merhaba öncelikle tedavin hayırlı olur.ben yeni başlamadım ama 2 yıldır uğraşıyorum 2 kez tedaviyle gebe kaldım düşük oldu.haziran ve temmuz ayında gebelik takibi yaptırdım puregon iğne kullandım allahım nasip etmedi olmadı 2-3 ay ara verip tekrar tedaviye başlamayı planlıyordum.1 ay sonra adetim geçikti ve şu an 8 haftalık gebeyim allahın izniyle rabbim ol diyince bir şey engel olmuyorKizlaar uzun bi sure ovu testiydi şuydu buydu derken epey vakit kaybettim ve bugun bu duruma el koymaya karar verdim :) gittim doktora artik bana bir yol ciz yeter ! dedim :) provera (adet söktürücü) ve srephone ( klomifen turevi) diye iki ilac verdi an itibariyle kullanmaya basliyorumsiz hangi ilaclari kullaniyorsunuz , gelin tedavi süreclerimizi paylasalim birbirimize destek olalim ,tecrubeliler de bize yardim etsin :) :)
Merhaba canim öncelikle tedavi sureci seni yipratmadan bir an once gönlüne gore sonuclanir inşallah. Bende baslamak istiyorum ama once ovulasyon testini ve sogan kurunu denemeliyim onlarida denedimmi bi doktoe bulup calcam kapisini :) hakkimizda hayirlisi olsun güzel haberlerini bekliyoruz
Tesekkur ederim canim ..bebegin hayirli olsun:) Insallah bu kez saglikla kucagina alirsin canim :) zaman zaman tecrubelerini bizimle paylasirsan memnun olurum :)merhaba öncelikle tedavin hayırlı olur.ben yeni başlamadım ama 2 yıldır uğraşıyorum 2 kez tedaviyle gebe kaldım düşük oldu.haziran ve temmuz ayında gebelik takibi yaptırdım puregon iğne kullandım allahım nasip etmedi olmadı 2-3 ay ara verip tekrar tedaviye başlamayı planlıyordum.1 ay sonra adetim geçikti ve şu an 8 haftalık gebeyim allahın izniyle rabbim ol diyince bir şey engel olmuyor
Insallah bu kez bebegine kavursun canim bu kez yarim birakmak yok ama :) sabrin sonu selamet insallah :))canım bende 4.5 senedir bütün tedavileri yarım bırakıp kaçan sabırsız biri olarak bu hafta yeni bir doktorla yeni bir maceraya atıldık ve sanırım önümüzdeki ay aşılama yapıcak ama bu arada bide hsg çektirmem lazım rabbim hepimizin yardımcısı olsun
inşallah hepimiz birden kavuşuruz inşallah bu topic bize hayırlı gelir sana niye adet söktürücü verdi anlamadım adetlerin düzensizmi?Insallah bu kez bebegine kavursun canim bu kez yarim birakmak yok ama :) sabrin sonu selamet insallah :))
inşallah hepimiz birden kavuşuruz inşallah bu topic bize hayırlı gelir sana niye adet söktürücü verdi anlamadım adetlerin düzensizmi?
günaydın bu arada :)
merhaba kızlar tedaviye başlamak için 1 sene bekledini,z mi.? doktorlar 1 sene bekleyin diyorlar biz 7 aydır deniyoruz.özelde mi tedavi oluyorsunuz
2.5 yıldır korunmamamıza rağmen ben de bebek sahibi olamadım bide bi rahattık sormayın de hamile kalan arkadaşları görünce dank etti.yazın hsg spermogram vs yapıldı hepsi temiz. Bu ay ilk defa klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi oldum beklemedeyim şu an. Psikolojik olarak rahat olmak çok önemli ama ben maalesef olamıyorum olabilen varsa bana tüyo versin :)
Bende aynen uzun bi sure dogum kontrol hapi kullandiktan sonra biraktim hormonlarim yerine gelene kadar epey vakit gecti ama rahattim yine de birkac aydir daha cok istedigimi farkettim ve bu ay ilk tedavime baslayacagim insallah..doktor adetin 3-7. gunleri icin gunde bir tane klomen turevi bi ilac verdi ve 12.-14. gunler kontrole gidecegim catlatma ignesi vurur mu dogal akisina mi birakir buyurse yumurtalarim bilemiyorum..sen nasil uyguladin klomeni?
günde toplam 4 tane klomen içtim adetimin 3. günü başladım 10.günü kontrole gittim 13. günü de iğnemi yaptırdım. bakalım neler olacak
saolun Allah razı olsun sizede nasip etsin bu arada ben eylül ayında içme ve kaplıcalara gitmiştim.onunda faydası oldu diye düşünüyorum tavsiye ederim.Tesekkur ederim canim ..bebegin hayirli olsun:) Insallah bu kez saglikla kucagina alirsin canim :) zaman zaman tecrubelerini bizimle paylasirsan memnun olurum :)
merhaba ben 14.ayda başlamıştım tedaviye özel hastaneye gidiyorum 2 yıl oldu başlayalımerhaba kızlar tedaviye başlamak için 1 sene bekledini,z mi.? doktorlar 1 sene bekleyin diyorlar biz 7 aydır deniyoruz.özelde mi tedavi oluyorsunuz
Rabbim nasip edecek olunca bir seyleri vesile kiliyor canim insallah hayirlisiyla bizim de bebislerimiz gelir.. canim ben ilaclari kullanmadan gebelik testi yaptim yukariya yukledim bi bakar misin sen tecrubelisin bu konuda pozitif mi umitlenmeli miyimsaolun Allah razı olsun sizede nasip etsin bu arada ben eylül ayında içme ve kaplıcalara gitmiştim.onunda faydası oldu diye düşünüyorum tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?