemile2 sanırım benim dışımdaki herkesin ilk denemesi ve heyecanınızı, bu kadar kendinizi dinlemenizi, merakınızı gülümseyerek seyrediyorum.rabbimden dilerim ki hepiniz bu ilk denemede bebişlerinizi kucağınıza alırsınız:Saruboceq:benim bu bıkkınlığımı ve boşvermişliğimi bile aldınız.merak edesim geldi salı günkü randevumu :1:
bu arada bende 200 lük puregonla başladım.4 gün boynca 200 devam etti.bugün ve yarın 150 ünite olacak salı günü artık yumurtaların gelişimine göre bende orgalutrana başlarım herhalde.

yok canım söylemediler salı günü belli olacak ben salıdan geçerli yıllık izne ayrılacağım merkeze yakın biryerde otelde kalacağım yazışamayabiliriz belki kendine iyi bak .

sizinle aynı tedaviyi görüyoruz bıkkınlık olmamalı her geçen gün bebeğinize biraz daha yaklaştığınızı düşünerek geçirebilirsiniz bu günleri ben öyle yapıyorum acı çekmeme rahmen. deneme sayısı önemli değil bence hedefte bebek varsa sonua kadar ısrarla gitmelisin hem meslektaşmışız birbirimize destek olalım lütfen bu kadar karamsar olma kendini ve bebeğini sev lütfen.

canım bu kendimi veya doğacak bebeğimi sevmediğimden kaynaklanmıyor.hayattan bıkmış,zevk almıyor da değilim.ben yanlızca tedavi sırasında sizin yaşadığınız heyecanı yaşamıyorum,hiçbirşeyi merak etmiyorum,herşey o kadar aynı ki bundan bıktım demek istemiştimyerimseniben

yok canım söylemediler salı günü belli olacak ben salıdan geçerli yıllık izne ayrılacağım merkeze yakın biryerde otelde kalacağım yazışamayabiliriz belki kendine iyi bak .

Yaaa ben sensiz ne ypıcam? Dert yoldaşım oldun... Evin merkeze uzak mı bu kadar?Nasıl haberleşicez şimdi. Daha yumurta toplama var,transfer var..Zor olucak alışmıştım sohbetine...

yanlış anlamanızdan korkmakla birlikte yine de yazmadan duramayacağım kızlar:)
çokk tatlısınız siz yaaaakaydirigubbakcemile2 sanırım benim dışımdaki herkesin ilk denemesi ve heyecanınızı, bu kadar kendinizi dinlemenizi, merakınızı gülümseyerek seyrediyorum.rabbimden dilerim ki hepiniz bu ilk denemede bebişlerinizi kucağınıza alırsınız:Saruboceq:benim bu bıkkınlığımı ve boşvermişliğimi bile aldınız.merak edesim geldi salı günkü randevumu :1:
bu arada bende 200 lük puregonla başladım.4 gün boynca 200 devam etti.bugün ve yarın 150 ünite olacak salı günü artık yumurtaların gelişimine göre bende orgalutrana başlarım herhalde.

Haklısın insan bilmediği bişeyi yaşayınca panik oluyo...İğneler ,kontroller. Ben kadın doktoruna bile 1,2 kez gitmiştim o bile bi stres.. İnşallah hepimiz için son olur..Bak senin dozunda benden çok düşük.. Benim 7. günüm hala 225 le devam ediyorumm.. Yarın kontrolüm var. İstemeden merak ediyorum bi de yumurtalarım çok uyarılır die korkuyorum..Kendimi dinliyo olabilirim ama valla başım ve midem çok kötüü...

kızlar hepinizin tedavisi hayırlı olsunnn inşallah hepnizden güzel haberler alırızz ben im transferim olalı 5 gün olduuu
hergün bi belirti arıyorum sonra kendime kızııyorum unutmaya çalışıyorum beklemek çok zorrr ya olmassa düşünceside çok zorrr size ümit olmak isterdim ama ilk denemm ve korkuyorumm sonuçtan sanırsam sizinle paylaşmak istedimmm

canım puregonun nasıl bi yan etkisi oldu acaba bende onu kullanıyorumda bende rahatsızım

puregon ohss ye neden oluyor tabı herkeste degıl arastırısan daha fazla bıgı edınırsın. oncelerı hıc bısey yoktu tranferden 5 gun onra basladı karında sıslık nefes alama gıbı
doktor o nedenle gonal f baslattı bu denmede. tabı doktor takıbı de cok onemlı

selam gözzdeeeeeee bende bugun kontrole gittim.6.gunum puregonu yıne düşürmedi 225 devam bide bugun 0.25 lik iğne başladık.yumurtaların aynı boy olması için.3 gun yapıcakmışım persembe gidicez kontrole bakalım hayırlısı

selam gözzdeeeeeee bende bugun kontrole gittim.6.gunum puregonu yıne düşürmedi 225 devam bide bugun 0.25 lik iğne başladık.yumurtaların aynı boy olması için.3 gun yapıcakmışım persembe gidicez kontrole bakalım hayırlısı

Canım benim kontrolüm dündü.. Aynen 225 devam dedi bende 0.25 lik iğneye dün başladım. Benim bugün 7. günüm. Yarın gene kontrolüm var.Kaç yumurtan olduğunu söylediler mi? Bana hala belirsiz dediler.. Yarın söylerler mi bilmiyorum...

Canım benim kontrolüm dündü.. Aynen 225 devam dedi bende 0.25 lik iğneye dün başladım. Benim bugün 7. günüm. Yarın gene kontrolüm var.Kaç yumurtan olduğunu söylediler mi? Bana hala belirsiz dediler.. Yarın söylerler mi bilmiyorum...

yok ya banada sölemediler.bende persembe sorucam inş.hemen gelse persembe

canım izne ayrılamadım bugün kontrolum var büyümüşlermi merak içerisindeyim gelince yine yazarım inşallah senin kontrol ne zaman sayı belli oldumu

bu arada dün çok kötü oldum bütün gün hastanedeydim öldüm öldüm dirildim şuan biraz iyiyim baş ağrısı miğde bulantısı isal hepsi vardı tahliller yapıldı temiz çıktı.bu arada ilaçlarımda dün bitti umarım bugün vermez tekrar çünki tek dozu dahi kaldıracak gücüm yok inan çok yoruldum bu tedavi beni çok yordu şunu bi atlatırsam bidaha düşünürmüyüm bilmiyorum yani

bu arada dün çok kötü oldum bütün gün hastanedeydim öldüm öldüm dirildim şuan biraz iyiyim baş ağrısı miğde bulantısı isal hepsi vardı tahliller yapıldı temiz çıktı.bu arada ilaçlarımda dün bitti umarım bugün vermez tekrar çünki tek dozu dahi kaldıracak gücüm yok inan çok yoruldum bu tedavi beni çok yordu şunu bi atlatırsam bidaha düşünürmüyüm bilmiyorum yani

Bazıları tedaviyi rahat tolere ediyo,hiç zorlanmıyo.. Bende çok yoruldumm,sürekli ağrı kesici alıyorum. Hastaneden yeni geldim,yarın tekrar çağırdılar.Yumurtalarım büyümüş. Sayı net değilmiş hala. Bugün doz için aramadılar hala. Büyük ihtimalle sonmuş..Yarın çatlatma iğnesi olabilirmişim. Yarın netleşicekmiş.Sen bu akşam iğne olmayacak mısın? Bana gonal f olmasanda cetrodite kesinlikle olacaksın dediler. Akıntım ve kasık ağrım arttı bu arada..Az kaldı canım dayan..Haberlerini bekliyorumm...

Kızlar aradılar hastaneden dozum 150 olmuş.. Artı cetrotide olucakmışım.. Bugün son sanırımm..Yarın çatlatma olbilirmişim...Sizlerden ne haber?

kızlar geçmiş olsun size çok şükür bende bişe yok puregon 225 ve cetrodide alıyorum.sabredin arkadaşlar sabrın sonu selamettir.

Hayatım aramızda kaç gün vardı? Bugün benim 8. günüm. Yani geçen hafta salı başlamıştım.. Dozun düşmemiş ondan merak ettim. Bide şikayetin yokmuş acaba sonradan mı başlamıştın? Sabrediyoruz bakalım hepimizin hakkında hayırlı olur inşallah...

Back
X