Tedaviye yeni baslayanlar buraya

nlbest

Allah'ım, sana emanetiz ♡♡
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2014
328
134
53
Kizlaar uzun bi sure ovu testiydi şuydu buydu derken epey vakit kaybettim ve bugun bu duruma el koymaya karar verdim :) gittim doktora artik bana bir yol ciz yeter ! dedim :) provera (adet söktürücü) ve srephone ( klomifen turevi) diye iki ilac verdi an itibariyle kullanmaya basliyorum siz hangi ilaclari kullaniyorsunuz , gelin tedavi süreclerimizi paylasalim birbirimize destek olalim ,tecrubeliler de bize yardim etsin :) :)

Merhaba canim öncelikle tedavi sureci seni yipratmadan bir an once gönlüne gore sonuclanir inşallah. Bende baslamak istiyorum ama once ovulasyon testini ve sogan kurunu denemeliyim onlarida denedimmi bi doktoe bulup calcam kapisini :) hakkimizda hayirlisi olsun güzel haberlerini bekliyoruz

canım bende 4.5 senedir bütün tedavileri yarım bırakıp kaçan sabırsız biri olarak bu hafta yeni bir doktorla yeni bir maceraya atıldık ve sanırım önümüzdeki ay aşılama yapıcak ama bu arada bide hsg çektirmem lazım rabbim hepimizin yardımcısı olsun

merhaba öncelikle tedavin hayırlı olur.ben yeni başlamadım ama 2 yıldır uğraşıyorum 2 kez tedaviyle gebe kaldım düşük oldu.haziran ve temmuz ayında gebelik takibi yaptırdım puregon iğne kullandım allahım nasip etmedi olmadı 2-3 ay ara verip tekrar tedaviye başlamayı planlıyordum.1 ay sonra adetim geçikti ve şu an 8 haftalık gebeyim allahın izniyle rabbim ol diyince bir şey engel olmuyor

Insallah canim hepimizin guzel haberlerini en kisa zamanda hayirlisiyla aliriz:) ben ovu testi ve sogan kuru denedim canim ama adet bile olamadim maalesef Insallah sende ise yarar canim

Tesekkur ederim canim ..bebegin hayirli olsun:) Insallah bu kez saglikla kucagina alirsin canim :) zaman zaman tecrubelerini bizimle paylasirsan memnun olurum :)

Insallah bu kez bebegine kavursun canim bu kez yarim birakmak yok ama :) sabrin sonu selamet insallah :))

Insallah bu kez bebegine kavursun canim bu kez yarim birakmak yok ama :) sabrin sonu selamet insallah :))
inşallah hepimiz birden kavuşuruz inşallah bu topic bize hayırlı gelir sana niye adet söktürücü verdi anlamadım adetlerin düzensizmi?
günaydın bu arada :)

inşallah hepimiz birden kavuşuruz inşallah bu topic bize hayırlı gelir sana niye adet söktürücü verdi anlamadım adetlerin düzensizmi?
günaydın bu arada :)

Gunaydin canim insallah bir an once kavusuruz bebislerimize :) evet canim duzensiz, pko var bende catlama problemim var sanirim ovu testinde pozitif goruyorum ama adet olmuyordum e tabi catlamayan yumurtalar kist olarak kaliyor haliyle aslinda bu ilac onlari temizlemek rahmi yenilemek icin canim tam olarak adet sokturucu olarak kullanilmiyor yani, ovu testi yapma dedi yaniltabiliyormus ozellikle pkolularda, bende biraktim artik bugun gidip gebelik testi alacagim cikmayacagini bile bile ve ilaclara baslayacagim insallah biran once baslamak istiyorum artik bu yoldan umutluyum :)

merhaba kızlar tedaviye başlamak için 1 sene bekledini,z mi.? doktorlar 1 sene bekleyin diyorlar biz 7 aydır deniyoruz.özelde mi tedavi oluyorsunuz

2.5 yıldır korunmamamıza rağmen ben de bebek sahibi olamadım bide bi rahattık sormayın ama bu yaz ilk denemede hamile kalan arkadaşları görünce dank etti.yazın hsg spermogram vs yapıldı hepsi temiz. Bu ay ilk defa klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi oldum beklemedeyim şu an. Psikolojik olarak rahat olmak çok önemli ama ben maalesef olamıyorum olabilen varsa bana tüyo versin :)

merhaba kızlar tedaviye başlamak için 1 sene bekledini,z mi.? doktorlar 1 sene bekleyin diyorlar biz 7 aydır deniyoruz.özelde mi tedavi oluyorsunuz

Hicbir problem yoksa 1 yil deneyin diyor doktorlar canim ama mesela pkolularda 6 ay deneyin olmazsa gelin diyorlar yani bi sorun varsa daha erken cagiriyorlar

Bende aynen uzun bi sure dogum kontrol hapi kullandiktan sonra biraktim hormonlarim yerine gelene kadar epey vakit gecti ama rahattim yine de birkac aydir daha cok istedigimi farkettim ve bu ay ilk tedavime baslayacagim insallah..doktor adetin 3-7. gunleri icin gunde bir tane klomen turevi bi ilac verdi ve 12.-14. gunler kontrole gidecegim catlatma ignesi vurur mu dogal akisina mi birakir buyurse yumurtalarim bilemiyorum..sen nasil uyguladin klomeni?

günde toplam 4 tane klomen içtim adetimin 3. günü başladım 10.günü kontrole gittim 13. günü de iğnemi yaptırdım. bakalım neler olacak

günde toplam 4 tane klomen içtim adetimin 3. günü başladım 10.günü kontrole gittim 13. günü de iğnemi yaptırdım. bakalım neler olacak

Hadi hayirlisi,guzel haberlerle gelirsin ins. :) Ne zamana belli olacak nasip olursa

Kizlar cok ilginc bir sey oldu bugun formaliteden gebelik testi yapip ilaclara baslayacaktim ama sanki ikinci cigi var gibi bi bakar misiniz lutfeen

Eklentiler

• 20141122_095228.webp
    141,7 KB · Görüntüleme: 89
Bakar misiniz kizlar

Eklentiler

• 20141122_100222.webp
    116,3 KB · Görüntüleme: 85
Tesekkur ederim canim ..bebegin hayirli olsun:) Insallah bu kez saglikla kucagina alirsin canim :) zaman zaman tecrubelerini bizimle paylasirsan memnun olurum :)
saolun Allah razı olsun sizede nasip etsin bu arada ben eylül ayında içme ve kaplıcalara gitmiştim.onunda faydası oldu diye düşünüyorum tavsiye ederim.

saolun Allah razı olsun sizede nasip etsin bu arada ben eylül ayında içme ve kaplıcalara gitmiştim.onunda faydası oldu diye düşünüyorum tavsiye ederim.
Rabbim nasip edecek olunca bir seyleri vesile kiliyor canim insallah hayirlisiyla bizim de bebislerimiz gelir.. canim ben ilaclari kullanmadan gebelik testi yaptim yukariya yukledim bi bakar misin sen tecrubelisin bu konuda pozitif mi umitlenmeli miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…