bakınca ikinci çizgi belli oluyor ama kan testi yaptır benim anında ikinci çizgi çok belirgin olarak gözükmüştü inanamamıştımRabbim nasip edecek olunca bir seyleri vesile kiliyor canim insallah hayirlisiyla bizim de bebislerimiz gelir.. canim ben ilaclari kullanmadan gebelik testi yaptim yukariya yukledim bi bakar misin sen tecrubelisin bu konuda pozitif mi umitlenmeli miyim
Canim yurtdisindayim suan kan testi yaptirmam imkansiz..ayrica bu testi tahmini battan 5 gun once yapmis oldum ...ilaca baslamadan emin olmak icin denemistimbakınca ikinci çizgi belli oluyor ama kan testi yaptır benim anında ikinci çizgi çok belirgin olarak gözükmüştü inanamamıştım
İlaca ne zaman başlayacaksınız adetinizden sonra değil miCanim yurtdisindayim suan kan testi yaptirmam imkansiz..ayrica bu testi tahmini battan 5 gun once yapmis oldum ...ilaca baslamadan emin olmak icin denemistim
Benim adetlerim duzensiz canim pko yuzunden gecen ay adet olmadim bu ay bi kür uygulamistim ovu.testiyle de meraktan takip ediyordum pozitif gordum 13. de ama doktor yaniltiyor onlar demisti yani adet sokturucu vermisti ondan sonra adetin 3. gunu diger ilaca baslayacaktim ..once gebelik testi yap yoksa ilaca basla demistiİlaca ne zaman başlayacaksınız adetinizden sonra değil mi
anladım istersen 1-2 gün sonra testi tekrar yap riske atmaBenim adetlerim duzensiz canim pko yuzunden gecen ay adet olmadim bu ay bi kür uygulamistim ovu.testiyle de meraktan takip ediyordum pozitif gordum 13. de ama doktor yaniltiyor onlar demisti yani adet sokturucu vermisti ondan sonra adetin 3. gunu diger ilaca baslayacaktim ..once gebelik testi yap yoksa ilaca basla demisti
anladım istersen 1-2 gün sonra testi tekrar yap riske atma
Hadi hayirlisi,guzel haberlerle gelirsin ins. :) Ne zamana belli olacak nasip olursa
Ayy hadi insallah az kalmis haberdar et durumundan :) ben de bugun bi sevindirik oldum iste ama emin olamiyor insan şaka gibi :)) insallah hamileyizdir :))Ayin 30unda belli olacak Hayırlısı olur inşallah. Umarım sen de hamilesindir :)
CNM NOLDU GEBELİK TESTİNDEN SONUÇ ÇIKTIMI?Ayy hadi insallah az kalmis haberdar et durumundan :) ben de bugun bi sevindirik oldum iste ama emin olamiyor insan şaka gibi :)) insallah hamileyizdir :))
Canim kan testi icin henuz randevu alamadim ama bugun gebelik testi alip kendim tekrar yapacagim ins. sonuc pozitiftirCNM NOLDU GEBELİK TESTİNDEN SONUÇ ÇIKTIMI?
merhaba arkadaşlar. ben 37 yaşındayım. 8 yaşında bir oğlum var. aşağı yukarı 10 aydır korunmuyoruz. ama bir gelişme olmadı. artık bir doktora görünmeyi planlıyorum. doktor kontrolüne ilk kez gidenlerin adet döngüsü içinde gitmesi gereken belirli bir gün var mı?
Evet canim ozellikle hormon tahlili icin adetin 2 ile 4. gunler arasi gitmen gerekiyor 3. gunu en iyisi
Almissan iptal etme git bence cunku ultrasona bakar en azindan kist falan var mi diye sonra da adetin 3. gunu gel der muhtemelenteşekkür ederim bilgilendirme için. o dönemde değilim. ama iki gün sonrayada randevu almıştım. iptal etsem mi acaba? boşuna mı gitmiş oluyorum. bilemedim şimdi
Almissan iptal etme git bence cunku ultrasona bakar en azindan kist falan var mi diye sonra da adetin 3. gunu gel der muhtemelen
evet mantıklı. bir yerden de başlamak gerek :) teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?